آقا کسی key نداره بده ما بریم strife خیلی خوفه سیستم match up عالیه:n13:
Printable View
آقا کسی key نداره بده ما بریم strife خیلی خوفه سیستم match up عالیه:n13:
من اکان ساختم اما قبول نمیکنه
آپدیتشم برام 7500 خرج برداشت
کسی میدونه چرا قبول نمیکنه ؟:n13:
اگه میشه یکی 1 اکانت برام بسازه من با 4 تا ایمیل اکانت ساختم کار نکردن هیچ کدوم
دوست عزیز وقتی میخوای ثبت نام کنی حواست به انتخاب سرور باشه....
درسته همین طور که دوست عزیزم گفتن حواست به انتخاب سرور و قدرت پینگ دهی اینترنت نسبت به سرورها رو در نظر داشته باش
اگر هم برات مهم نیست و سروری رو میخوایی که دوستان ایرانی باشن و زیاد نوب نداشته باشه اول EU West و دوم EU Nordic & East خوب هستن :n25:
برای توضیحات اولیه بازی به این دو آدرس مراجعه کنید :n26:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه توضیحات بیشتری خواستی در خدمتم :n18:
سلام عزیزانم تازگی ها اومدم عضو شدم حوصلم نمیشه 1056 صفحه رو بخونم ...میخام تو لول RP بریزم اما بلد نیسم...باید کارتشو از تو بازار بخرم یا اینکه یه سایته مخصوصی داره یا باید برم به گیم نت پول بدم برام RPبخرن یا یا یا .......راهشو بلد نیسم کسانی که میدونن کمک کنن لطفا..
اول یه مدت بازی کن ببین کلا بازی بهت حال میده یا نه بعد به فکر پول خرج کردن باشنقل قول:
تو این بازی پول بیشترین کاربردش برا اسکینه برا پی اسکین بخری:n02:
من lvl 26 هستم بازی باحالیه عزیز تو لول چند هسی؟میخوام اسکین بخرم را هشو بهم بگو عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من و خیلی های دیگه ازاین جا RP میگیریم،قیمتش نسبت به جاهای دیگه پایین تره و 100% تضمینی هست.نقل قول:
وای دمشون گرم این سیستم جدید تیم بیلد چقدر عالیه برا همیشه به مباحث فایرست فایرست! ریپورت ، ریپورت ....پایان می ده!
فقط عیبش اینه که کسی نیست پیدا بشه برا لنهای غیر از تاپ و مید :d
دقیقا همه جا پیدا میشه به غیر از تاپ و مید:n16: