سرویسی که خریدی با چه سرعتی در قراردادشان هست؟نقل قول:
چه شهری هستی؟
Printable View
سرویسی که خریدی با چه سرعتی در قراردادشان هست؟نقل قول:
چه شهری هستی؟
من سرویس 6 مگ خریدم شیراز هستمنقل قول:
براساس گفته خودشون باید شبها با سرعت 320 تا 360 دانلود کنم اما اینجوری نیست و سرعت نوسان داره بین 150 تا 320 نوسان داره دو شب قبل هم که سرعت 30 کیلو بایت بود
شما با سرعت 6 مگ فقط 4.5 گیگ دانلود میکنی و میگی سرعتت درست شده و از این حجم دانلود راضی هستی با 6 مگ!!!!!؟نقل قول:
من دیگه حرفی برای گفتن ندارم !!!!:n15:
من کی گفتم راضی هستم!!!!!نقل قول:
بعد از دو شب که دانلود 30 کیلوبایت بود دیشب درست شده بود مثل شبها قبلش
من 18 روز دیگه اشتراکم از صبانت تموم میشه و از یه شرکت دیگه اشتراک میگیرم صبانت نوسان زیاد داره بدرد من نمیخوره
دیشب هم سرعت داغون بود تهران.
می دونید مشکل اصلی که توی ایران وجود داره اینه که قیمتا بر اساس حجم هست نه سرعت شما ببینید الان سرعت 2 مگ با 3 گیگ دانلود با سرعت 6 مگ با 3 گیگ دانلود 8000 تومن اختلاف قیمت دارند خوب مسلما وقتی اینجوری می شه همه می رن سرعت بالاتره رو می گیرن و مطمئنا اکثرا هم می زارن دانلود شبانه به نظر من باید تعرفه های کم حجم رو توی سرعت بالای 1 مگ حذف کنن مثلا 6 مگ رو با 100 گیگ دانلود فقط نگه دارن که کسی فقط به عشق دانلود شبانه نیاد بگیره اگر هم می گیره پول خوبی هم داده باشه اینجوری اگر بشه دیگه اصلا نیازی به محدود کردن نیست چون کاربری که نمی خواد پول زیادی بده می ره تعرفه 1 مگ می گیره به همون اندازه هم می تونه دانلود کنه کسی هم که ماهی 200 300 تومن داره پول اینترنت می ده مسلما حقشه که سرعت دانلود شبانه خوبی داشته باشه الان با این سیاست اشتباه حق تمام مشترک هایی که از تعرفه های گرون قیمت استفاده می کردن ضایع شده به خاطر اینکه همه رو با یک دید محدود کردن
می دونم الان خیلی ها مخالفت می کنید که نه تعرفه ها باید ارزون باشه ولی تعرفه های پرسرعت ارزون نتیجش رسیدن به اینجاییه که می بینید تعرفه ارزون باید باشه ولی حساب شده توی 1 سال اخیر خیلی کاربرا اومدن صبانت فقط چون شبانه خوبی داشته و به قدری دانلود شبانه زیاد شده که شرکت می بینه براش نمی صرفه شبکش رو به خاطر کاربرایی که پول کم می دن و توقع زیاد دارن تحت فشار بزاره پس چاره ای نمی مونه براش جز اینکه محدود کنه حقیقت تلخیه ولی به عنوان کسی که 9 ساله حدودا توی صبانت هستم و همیشه هم تعرفه های حجم بالا و سرعت بالا رو گرفتم و به همون نسبت توقع سرویس خوب هم داشتم لازم می دونم که بگم به من و امثال من واقعا ظلم شده به خاطر سیاست های اشتباه شرکت که رسید به اینجا.
شما داری یه حرفی میزنی که پارادوکس زیادی داره . الآن شما که سرویس 6 مگ دارید ، اگه تعرفه 6 مگ رو اینجوری بذارن » سرعت 6 مگ با حجم 100 گیگ - ماهیانه 300 تومن ، بازم شما تمدید میکنی ؟! حالا فرض کن سرعت شبانت هم 900 کیلوبایت برسه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من همین الان سرعت 6 مگ با 40 گیگ دانلود دارم و ماهیانه 120 تومن دارم می دم واسش مسلما اگر اینجوری بشه که 100 گیگ دانلود باشه و سرعت مثل روزانه 900 باشه 100% حاضرم این مبلغ رو بدم من قصد داشتم 2 مگ نامحدود مخابرات رو هم بگیرم واسه طبقه بالا فقط برای دانلود جمع این 2 تا 300 تومن می شه خوب چه فرقی می کنه اگر سرویس خوبی بدن ترجیح می دم کل 300 تومن رو بدم صبانت شما خودت حساب کن ماهی بالای 400 گیگ با شبانه همچین سرعتی می شه دانلود کرد نمی صرفه که سرعت خوب بشه و قیمت بالا بره؟نقل قول:
الان پنلم رو چک کردم دیدم به حرف شما گوش کردن و سرویس 6 و4 مگ رو برداشتن یعنی دیگه بهم 6 مگ نمیدن خیلی مودبانه گفتن خوش اومدینقل قول:
اصلا مگه از توی سایت اصلی می شد سرعت 6 مگ گرفت؟نقل قول: