نقل قول:
سلام
اصولا دوست عزیز اگه نقشه توی قسمت سبز هستید پس همه چی ok هست فقط میمونه ترافیک های دکل منطقه شما که باید ببینید ترافیکش زیاد هست یا کم
مودم هم مدل WIXFMM-130 رو بگیرید رایج ترین مودم وایمکس هست و وای فای هم داره
Printable View
نقل قول:
سلام
اصولا دوست عزیز اگه نقشه توی قسمت سبز هستید پس همه چی ok هست فقط میمونه ترافیک های دکل منطقه شما که باید ببینید ترافیکش زیاد هست یا کم
مودم هم مدل WIXFMM-130 رو بگیرید رایج ترین مودم وایمکس هست و وای فای هم داره
سلام.
دوستان من قصد خرید مودم USB ایرانسل رو دارم که تا اخر اسفند با طرح تخفیف دانشجویی میدن 49900 ...
حالا دو تا سوال دارم :
1- تو نقشه منطقه ما تو محدوده سبز رنگه و البته لب مرز هم هست . از پشت بوم دکل ایرانسل رو میتونم ببینم.(به نظر جاش خوبه چون منطقه مسطحه ولی تو نقشه اخرای محدوده سبز رنگیم) حالا نمیدونم این مودم یو اس بی میتونه به خوبی امواج رو بگیره یا نه ؟ چون محدوده سبز رنگه انتظار دارم که داخل اتاق بگیره . حالا نمیدونم کسی هست که تجربه همچین چیزی رو داشته باشه ؟
اینم اضافه کنم که تراکم ساختمان یکم زیاده اطرافمون.
2- این تعرفه های اعتباری که هر ماه باید شارژ کنی ، اگه مثلا چند ماه پشت سر هم شارژ نکنم مشکلی پیش میاد ؟ اخه معمولا شرکت هایی که ADSL میدن بعد یه مدت خط رو تخلیه میکنن . حالا ایرانسل چجوریه ؟ حساب رو کلا میبندن یا نه ؟
برای یه استفاده معمولی میخوام ... بیشتر وب گردی . استان البرز هم هستم. پیشنهاد میشه ؟
ممنون.
:n16::n12:
طرف دروغ میگه.اینا نمیتونن رصد کنن بخاطر همین میگه به هر کاربر یه آی پی بدیم که راحت بتونن تحت نظر بگیرنش.طرف چقد گوشاش درازهنقل قول:
مال من بازم ضریب اشتراک بالا رفت اگر حقیقت داشته باشه مال من الان ضریبم 1 به 30 هستش
نقل قول:
کامل خبر رو نخوندین که چی گفته؟ میخوان به زور برای همه IP ثابت بذارن که یه جوری مثل پلاک ماشین یا شماره موتور باشه که غیرقابل تغییر باشه. یعنی هر جای دنیا که باشیم همه بدون فلان IP مال کدوم شخص توی ایران هست.
این قضیه فقط از جنبه رصد دولتی مشکلساز نیست و توی کل دنیا برای همه ایرانیها مشکلساز هست. فرض کنید یه جناب هـکر IP کسی رو فهمیده باشه و دیگه هر کاری هم کنه، راحت زیر حملات ایشون هست، چون روی اون آدرس خاص زوم میشه. یا وقتی از جایی مثل سایتهای بازی آنلاین بن بشید، چون نمیتونید IP عوض کنید به مشکل میخورید. با این کار اینها امنیت کل شبکه ایران رو کم میکنن.
البته همه اینها با این فرض هست که شما از روشهای دور زدن فیل تر استفاده نمیکنید و IP وطنی دارین. اما خوب اگه این روشها هم از کار بیافتن که مشکل واقعی اون وقت ایجاد میشه.
نقلقول درازگوش بودن طرف رو قبول دارم چون در کل مثل این هست که یه دینامیت بذارن زیر اینترنت ایران و منفجرش کنن. این کار هم فقط از یه درازگوش برمییاد.
مودم رومیزی خریدارم کی داره؟
دوستان کسی مودمش رو آپدیت کرده؟؟
من همون اول آپدیت ارور داد و پیغام داد مودم رو خاموش روشن کن. منم چون حوصله ترکیدن مودم رو ندارم بیخیالش شدم!
مال من سرعت دانلودم شده 2 کیلوبایت یعنی شده یک سوم دایال آپ
دیگه با این شرکت دزد ادامه نمیدم فقط 80 تومن پول میگیرن واسه 70 گیگ دانلود شش تا شش تا اخطار میدن بعد هم سرعتت میشه 2 تا 11
Sent from my SM-C105 using Tapatalk
من که نکردم از اون اول هیچیم نشدنقل قول:
Sent from my SM-C105 using Tapatalk
ممنون...این ترافیک دکل که می گید رو از کجا باید بفهمم؟؟
نقل قول: