سلام دوستانی که از وضعیت سرویسهای نامحدود اسیا تک اطلاع یا تجربه ای دارند لطفا راهنمایی کنند . تماسی که با قسمت فروش داشتم میگفت 1 مگ حدود 120 کیلو سرعت دانلود داره .
Printable View
سلام دوستانی که از وضعیت سرویسهای نامحدود اسیا تک اطلاع یا تجربه ای دارند لطفا راهنمایی کنند . تماسی که با قسمت فروش داشتم میگفت 1 مگ حدود 120 کیلو سرعت دانلود داره .
اقا این آسیاتک جدیدا قاطی کرده! جالبه 128 گرفتم rateام از 6144 اومده روی 7756...
بعد gateway هم به طور عجیبی ی 2 هفته ای هس تغییر کرده، بقیه دوستان هم اینجوریه براشون ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن دوستان فن آوا ، دفتر شیرازش کجاس ؟؟؟؟
و اگه کسی داره پینگ با امریکاش چجوریه ؟؟
دقیقا بفرمایید چه سرویسی تا بهتون بگم روی چه سرعتی بسته میشه.نقل قول:
چابک نامحدود برنزی 1024نقل قول:
768 K بسته میشهنقل قول:
سرویس زیر چقدر در ماه میشه دانلود کرد و منظورش از 20 گیگ سرعت بالا چیه و ایا ساعات مشخصی برای دانلود داره یا میشه از صبح تا شب گذاشت دانلود بشه؟ممنوننقل قول:
اينترنت پرسرعت چابک نامحدود برنزي 1024 با امکان تبادل حداقل 20 گيگ
سلام...من یه مدتی adsl نداشتم الان میخوام مجدداً بگیرم اولویتم هم فقط دانلود شبانه بالا هست....کسی میتونه بگه بهترین شرکت برای دانلود شبانه رایگان کدومه؟:n16:
20 نت چیجوریاست دانلود شبانش؟سرویس یک مگش سرعت شبانش همون 128 کیلو بایت هست؟از پارس آنلاین و همیارنت هم کسی اینجا داره آمار بده....
یعنی 768 کیلو بین 6 یوزر شر میشه که تقریبا همون 120-130کیلو برای هر یوزر؟ ایا این سرعت ثابت هست؟ یا افت داره؟نقل قول:
من تا 4_5 ماه پیش نامحدود اسیاتک داشتم، هر روز بعد از یه مقدار خاص که دانلود کنی سرعتت محدود میشه. مثلا من 512 با حداقل تبادل 10 گیگ داشتم که بعد از دانلود 175 مگابایت سرعت میشد 15_20، دوباره روز بعد سرعت زیاد میشد...نقل قول:
بعلاوه اینکه به نظر من اسیاتک خیلی بی ثبات هست، از عید سال قبل تا اواخر تابستون که ازشون سرویس داشتم اگه اشتباه نکنم 3 بار تعرفه ها شونو عوض کردن، حالا یا قیمت یا خود تعرفه یا محدودیت و ... . همش هم به ضرر اکثر کاربرا بود، بعضی ها موافق بودن، اما برای اونایی که دانلود زیاد میکردن وضعیت افتضاح شد.
این طعرفه ها هم نسبت به تابستون که من داشتم عوض شده اگه اشتباه نکنم
------------------------
اون جریان چند صد هزار تومنی قبض درست شد؟