نه بابا!! يه سوئ تفاهم پيش اومد برطرفش كرديم!!نقل قول:
Printable View
نه بابا!! يه سوئ تفاهم پيش اومد برطرفش كرديم!!نقل قول:
اختیار داری...شما آقایی!....نمیدونستم اون یوزرم شمایی!!....با این که یه 1.5 میشه که اینجا میام ولی هنوز همه رو به طور کامل نشناختم!نقل قول:
هی موذی خودتینقل قول:
کاری نکن موزی بهت نشون بدم :دی
من نبودم.درضمن تو یوزرتو همزمان به سعید هم دادی من توی وورلد 6 با یوزرت میرم
درضمن این کار خودته تابلو هست:دی:27:
ياد گذشته افتادم!!
آرش بيا و بزرگي كن اين Dazza634 رو ببخش!! گناه داره!!خيلي پاي شهر كورش زحمت كشيد! بچه فعالي بود!!
دیدم مرسی:دینقل قول:
نه بابا!! يه سوئ تفاهم پيش اومد برطرفش كرديم!!
ملت ایران جنبه شوخی ندارن که:دی
انشاالله میشناسی یواش یواش:دینقل قول:
اختیار داری...شما آقایی!....نمیدونستم اون یوزرم شمایی!!....با این که یه 1.5 میشه که اینجا میام ولی هنوز همه رو به طور کامل نشناختم!
منم هنوز 1.5 سال نشده سر 5 ماه بن شدم با 2100 پست و 2تا کاربر فالی از انجمن های مختلف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ياد گذشته افتادم!!
آرش بيا و بزرگي كن اين Dazza634 رو ببخش!! گناه داره!!خيلي پاي شهر كورش زحمت كشيد! بچه فعالي بود!!
این جریانی داره :دی
اون موقع که من باید مالیات میگرفتم :دی (اوایل تاسیس کروش و تازه کار بودنم) این یارو هم پول نمیداد هم لولش کم بود این ممد مارموز:دی(جدیده؟؟) میگه پاکسازی کن منم اینو انداختم بیرون اینم مارو بست فحش دیگه بقیه رو یادم نیست:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان حاجی هم بن شد رفت:
شما از سایت اخراج شده اید !
دلیل اخراج : بی توجهی به قوانین - لحن نامناسب
زمان پایان محرومیت و بازگشایی سایت برای شما : 11-16-2009, 10:00 PM
:37::37:نقل قول:
بدون حاجی چه کنیم؟؟؟؟
من بهت نمیدم:دینقل قول:
حاجی چرا بن شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
----------------
سعید ورلد 1 شهرت فورت گرفته ؟؟