سلام
میگم ظاهرا 128 اکو بهتره تا 512 نه؟!
من میخواستم سفارش بدم... خط هم مالکش پدرم هست باید توی اون قسمت سفارش آنلاین مشخصاتو پدرم رو وارد کنم؟!
مرسی
Printable View
سلام
میگم ظاهرا 128 اکو بهتره تا 512 نه؟!
من میخواستم سفارش بدم... خط هم مالکش پدرم هست باید توی اون قسمت سفارش آنلاین مشخصاتو پدرم رو وارد کنم؟!
مرسی
سلامنقل قول:
512 که بهتره ولی اخیرا بعضی از کسانی که 128 گرفتن سرعتشون شده 512 و گرفتن 128 مثل 512 مشکل جور کردن نامه را هم نداره
شما هم میتونید شانستون را امتحان کنید شاید سرعتتون شد 512
نه الزاما. میتونید با مشخصات خودتون پر کنید و فقط صاحب خط را بنویسد که پدرتون هستن , میتونید هم کلا مشخصات پدرتون را بنویسید
ولی به نام خودتون بگیرید بهتره چون اگه بعدا خواستید از دانشگاه نامه بگیرید مشکلی پیش نمیاد:46:
اگه 128 گرفتم ... بعدا میتونم درخواست بدم که 512 بهم بدن؟!
بله فقط با 1 تماسنقل قول:
ولی برای سرعت بالاتر از 128 یا از دانشگاه باید نامه بگیرید یا از شرکتی که به شماره ثبت و مهرش دسترسی داشته باشید:46:
سرعت شبانه چند روزه کم شده بطوریکه دیشب من 900 مگ دانلود داشتم برا شما هم همینطوره
موفق باشید
یه سوال من باید از آموزش دانشگاه نامه بگیرم؟ چی بگم که بهم بدن؟
با کپی کارت دانشجویی بی خیال نمیشن؟
آقا من دیشب رکورد خودم رو شکستم ، 1418مگ دانلود کردم.
هی بیاید تبلیغ کنید شاتل خوبه آخرش هم مشترکاش زیاد میشه پهنای باندش کم نتیجه اش این میشه که ما باید با سرعت 12 دانلود کنیم
زنگ بزن شاتل بگو معرفی نامه دانشگاه رو برام یا میل یا فکس کنید می بری دانشگاه میدی فرم رو تو قسمت مدت رو هر چه قدر زد فرق نمیکنه مثلا 2 ماه زد بعدش شاتل بازم 512 بهت میده.....نقل قول:
یه سوال من باید از آموزش دانشگاه نامه بگیرم؟ چی بگم که بهم بدن؟
با کپی کارت دانشجویی بی خیال نمیشن؟
چه بخوای چه نخوای وقتی از مهر مخابرات اینترنت بده خیلی کم میشه همه میرن از اونجا بگیرن چون ارزونهنقل قول:
هی بیاید تبلیغ کنید شاتل خوبه آخرش هم مشترکاش زیاد میشه پهنای باندش کم نتیجه اش این میشه که ما باید با سرعت 12 دانلود کنیم