اگه میخواه محدود بگیری از اونایی که اسم دارن بگیر منظورم دیسکاوری........ هست.نقل قول:
من الان دیسکاوری دارم دانلودم بین 230 تا 250 میشه.... کلاس هم 80 تا 120 میده توربوهم 120 تا 150
Printable View
اگه میخواه محدود بگیری از اونایی که اسم دارن بگیر منظورم دیسکاوری........ هست.نقل قول:
من الان دیسکاوری دارم دانلودم بین 230 تا 250 میشه.... کلاس هم 80 تا 120 میده توربوهم 120 تا 150
واقعا دیسکاوری 230 تا سرعت میده؟؟؟؟!!!!!!!!!!(با این هزینه که خیلی کمه!!!!!)
شبانه چقدر سرعت دان میده؟؟
من شاید برم دوباره لایزر بگیرم
(شبانه ساعت 1 که پینگ خوب و دانلود خوبی داشته باشه
الان که صبانت کلا رفته رو هوا ، پارس افلاین هم که نگو،، موند لایزر)
ماه بعد میخوام بعد از 1 سال از مخابرات بیام بیرون
حالا 512 محدود نمیدونین سرعتش چقدره ؟ قیمت دیسکاوری با اون سرعت نا عادلانست خوب
وقتی وی آی پی میشه بالای 400 دانلوذ کرد دیسکاوری باید بالای 300 میشد .
هر شب 4.6 گیگنقل قول:
از همارا خبری دارین که این سرویش چقدر پهنا میده؟نقل قول:
با صبا مقایسه نکن... چون اگه حجم هایی که صبا بی خودی ازت کم میکرد حساب کنی خیلی بیشتر از این در میاد( نخواستم بگم دزدی)
سلام بردوستان عزیز
چنانکه اطلاع دارید شرکت لایزر تمام تجهیزات خود را در شهر تبریز خاموش کرده است و دیگه لایزر در استان آذربایجانشرقی خدمات نمی دهد البته در بیشتر استانها نیز همین طور می باشد.
یکی از دوستان در مورد ارائه خدمات شرکت زیر ساخت و نوع سرویس نوشته بود که به صورت 1/1 و نامحدود ارائه می شود این مورد کاملا درست می باشد ولی یک مقایسه ساده نشان می دهد که چرا شرکتها مجبور به ارائه سرویس ترافیک دار می کنند اولا سرویس ADSL یک سرویس شیری می باشد البته با مشخصات مختلف وقتی شرکتها برای 155 مگ مبلغ 40 میلیون پرداخت می کنند یا برای نگهداری مرکز خود مبالغ بالا از کجا می توانند سرویس ارزان ارائه کنند.
یکی از دوستان که فقط هدفی جز تبلیغ نداشته نوشته یکی از شرکتها محترم داره سرویس به قیمت 19500 تومان با سرعت 130 کیلو ارائه می کند دوست عزیز دقت فرمائید که تمام شرکتها دارن با قمیت رقابتی سرویس ارائه می کنند همین شرکت صبانت 5 گیگ با سرعت 240 کیلو را 28500 تومان می دهد سرویس اعلامی شما 4 گیگ می باشد و قیمت 1 گیگ هم 5 هزار تومان خوب کجای آن ارزان هست پارس آنلاین 6 گیگ با سرعت 180 کیلو را 27900 تومان می دهد و تمام شرکتهای دیگر هم همینطور دقت فرمائید قیمتها برابر یا نزدیک هم هستن.
حالا یک خبر خوش با رفتن لایزر، کارا امین و چند شرکت دیگر تنها تامین کننده پهنای باند خصوصی کشور یعنی شرکت پیشگامان کویر یزد در فکر پررنگتر کردن خدمات خود در استان هست امیدوارم این شرکت بزرگ اینترنتی و تلفن بین المللی بیشتر و بیشتر خدمات خود را در استان پررنگتر کند
با تشکر از همه
تو اینکه همشون یه چیزن شکی نیستنقل قول:
در ضمن این اینترنت ارزون حق هر فرد تو دنیاست که اصلا رعایت نمیشه
راستی من الان یعنی باید بیخیال لایزر بمونم؟؟؟
اه دوباره باید همین مخابرات تمدید کنم
چون ارزونترین و ماندگارترین اینترنت رو فعلا مخابرات داره میده
کدوم سرویسش؟نقل قول:
در ضمن کلا همارا نگیری بهتره
به جای همارا مخابرات بگیری بهتره
اگر هم منظورت همون سرویس 20 تومنیش باشه سرعت دان 130(شبانه 2.4 گیگ)
همون 1تا2 مگنقل قول:
به نظرم 3 مگ باشهنقل قول:
چون سرویس اولترا فکر کنم 4.5 مگ سرعت داشت فکر کنم
در ضمن اقا هر کی از هر سرویسی که داره میتونه چند تا پینگ تست بذاره
میخوام نتمو عوض کنم
نمیدونم چی بخرم(شاید هم کلا بیخیال ADSL بشم و برم سراغ ایرانسل!!!!!)