اکسپرس الان که روزه نهایت سرعتم از سرور ایرانشون 200 هست ولی آپلود بوی نه 550 تا میگیرم ازش:n02:نقل قول:
Printable View
اکسپرس الان که روزه نهایت سرعتم از سرور ایرانشون 200 هست ولی آپلود بوی نه 550 تا میگیرم ازش:n02:نقل قول:
مشکلی نباید باشه از طرف شاتلنقل قول:
یا به مرکز مخابراتتون ربط داره یا مرورگر مثلا
من چک کردم کار میکنه
از دو شهر مختلف مازندران با دو تا لپتاپ مختلف و چند مرورگر مختلف تست کردم...مثل هم هست. نمیاد.نقل قول:
2زار نمیارزه این سرورهای ایرانه اکسپرس لیچ , اینقدر سرعت آپلودش کمه که خودت بیخیالش میشی ! شاتل سرورهای آشغالش رو انداخته به اینا ! در عوض آپلود بوی سرور ایرانش که از آسیاتک گرفته خیلی عالی هست سرعتش حرف ندارهنقل قول:
آره سرور های آپلود بوی خیلی خوبه من که راضیم ازش هرچند اکانت ندارم ولی بازم عالیهنقل قول:
البته اکسپرس هم هنوز کار داره تا سایت روبراه بشه باید صبر کرد دید چی پیش میاد!
من اکانت دارم از اکسپرس لیچ همین االان یه فایل 1 گیگی روی سرور ایرانش اپلود کردم باسرعت 4 مگ بر ثانیه ریموت کرد .به نطر من که خوبه:n16:نقل قول:
فایلت از چه سروری بود که روش ریموت کردی ؟نقل قول:
من چون سرور VPS دارم که سرعتش دانلودش 50 مگ هست لینکاشون رو تو اون تست میکنم و لینکای آپلود بوی خیلی با سرعت بالاتری دانلود میشه و ریموت هم راه تر انجام میشه
لینکام از یه وی پی اس که تو سرور کانادا هستند رو ریموت کردم بهش با سرعت 4 مگ بر ثانیه ریموت کرد که به نظر من برای یه سرور داخلی خیلی هم بد نیست حامد جان.:n16:نقل قول:
حامد جان از سرور داخلی سرعتش تا 10 الی 36 مگ هست.( سایت های مختلف فرق داره!سافت 98 بیشترین سرعت رو میده)نقل قول:
و سرور خارجی بین 3 الی 7.5 مگ هست.(به مرور سرعت زیاد میشه)
خب پس نشون میده سرعتش همیشه بد نیست و بعضی موقع ها اینجوری میشه , امشب تست میکنمش اگه اوکی باشه اکانتشو میخرمنقل قول:
والا من که از یه سایت که سرورش هم خیلی سرعتش بالاست و تو آمریکاس زدم ریموت کنه , جونش در اومد !!نقل قول:
حتما اون موقع سی پی یو سرورش و پورتش خیلی مشغول بوده
امشب هم آپلودبوی هم اکسپرس رو تست میکنم هر کدوم خوب باشه همونو میگیرم
ببینم ناقلا نکنه مییخوای بیای شاتل که دنبال اپلود سنتر سرور ایران هستی؟! :n02:نقل قول:
حامد به نظرم اکسپرس مناسب تر باشه...چون لیچر هم داره.....
نقل قول:
دیگه نمیخوام ریسک کنم مثه پارس یه راست بر میگردم به خونه اول یعنی همین شاتل :n20:
پس اواتارت رو هم جون کن:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
====
حالا ابوالفضل چه سرویسی میخوای بگیری؟
من موندم چه سرویسی بگیرم:n02:
نقل قول:
اگه بهم شاتل ساخت جوون میکنم :n09:
من اگه بگیرم یا 2 مگ یا همون 128 اکو :n10:
چون با همین 128 من شبی 6 گیگ رو میزدم :n05:
مهدی من یه فایل تو سرور آپلودبوی ریموت کردم ولی چرا فقط 8 کانکشن میده :n03:
سرور 61 تو ایرانه
مگه قراره نسازه؟!:n02:نقل قول:
2مگ اگه روی 4مگ بسته بشه ارزش داره....وگرنه با 128 فرقی نداره...
من از اپلود بوی خیلی وقته دانلود نکردم.ولی اگر اکانت نخریدی خود اپلود بوی تعداد کانکشن رو برای کاربرای معمولی روی 8 محدود کرده!
من خودم شخصا مخ ابولفضلو زدم نره های وی چون جناب ---------. ید طولانی در تبدیل کردن آی اس پی ها داره .دی نمنوش های وب 2ماه نشده تبدیلش کرد ب بای وب .دی الان بیاد شاتل تبدیلش میکنه به قاطر .دینقل قول:
یکی به من بگه چرا اینطوریه اکسپرس لیچ برام! سرعتش از سرور ایران برام خیلی کمه ! راستی به نظرتون سرعت ریموت از سرور خارج تو سرور ایران اکپسرس عالیه پس آپلود بوی رو ندیدین برام تا 11مگ هم سرعت میده (ریموت)!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
با اکانتی دیگه? کلا 8تا بیشتر بهت نمیده و 3تا دانلود هم زمان !نقل قول:
بی زحمت خرید خبرشو بده و دلیل انتخابت!نقل قول:
نقل قول:
ممکنه ، بگیر نگیر نداره :n02:
اگه بتونیم با همین 128 یه پارتی جور کنیم خطو بفرسته رو 4 مگ عالی میشه :n10:
اکانت نخریدم فقط ثبت نام کردم فکر کنم دلیلشم همینه :n27:
مخ زدی ؟:n04::n08: من همش 30درصد مایل بودم به رفتن های وب :n02:نقل قول:
آره این آقای همشهری بیاد شاتل فک کنم شرکت از این رو به اون رو بشه :n28:
سرعت ریمون از خارح به آپلودبوی برام 40 کیلو بود:n04:
نقل قول:
اکانت نخریدم فقط عضو شدم:n13:
وا پس چرا برا من با اکانت 9 تاست!!!!!!!!!!!نقل قول:
بعدش ی چیز جالبتر اینه که
به اکسپرس اصلا ریموت روش کار نمیکنه!
گیر میکنه!
بابا اکسپرس برام خیلی داغونه نگاه کنین سرعت لیچ یک لینک مستقیم از اکانت وی آی پی یکی از سایت های فیلم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه حتمانقل قول:
برای منم الان همینه متاسفانهنقل قول:
ریموت از خارج به ایران هزینه بر هست برای همین سرعت لیمیت شده روی اکسپرس ! قرار هم نیست تغیر کنه کلا همینطوری خواهد موند .
آپلود بوی هم برای من سرعت تعریفی نداشت آپلود بوی چقدر جا می ده برای ریموت محدودیت داره ؟
نقل قول:
حیلی هم لیمیت شده شده مثل محدودیت سرور های خارجی سرویس های شاتل:n08:
500 گیگ فضا میده
آره دیگه دقیقا در این روش فقط جوری به صرفه هست یکی آپلود کنه شما دانلود کنی نه این که همه آپلود یا ریموت کنن بعد دانلود به صرفه نیست سرعت هم کمه .نقل قول:
نه بابا سرور ایرانش این همه جا نمی ده کلا 6 ترابایت هارد داره ایران اینطوری چند نفر اپلود کنن تعطیل می شه :n02:
ریموت به سرور ایران در اکسپرس لیچ :n05:نقل قول:
اره جون خودت:n02:نقل قول:
مخابرات خودتو نمیگی چکاریش کردی؟!:n02:
من باز یه تاثیر مثبتی داشتم پینگ های وب رو قبل از اینکه بیام بیرون پایین اوردم..ولی تو چکار کردی با مخابرات؟!:n09:
نگاه کن...عجبــ قدمی داری تو دیگه....نقل قول:
اکسپرس رو زدی به باد دادی:n02:
این تست من:
به بچه ها بالا گفتم سرعت ریموتت رو محدود کنن:n09:
الان سرعت ریموت تو اکسپرس برام درست شده تا 1.1 مگ رفت باز داره همینجوری کم میکنه اومد 800 بعد 700 بعد 600 بعد 500!
امین احتمالا سروری که داری ریموت میکنی سرعتش پایینه!نقل قول:
من از تکسل ریموت کردم خودت دیدی سرعتش تا 5.3 مگ رفت!
تعریف این فیلم رو خیلی شنیدم حتما دان کنید :n09:
battle of the year 2013
با پشتیبانی آنلاین صحبت کردم میگه کندی اینترنت از زیر ساخت هست درسته ؟
این که فقط 3.6 امتیاز گرفته:n02:!!ولی بهر حال جهت تست این لینک اکسپرس که سرورش ایران هست رو دانلود کنید ونتیجه رو بگید:نقل قول:
پسورد» p30world
نقل قول:
به امتیازش چیکار داری فیلمو ببین:n19:
یه چیزی تو مایه های Step up هست ولی تا نبینم معلوم نمیکنه چجوریاس:n02:
سرعت آپلود شاتل چقدره؟
سرویس اکو 128
مهدی این لینک اکسپرس لیچ 360 تا سرعت میده :n19:
حدود 70 . 80 کیلونقل قول:
آخه همون لینکو تو اپلود بوی هم زمان ریموت میکردم سرعتش خیلی خوب بود!نقل قول: