سلام دوست عزیز میتونید بدون قند شکن یه tracert -d 8.8.8.8بگذارید باتشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تجربه ثابت کرده که سرعت مطمئنا اینطوری نمیمونه، نهایت یک هفته دووم میاره.[/QUOTE]
Printable View
سلام دوست عزیز میتونید بدون قند شکن یه tracert -d 8.8.8.8بگذارید باتشکر
تجربه ثابت کرده که سرعت مطمئنا اینطوری نمیمونه، نهایت یک هفته دووم میاره.[/QUOTE]
[/QUOTE]نقل قول:
نرم افزار hihelp نصب کردم . فشفشه رایگان چطوری بگیرم؟
برنامه hi help رو نصب کن بعد یوزر و پسورد تو وارد برنامه کن بعد برو تو سایت های وب " پنل کاربری "" قسمت بانک مجازی اونجا هستش و راحت میتونی"" فشفشه 1 روز 3 گیگ "" رو هر وقت نیاز داشتی فعال کنینقل قول:
من نصب کردم یوزم زدم ولی چیزی برام تو اون قسمت نیمده >؟نقل قول:
بعد از نصب Hi Help حتما حتما باید به اینترنت خود های وب وصل باشی یعنی از اینترنت شرکت های دیگه استفاده نکن و از ف ی لتر ش کن هم استفاده نکن بعد وارد برنامه Hi Help شو یوزر و پسورد رو بزن و اون گوشه رو نگاه کن اگه یوزرت مثل من اومده بود برو وارد سایت های وب شو.....نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
همینطور که تو عکس مشخصه واسه من بدون مشکل اضافه شده و استفادشم کردم.... البته واسه من بعد از این که کار ها رو انجام دادم بعد از 2 ساعت واسم اضافه شد... البته من یه بار مودم رو خاموش و روشن کردم دیدم اضافه شده.... شما هم یه بار مودم رو خاموش و روشن کن شاید اضافه شد..... اگه این کارا رو کردی و فشفشه اضافه نشد دیگه مشکل از خود های وبه :n09:
این HiHelp فقط فشفشه ای که هدیه میده خوبه وگرنه برنامش خیلی الکیه. گفتم حالا چی هست...!!
متشکر. تازه متوجه شدم دوتا نیم گیگ دیگه از پارسال دارم که استفاده نکردم:n01:نقل قول:
یه سوال:
وقتی فشفشه میخری جایی نداره ببینی چقدر از حجم فشفشه مونده، چقدرم از حجم عادی؟
چون توی خرید ترافیک فقط حجم کل رو نوشته.
سلام دوستان
این حوزه اتصال چیه ؟ نوشته پورت رایگان شهری استانی کشوری چه خوبی دارن ؟