خوب من 40 گیگ دانلود نداشتم
اتفاقا تو این چند وقت شبانه هم نداشتم
در مورد مبنا قرارد ادن منظور من این بود روی اکانت صبحت کنم یا خط تلفن؟ خود فکر میکنم باید برا اکانت صبحت کنم چون اون هست که کم و زیاد شده و خود خط خیلی مهم نیست
Printable View
خوب من 40 گیگ دانلود نداشتم
اتفاقا تو این چند وقت شبانه هم نداشتم
در مورد مبنا قرارد ادن منظور من این بود روی اکانت صبحت کنم یا خط تلفن؟ خود فکر میکنم باید برا اکانت صبحت کنم چون اون هست که کم و زیاد شده و خود خط خیلی مهم نیست
مودمهاتون را ریست نکنید که دیگه وصل نمی شه! شبکشون ...!
سلام، از اول آخر را جواب میدم، بعد اولیا را آخر میگم!نقل قول:
عکسی که گذاشتین یعنی 1394/03/02 تا 1394/03/18 تقریبا 40 گیگ دانلود و 2 گیگ آپلود داشتید که تقریبا 13 گیگ دانلود و یک گیگ آپلود براتون محاسبه شده است و این یعنی در این فاصله شبانه رایگان استفاده کردید.
اگر دو تا سرویس دارید شماره تلفن مهم نیست، مهم اکانت است و اینکه کدام یوزر و اکانتتون در مودم کانفیگ شده است. مثلا اگر اکانت الف و ب داشته باشید و اکانت الف روی مودم کانفیگ شده باشد تا وقتی که این تنظیمات را عوض نکنید از اکانت الف استفاده میشود. یعنی خط مهم نیست!
نکته دیگر اینکه ببینید همه مک آدرس ها مربوط به مک آدرس وسایل خودتان است یا خیر؟ در صورتی که اینگونه نباشد یعنی یک نفر دارد از شما سوء استفاده می کند. رمزتان را عوض کنید.
من خودم تا حالا این مشکل که گفتید را نداشتم.
اینترنت من تا الان قطع .بقیه مشکلی نداشتن؟
اینترنت مخابرات اصفهان غیر قابل استفاده شده ، تکرار میکنم غیر قابل استفاده . من فردا میرم برای جمع آوری . مملکت که بی در و پی کر که باشه قورباغه هفتیر کش میشه .
نمی دونم چه مرگیش شد دیشب من تا 2 وصل بودم ، بعد هرشب من محض احتیاط که مشکلی پیش نیاد ساعات دو ریست میکنم ، ولی بعدش دیگه وصل نشد ،زنگ زدم پشتیبانی گفت کلِ اینترنت اصفهان مشکل پیدا کرده.نقل قول:
من از 2 تا 4 و اینا که بیدار بودم قطع بود حالا نمی دونم دیگه کی وصل شد.نقل قول:
دقیقا تا مودم را ریست کردم ، اگه می دونستم نمی کردم.
طبق روال عادی برنامه ، مشکل از نرم افزار پیشرفته و شاهکار پلوتو بود که فعلاً با وصله پینه حل شد
نقل قول:
سلام دوستان . اینترنت من هم وضعیت داغونی داره مثل شما. از مخابرات منطقه نجف آباد هم سرویس میگیرم . مخابرات دیگه داره روی اعصاب من راه میره . همش قطع میشه و وصل میشه. زنگ میزنیم 2020 میگن خطت نویز داره . مزخرف جواب آدمو میدن . من سه سال از مخابرات نت میگیرم نویز نداشتم . الان چجوریه که 10 روزه نویز داره خطمون !!!. معلوم نیست چه گندی زدن .
الان هم نزدیک به یک ساعت اینترنت قطع بود . خراب بشه این مملکت بی صاحاب.
ساعت 6 و خورده ای بود صبح که نت قطع شد و تا 5 بعد از ظهر قطع بود که با تماسی که با اپراتور جان بر کف داشتم فرمودند مشکل سراسری هستش و درست میشه که شد اما نمیدونم چرا اینقدر بد شده سرعتش مخصوصا برای تورنت.
سرعت هیچ بابا پینگ نابوده الان خطم پینگش رو 400 هست به زور چند صفحه باز میکنم با سرعت حلزون. نمیدونم اینجا اصلا سر میزنن یا نه این مسوولین ولی خدایی راست 1/4 پول ما یکم زحمت بکشند به خدا حرومه این پولا اینقدر بگيرن و این کیفیت افتضاح را به مشتری بدن.
اون دنیا اگه جهان آخرتی باشه من به شخصه جلو تک تک تون را میگیرم.