داداش دو مگ شارژ نکن از چاله میافتی تو چاه ... من 512 داشتم دو مگ زدم به بد بختی افتادم تو شب سرعتش به 30 هم نمیرسه
Printable View
داداش دو مگ شارژ نکن از چاله میافتی تو چاه ... من 512 داشتم دو مگ زدم به بد بختی افتادم تو شب سرعتش به 30 هم نمیرسه
آقا تو رو خدا تو صفحه مشترکین این قسمت میزان حجم مصرفی و میزان حجم باقیمانده رو هر چه سریعتر درستش کنید.
باتشکر
سلام من یک نامه فکس کردم به مبین نت برای منطقه که آنتن نداره درخواست کردم آنتن بزارن و خدمات بدن میخوام بدونم ترتیب اثر میدن یا نه؟
اينه احتمالا تصاوير بروشور مودم ها نيست ؟نقل قول:
اگه هست چرا از اين بروشور ها تو جعبه مودم نيست ؟
به نظر بروشور تبلیغاتی و درحد تبلیغات مودم هستنقل قول:
حالا یکم اطلاعات هم قاطیش کردن
از نوشته زیر بروشور معلومه
اصلا معلومه دقیقه این مودم ها ماله چه شرکتی هستند؟
کسی نمیدونه این مودم ها دونه ای چند پای مبین نت می افتن که 110 میفروشه!!
خوب با همین یکم اطلاعاتی که قاطیش کردن یه بچه ۲ ساله هم میتونه مودمو راه بندازهنقل قول:
دیگه هزینه راه اندازی چیه پس ؟
ای خدا تا کی این همه دزدی تو روز روشن ، تا کی واقعا ؟
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
هزینه راه اندازی بحثش جداست و برای کار دیگست ... همه شرکتها میگیرن ... برای مثال شاتل 15 تا 25 هزار تومان و بقیم 15 تومن حداقل ...نقل قول:
این مودم تولید Green Packet هست کیفیت ساختش از مودم های اشغال huawei خیلی بهترهنقل قول:
من هم مودم 350 گرین پکت رو دارم هم 632w و USB ایرانسل رو(632 و usb رو باید ببرم طبقه دوم لب پنجره ولی گرین پکت رو از تو اتاق طبقه پایین 3 تا چراغش رو پر میکنه) BTS جفتشون هم نزدیک خونست + بافت اون منطقه هم متراکمه.
مودم های WIXFBR-105 و WIXFMM-130 ماله گرین پکت هستن که ایرانسل داره استفاده میکنه.
از من گفتن بود سراغ این huawei اشغال نرید هم یزاد هنگ میکنه هم خوب انتن نمیده + کیفیت ساختش اشغاله.
سرویس نا محدود هم داره مبین؟ من میخوام سرویس بگیرم. کدوم بهتره؟ 512 سرعتش چنده؟ چقدر طول میکشه از وقتی ثبت نام کنی تا سرویس رو تحویل بدن ؟