ممکنه دمای هوای زیاد اهواز موثر باشه و قطعا هم هست ولی من تا به حال با این مشکل به صورتی که آزار دهنده باشه روبرو نشدم.ممکنه پیستون کائوچویی داخل بوستر در نشیمنگاه خودش لق شده باشه؟
Printable View
ممکنه دمای هوای زیاد اهواز موثر باشه و قطعا هم هست ولی من تا به حال با این مشکل به صورتی که آزار دهنده باشه روبرو نشدم.ممکنه پیستون کائوچویی داخل بوستر در نشیمنگاه خودش لق شده باشه؟
سلام دوستان
امیدوارم حال تک تکتون خوب خوب باشه
یه سوال
میشه کمک عقب نیسان (سایپا) رو برای عقب کاپریس استفاده کرد؟
منظورم بخاطر شکل اتصال بالاست.
مرسی
سلامنقل قول:
اقا سعید کمک خودرو فرق خاصی نداره و فقط کیفیت وابعاد و وطول بسته شدن وباز شدن کمک را در نظر بگیرید
یه نمونه کمک گازی هست یه نمونه کمک روغنی
به نکته خوبی اشاره کردید و این دفعه چک کردم ولی لقی خاصی ندیدم، البته در اتومبیلهای قبلی هم که داشتم همین معضل وجود داشت، همچنین در خودروهای آمریکایی دیگه که دیدم بازهم همین قضیه زیاد رخ میده،( در اهواز) ظاهرا دمای هوا بیشترین دلیل این مشکل باید باشه و البته کیفیت نچندان مناسب لاستیک مورد استفادهنقل قول:
نقل قول:
خیر امکان پذیر نیست، زیرا همانطور که اشاره کردید، اتصالات بخش سر کمک فنر شورلت با نیسان فرق داره و نهایتا اگر با تعویض این اتصالات به نمونه قابل استفاده در شورلت ، امکان نصب وجود داشته باشه، ( یعنی بوش سر کمک شورلت در محل سر کمک وانت نیسان نصب بشه) ممکنه بخاطر عدم استحکام این تعویض ( که معمولا با ضربه و چکشکاری انجام میشه و نه پرس محکم کارخانه ای) بعد از چند دست انداز، بوش از جای خودش خارج و باعث صدمه خوردن به بدنه بشه.
در اینجا کمک عقب شورلت نشان داده شده که قسمت سری ( فلش های قرمز) دارای بوش جناقی جهت اتصال با دو عدد پیچ به اتاق تعبیه شده. و بخش انتهایی کمک فنر ها دارای بوش گرد ساده هستند که با فلش سبز نشان داده شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در اینجا کمک عقب وانت نیسان سایپا که در هر دو سمت دارای بوش گرد ساده است
بنابراین حتی اگر این تعویض بوش سری به صورت کاملا استاندارد و قابل اطمینان انجام بشه، بازهم ایراداتی در پی وجود خواهد داشت مانند:
سایز و قطر بوش انتهای کمک فنر نیسان ،که آیا با محل نصب در شورلت هماهنگی داره؟
آیا اندازه طول و مقدار رنج بازی و ضربه گیری کمک فنر نیسان، با نمونه شورلت یکسان هست؟
و مهمتر از همه اینکه آیا کمک عقب نیسان، مانند نمونه شورلت از نوع گاز / روغن هست یا فقط روغن؟
بنابراین توصیه میکنم حتما از نمونه شورلت استفاده کنید و اگر قصد استفاده از نوع وانت نیسان دارید، حتما تمام این موارد را دقیق در نظر بگیرید
سلام و مرسی از آقا آرمین عزیز و دوست عزیزم آقا علی گلنقل قول:
علی جان یه نکته اینکه همون زائده ای که مث قلاب از دوطرف حلقه کمک کاپریس بیرون زده که من حتی با کمک یه تراشکار نمونه دستیشو ساختم اتفاقا الان اون یکی که فابریکه شکسته ولی اینی که خودم ساختم خیلی محکم شده
و منظورم اینه که این قطعه اگه به کمک نیسان اضافه شه دقیقا مثل همون میشه. اگه دقت کنید توی تصویر هم مشخصه که کمک کاپریس هم دقیقا یه حلقه س که این توش رد شده.
اما مورد بعدی هم که میخواستم بدونم همینه
الان کمک های جلوی کاپریس من مدل کمک نیسان هستش!
این باعث بروز چه ایراداتی میتونه بشه مگه؟
نقل قول:
تشکر دوست گرامی
اگر قطعه ای که ساختید بخوبی و با استحکام کافی در محل خودش ( بخش سر کمک فنر نیسان) نصب بشه و در تکان و ضربه و دست انداز شل نشده و از جای خودش خارج نشود، عالی است.
کمک فنرهای جلو به این شکل هستند
کمک فنر جلو اتومبیل شما با این نمونه ها فرق داره؟!
ممکنه تصویری از نمونه های نصب شده روی ماشین خودتان بگذارید؟ هم بخش انتهایی که به طبق پایین متصل شده و هم بالا که در درون شاسی با مهره به شاسی وصل شدند
خواهش میکنمنقل قول:
اقا سعید مشکل خاصی پیش نمیاد
کارکرد کمک ها تفاوتی نداره مگر اینکه شکل وظاهر و اندازه و کیفیت فرق کنه که همونطور که خودتون طراحی کردید عملکرد داشته ومشکلی نداره
کمک های نمونه گازی یا روغنی -زیاد فرق نداره فقط نمونه کمک گازی مقداری نرم تر عمل میکنه ---قطعات این خودرو ها مقاومت خوبی دارن و طراحی خوبی دارن وبه این راحتی با کمک روغنی صدمه نمیبینن
مهم این هست که شما کمک ها را نصب کردید
دوست گرامینقل قول:
چطور مشکل خاصی پیش نمی آید؟!
کار کرد کمک فنر ها با توجه به نوع ساختار و اتومبیل مورد نظر، تفاوت داره و اینجور نیست که یک نمونه کمک فنر برای همه اتومبیلها قابل استفاده باشه
کمک فنرهای " روغنی" با نمونه های " روغنی /گازی" تفاوت زیادی داره.
در روغنی، صرفا از روغن برای جذب ضربه و نیروی وارد شده به تعلیق ماشین استفاده شده و این نوع کمک فنرها طوری طراحی شده که به هر شکل که تحت فشار قرار بگیره، در همان وضعیت باقی خواهد ماند، به این صورت که اگر با دست رو به پایین فشار بدید، در همان وضعیت قرار میگیره و اگر به سمت بالا بکشید، ، در همان موقعیت بالا قرار خواهد گرفت.
اما در نمونه های گازی / روغنی، روغن به همراه یک گاز ( نیتروژن) در کمک فنر استفاده شده و هنگام وارد شدن فشار و ضربه، گاز موجود در روغن، بشدت در برابر نیروی وارد شده عکس العمل نشان داده و با قدرت و توان بیشتر از روغن، ضربه را در خودش جذب میکنه و بنابراین نه تنها نرمتر عمل نمیکنه، بلکه بسیار سفت تر و با توان بیشتری ضربه را جذب میکنه.
کمک فنرهای روغنی/ گازی را اگر با دست فشار بدید، دوباره باز میشه، بخاطر همین در بسته بندی این نوع کمک فنرها، بوسیله یک مهار که ممکنه نوار پلاستیکی یا قطعه ای فلزی یا مفتول باشه، کمک فنر را در حال فشرده نگه میداره تا بسته کوچکتر استفاده بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک فنرهای روغنی/ گازی معمولا در خودروهایی که بدنه سنگینتر نسبت به مدلهای عادی دارن استفاده میشه تا ضربات وارد شده را بهتر خنثی بکنه. مثلا سمند دارای کمک فنرهای گازی روغنی است در حالیکه 405 فقط از روغنی استفاده میکنه، مگر اینکه مدل دوگانه سوز باشه که در این حالت بخاطر وزن بیشتر کپسولهای گاز، باید از کمک فنرهای گازی روغنی استفاده بشه، همینطور در پراید که همین وضعیت وجود داره.
در شورلت های مدل ما هم کمک فنرها گازی روغنی هستن و در هر دو بخش جلو و عقب از همین نمونه استفاده میشه.
حالا اگر بجای کمک گازی روغنی، از نمونه روغنی استفاده بشه،چه اشکالی بوجود میاد؟
در این حالت ضربات وارد شده در دست اندازها ، با شدت بیشتری به اتاق وارد شده و باعث صدمه دیدن اتاق بخصوص در محل اتصال کمک فنرها به بدنه خواهد شد، بنابراین اینجور نیست که صرف هم اندازه و هم شکل بودن، و یا فقط با تعویض یک بوش، امکان استفاده از کمک فنرهای دیگه وجود داشته باشه.
خلاف این هم هست یعنی اگر در یک اتومبیل سبک ( مثل پراید، نوع یگانه سوز) از کمک فنر گازی روغنی استفاده بشه، ضربات شدید به بدنه وارد شده و اصطلاحا میکوبه.
این موارد در همه خودروها یکسان هست و سیستمی که توسط کارخانه توصیه شده، برای کارایی بهتر اتومبیل نصب شده و نمیشه همینجوری و بدون دقت و مطالعه تغییر داد.
سلام
بله درمورد نوع کمک فنر های گازی که وقتی شفت ان را فشار میدید وبه ارامی بر میگرده و روغنی که خلاصی ممکنه داشته باشه را اطلاع دارم و همه این مسائلی که شما فرمودید را من قبلا تست کردم
حتی یه نمونه از نوع گازی که ایراد داشت سعی کردم قطعاتش را جدا کنم و باید گاز داخلش هم تخلیه بشه خارج شد البته روغن هم یه مقداری داخلش هست
درمورد تفاوت نوع گازی و روغنی مسلما نمونه گازی بهتره چون ضربات درجاده را بهتر جذب میکنه روی بیوک 58 نصب بود
ضربات در کدام جاده ها ؟
الان در تهران و اتوبان های اطراف ان ما میریم نه چاله داریم و....در اتوبان ها هم بازسازی شدن و تقریبا ساخته شده
منتهی اینکه مشکلی پیش بیاد نمونه روغنی موردی را ندیدیم چون این خودروها با دو تا طبق قوی و فنر لول های قوی کارایی خوبی دارن و همینطور خودروهایی که اصلا کمک نوع گازی و نوع روغنی بین فنر لول ندارن وما که مشکلی در این نوع ندیدیم
نقل قول:
اتفاقا الان دومین یا دومین مرتبه هستش که با مشکل شکستن اتصالات کمک مواجه میشم
البته سری اول بخاطر کاهش ارتفاع بیش از حد بود.
ایندفه هم بخاطر شل بودن نقطه اتصال (پیچش شل بسته شده بود و من متوجه نشدم!)
الانم که کمک عقب شکسته بود دیدم یکی از قلاب گیرنده های کمک جلو (همون سمت که کمک عقبش شکسته بود) شکسته و کمک جلو هم از زیر پیداست که عاویزونه
خلاصه اینکه اینم بگم واقعا ضربات رو توی اتاق حس میکنم!
حالا عکس هم میگیرم وقتی درشون آوردم!