canon sx210is دوربین بهتریه در این رنج قیمتنقل قول:
canon sx210is دوربین بهتریه در این رنج قیمتنقل قول:
مقایسه جالب canon 600D و Nikon D5100
تو این مقایسه 5100 سرتر به نظر میادکد:http://www.digitalreview.ca/content/Canon-Rebel-T3i-EOS-600D-Compared-to-Nikon-D5100.shtml
فکر می کنم با توجه به توصیه دوستم که یه عکاس حرفه ای هم هست، nikon بگیرم...حرفه ای تر به نظر میاد ...
دوست عزیز من اگه جای شما بودم به برندهای دیگه فکر میکردمنقل قول:
از سایت ها نمونه عکس های این دوربین رو بگیرید و ببینید اول
البته من این دوربین رو نمیدونم اما نمونه عکس های hs20 و hs10 و s4000 رو دیدم
این دوربین ها امکانات و تنظیمات زیادی ارائه میدن اما عکساشون نویز زیاد داره و اگه تو سایز اصلی عکس رو ببینید کیفیت خوبی نداره
البته این نظر منه و خیلیا هم فوجی استفاده میکنن و راضین
اما شما حتما اول از photographyblog.com نمونه ی عکساشو تو ایزوهای مختلف ببین
من برای نامزدم راجع به hs20 تحقیق میکردم اما الان به این نتیجه رسیدم که براش sony hx100 بگیرم
ممنون پس بهترین تا 300 تومان شد سونیه درسته :دینقل قول:
جدای از شوخی این مدل IXUS 300 خیلی بیریخت هست کیفیت عکسش اینقدر بهتر از w570 سونی هست که ارزش تحمل کردن قیافش را داشته باشه؟
بازم ممنون
سلام دوستان
من آلمان هستم و Eos-500D دارم که روش 55-18 فابریکه. میخوام یه لنز Walk-around بگیرم. ممنون میشیم راهنمایی شما رو داشته باشم:
نیازهام:
- به عکاسی و تکنیک هاش علاقه زیادی دارم ولی حرفه ای کار نمیکنم.
- سرعت فوکوس و کم صدا بودن
مواردی که بهشون رسیدم و قیمت ها در سایت آمازون: (همیشه از سایت آمازون میخرم)
Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS قیمت: 437 یورو (حدود 700 تومن)
Sigma 18-250mm F3.5-6.3 DC OS HSM قیمت: 439 یورو (حدود 700 تومن)
Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD قیمت: 500 یورو (حدود 800 تومن)
1- با توجه به نیازهام ، کدوم ایده آل تره؟
2- آیا مورد دیگه ای هم با این رنج زوم هست؟
3- قیمت حدودی این لنزها تو ایران چقدره؟ چون چند هفته دیگه دارم میام ایران و اگه قیمت ها اونجا بهتر باشه ، از اونجا میخرم.
ممنون . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرش نفهميديم كدو م بهتره اين مقايسه ميگه سوني بهتره شما ميگين كنن و ... يكي نيست بدون تعصب بياد و مقايسه كيفيت دوربينها رو بكنه
Sony Cybershot HX7v Verdict
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Sony Cybershot HX7v is a great travel zoom, featuring a compact body and wide angle 10x optical zoom lens.The Sony Cybershot HX7v is an extremely well built camera, with a high quality metal body, and good design. The rubber grip is good, and the camera performs well in every situation, thanks to low noise, built in image stabilisation, and a great lens. The full HD video mode is impressive and the high resolution screen makes viewing photos enjoyable, and GPS works well. The Sony Cybershot HX7v may only feature a 10x optical zoom lens, but the relatively low price compared to most of the competition make it a very appealing camera.
Sony Cybershot HX7v Pros:FEATURES [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HANDLING [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PERFORMANCE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VALUE FOR MONEY
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GPS provides useful information - quick lock
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Full HD video with stereo sound and optical zoom
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Good image quality - excellent colour
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Built in optical image stabilisation
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Excellent low noise up to ISO1600
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Images look great on the high quality screen
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Clever high resolution panoramic mode
Sony Cybershot HX7v Cons:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Limited telephoto zoom compared to alternatives
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Some purple fringing in extreme conditions
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] OVERALL [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Canon Powershot SX230 HS Verdict
The Canon Powershot SX220 HS is a very good camera, the SX230 HS adds GPS and some additional body colours, however compared to other pocket zoom cameras with GPS, the SX230 has slower continuous shooting, and there is less difference between the SX220 and SX230. That's not to say that the SX230 isn't a good choice if you want GPS, it's just that if you were choosing between the SX220 and SX230 and didn't need GPS, then there would be no real reason to buy the SX230, whereas the other cameras with the addition of GPS make a much more compelling case for buying the more expensive model. If you are looking for the most compact pocket zooms with GPS, then the SX230 HS is a good choice, and the use of a 12 megapixel CMOS sensor means noise is very low.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Canon Powershot SX230 HS is one of the smallest pocket zooms with GPS, and produces low noise images.
Canon Powershot SX230 HS Pros:FEATURES [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HANDLING [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PERFORMANCE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VALUE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] OVERALL [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GPS built in - one of the smallest
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Full HD video with stereo sound and optical zoom
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Compact with an excellent 14x optical zoom lens
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Good image quality - excellent colour
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Built in optical image stabilisation
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Low noise upto ISO1600
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Images look great on the high quality screen
Canon Powershot SX230 HS Cons:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Some soft corners in images
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Slight vignetting at full optical zoom
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Some purple fringing in extreme conditions
سلام...
بالاخره خریدم، Nikon D5100
خیلی خوشحالم !
ولی در مورد قیمت ها نگرانم
خود دوربین همراه لنزو کابل ها 980
کارت حافظه که فکر کنم گرون داده 120 تومن ! میگفت سرعتش بالاست،ارزون ترم داشت مثلا 40 تومنی که کلی داستان گفتو منم گفتم قبوله و خریدم ،نمی دونم اشتباه کردم یا نه؟(مارکش: LX Pro 16 GB - PATRIOT up to 20 MB/S write
محافظ لنز چندلایه 40 تومن
محافظ ال سی دی: 5 تومن
هزینه بیمه(3 درصد) - گارانتی ایده آل:29 تومن
هزینه ها درسته؟!
راستی باطریش که شارژ اولیه داشتو چند دقیقه باهاش فیلم و عکس گرفتم و وصل کردم به تی وی که فیلمو ببینم یه نقطه خاکستری روی صفحه موقع نمایش فیلم دیدم و تو تی وی هم همون نقطه بود...چند ثانیه بعد هم خاموش شد و دیگه نتونستم روشن کنم و باطری کامل خالی شد...
خواستم بپرسم این نقطه به خاطر ضعف باطری بوده یا مشکل دیگه ای هست؟ اگر ال سی دی خود دوربین مشکل داره پس چرا تو تی وی هم همینه؟ احساس کردم قبلشم نبود و موقع خاموش شدن فقط دیدمش...
ممنون
مبارک باشه.:11:نقل قول:
16 گیگ مدل LX اینجا کمتر از 30 تومنه(28) و LX Pro هم نباید بیشتر از 6- 7تومن گرونتر باشه.(قیمت دلاری LX 24.99 وLX Pro 29.99)
مموری رو با برنامه HD Tune تست کن ببین حداکثر سرعت و اکسس تایم چقدره.منم میخام پاتریوت بگیرم.
سلام
از بین اینا کدوم بهتره؟
sx 210
sx 220
sx 230
دوتای آخری حسگرشون cmos هست
این بد نیست؟
مدل ایکسوز 1100 چطوره؟
خوبه؟
از اونا بهتره؟
لطفا زود جواب بدید فردا میخوام برم بخرم
ممنون میشم
سلام یه دوربین ارزون قیمت میخوام ملاک خاصیم ندارم خودم اینو مد نظر دارم اگه بهتر ازین تو همین قیمت هست محبت کنید دوستان راهنمایی کنید؟
Canon PowerShot A800
Canon PowerShot A495