دوباره اومدی پارس فری؟نقل قول:
دیوونه شدی تو؟همه دارند فرار میکنند
Printable View
دوباره اومدی پارس فری؟نقل قول:
دیوونه شدی تو؟همه دارند فرار میکنند
نه از مخابرات تخلیه کردم و دوباره مخابرات ثبت نام کردمنقل قول:
ای وای من
پارس آنلاین خیلی خوب بوددددددد
روزانه سرعت با یک مگ دانلود میشد
پینگ که 98 درصد مواقع بدون تایم اوت و از 8.8.8.8 روی 180 بود! دنیایی بازی آنلاین باش انجام دادم و آخ نگفت :(((( هر کال آفی که فکرشو کنی.هر بتلفیلدی.لول.دوتا.وارکرفت سرور بلیز،مولتن،ایرانی.فیفا ورلد.نیدفراسپید ورلد و .......
شبانه که حداقل 5.5 گیگ شبی. رکوردم شبی 15 گیگ هم بودش!!!
512 10گیگ یه ماهه دارم و داشتم
مازندران-بابلسر
خیلی ناراحتم که باید عوضش کنمم :((((((( آخه چراااااااا یک سوم !!!!!!!!
آره داداش خیلی بد شد سرعت تک کانکشنش هم خوب شده البته من قبلش مقداری مشکل داشتمنقل قول:
ولی خوب سرعتی میگرفتی با 512 :n02: من با 2 مگ شبی 7 گیگی میگرفتم کُلام رو مینداختم هوا
ای بابا وقتی شرکتی مثل آسیاتک که حتی پشتیبانیش نمیدونه سرعت تک کانکشن و پینگ چیه اول میشه اونوقت شرکتی مثل مخابرات که بهترین شبانه رایگانو داره آخر چه انتظاری دارید؟مشخصه که همه شرکتا برا رقابت از آسیاتک تقلید میکنن خداشاهده با آسیاتک فامیلمون که کار کردم پایینترین کیفیتو بین بقیه شرکتا داشت سرعت تک کانکشن سرویس 1مگش 30کیلوبایت بود و در ساعات نیم بها غیر قابل استفاده میشد اونوقت با پشتیبانی که تماس گرفتم فقط میگفت از سایت دانلود ها یه فایل دانلود کن اون سرعت مهمه برامون اصلا نمیدونست اسپید تست و سرعت تک کانکشن و پینگ چیه انگار اینترنت ملی گرفته بودیم واقعا متاسفم نمیدونم چطور اول شده!:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه تست هم کرده بودم و 256 هم گرفته بودم و همینجوری بود :))نقل قول:
روز همون یک مگ دانلود میکرد و شب هم همونجوری حداقل 5.5 گیگ
حیییییییییییییففففف
چی بگیرم که مثل همین پارس آنلاین من باشههه؟؟؟ گاد کیل می (خارجکی رو داشتی؟!!! :) )
ازمخابرات گرفتی اینجا پست میزنی فری؟:n13:نقل قول:
اگه دسترسی داشتم پستتو پاک میکردم:n07:
ای دوستان گل گلابنقل قول:
از چه شرکتی بگیرم که خواسته های گفته شده ی بالام رو برآورده کنه؟
اسم شرکت
نوع تعرفه
ممنوننننن:n16:
دوستان اعتراض کنین حداقل مثل صبانت کنه شبانشو پارس
نفرین بر اینترنت مخابرات مخصوصا مرکز بعثت
5 روز اینترنت گرفتم هر شب وضعم اینه. خدا پدر و مادر پارس آنلاینو بیامرزه تک کانکشن خارجیشم 300 بود. چند چیز که تا از دست ندهی قدرش را نمی دانی سلامتی سلامتی و اینترنت پارس آنلاین
منو بکشن دیگه از مخابرات نمیگیرممم! دولتیه دیگهههنقل قول:
فوق العاده چرتتت!! اصلا بازی آنلاین که نمیشد کرد هی وسط دیسکانکت یا پینگ میرفت بالااا !! دانلود شبانش فقط بد نبود که باز به پارس آنلاین نمیرسید!
فقط شرکت خصوصیییی
دقیقا، ولی اینجا همش شده دزدی میخواند از همین آب باریکه هم دزدی بکنند!نقل قول:
مخابرات فقط برای همینه یعنی انتظار دیگه ای داشتید؟نقل قول:
با پارس بخوای دانلود کنی باید حدود 1000 تومن برای هر گیگ بدی!
سلام خسته نباشید دوستان لطفا اگه میشه راهنمای کنید , من صبح و شب سرعت دانلودم رو 120 با دانلود منیجر بالا نمیره سرعت سرویس 1مگ پارس انلاینه مشکل از چی میتونه باشه ؟ تو استاتوس مودم dwnstream رو 1024 و update رو 512 هست ,
خوب بخاطر اینه که سرعت رو اسمی بستن واستون زنگ بزنید بگید downstream رو زیاد کنن شبانه هم از 10 آذر یک سوم میشه حواست باشه یک دفعه حجم تموم نشهنقل قول:
تلفن بیسیم و اسپلیتر رو درآوردم و مودمو مستقیم زدم به پریز تلفن snr خیلی بهتر شد
به نظرتون این خط من تا چند مگ کشش داره؟مثلا با دان استریم 14مگ snr چند میشه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
تا 16 رو ساپورت میکنهنقل قول:
دوستان سلامip ایران برا دانلود سرعتش برام خیلی کمه ولی سایت های خارجی خوبه دانلود!راحلی دارین بفرمایید که چطور از سایت های ایرانی با سرعت بالا دانلود کرذ؟!
خب بعده 5 سال که با پارس انلاین بودم با این تصمیمشون دیگه وقته رفتنه
اینترنت بدون دانلود که معنی نمیده
کسی شرکت خوبی تو شیراز سراغ داره که دانلود شبانش هم خوب باشه؟
مشکل جدید پارس هست ! من هم همین مشکل رو داشتم و تخلیه کردم خودمو راحت کردم :)نقل قول:
امروز اومدم دیدم مسیر اذربایجان چنین پینگی داده (دقیقا وقتی که میخواستم بازی انلاین رو کنار بذارم)
سلام . یکی لطف میکنه بهم بگه سرعت دانلود 128 نامحدود چنده ؟؟
ممنون
خوب ایشالا با گسترش اینترنت موبایل و شبکه LTE با شرکت های اینترنتی که گیگی 1200 می خوان برای دانلود شبانه بگیرن خداحافظی کرد
:n20::n08::n08::n08::n08::n08:
سلام.
من دیروز تو منطقه سعادت آباد واسه یکی از دوستام که سرویس پارس آنلاین گرفته بود مودم وصل کردم. سرعت 256 . با سرعت دانلود 500 600 حدوداً دقیق نگرفتم ! ولی چیزی که بود سرعت و پینگ واقعاً عالی بود. یعنی یه یک ربعی گذاشتم پینگ کنه. اولش چند بار پکت لاست داد ولی بعدش دیگه پایدار شد. ولی یک چیزی که عجیب بود. اولش سرعت دانلودم حدود 80 بود. یکدفه رفت رو 600 بعد یه مدت روی 600 بود بعد رفت رو 140.
چیزی که من دیدم عدم پایدار بودن شبکه بود که واسه خودم تا این حد واقعاً عجیب بود!!!:n13:
حالا شما حساب کن اینا چقدر بدبخت شدن از ترافیک شبانه هم میخوان در امد زایی کنن... اصلا بفکر پهنای باند نیستن و تا جایی که بشه مشتری جذب میکنن... پارس اصلا پایدار نیست....هیچوقت هم نبود... فقط تو قسمت دانلود شبانه قبلا وضعیت خوبی داشت که همونم به ملکوت پیوست... واقعا نمیدونم شما دیگه چرا پارس گرفتید!!! اخه صبانت و... همشون وضعیت بهتری از پارس داره که...هم از نظر پینگ برا بازی هم پایداری....نقل قول:
این همون دندون اره ای هست که بچه ها میگن به خاطر مدیریت ترافیکشون هستنقل قول:
یک چروکسی ایران بگیرید مشکل حل میشه
خب بلاخره شما هم صابون کیفیت بی نظیر پارس آنلاین به تنتون خورد .نقل قول:
شعار همیشگی همینه که : پارس آنلاین گوگل فایبر ایرانه
نقل قول:
این مدیریت ترافیک دقیقاچیه؟ این همه تو بوق و کرنا کردن اما توضیح ندادن که چیه این
البته من سرویس رو واسه دوستم گرفتم اگر دقت کنند دوستان ، سرویس هم خیلی ناپایدار هستش . بعد ما چیزی به نام بی نظیر نداریم!! تو شرایط برتری میتونیم بگیم کم نظیر !
البته من پینگی که مقایسه کردم نسبت به مخابرات بود . سرویسی موقعی کم نظیر میشه ( تو ایران ) که پینگش بیاد زیر 40 !
ناپایداری اینترنت انقدر زیاد بود که من نتونستم بلاخره بفهمم 256 چقدر سرعت دانلودشه.
بعد اینکه این باز گذاشتن پهنای باند شاهکار جدیدی نیست. سرویس قبلی دوستم شهراد بود که همین سرویس 256 رو با 700 800 دانلود میکرد و کاملا پایدار و یکی از دلایلی که از اون شرکت رفت به خاطر جابه جا شدنش بود و قیمت بالای اینترنت.
البته اینم بگم دوستم من چون بیشتر تایمش رو سر کار هست خیلی واسش دانلود مطرح نبود ( سرویس فعلی ماهی 2 گیگ هست ) اون موقع هم که شهراد داشت همیشه 1 گیگ از ترافیکش میسوخت!
+
ولی از نظر من که زوایای دیگه ای رو از نت بررسی کردم اصلا سرویس خوبی نبود. نصاب مودم سعی داشت با حقه بازی انواع و اقسام چیز میزا رو به دوست من بفروشه. از آنتی ویروس گرفته تا وی پی ان و نمیدونم دانلود منجیر و فلان. که گفتم اینا همش تو نت هست. پول بیخود نده !!!
خوب بلاخره اینها از خودشون کاری رو انجام نمیدن. بهشون میگن ! ( با شخص من کاری ندارم. منظورم سیاست کاری هست )
+
از نظر منی که چند سال پیش واسه شرکت پارس آنلاین میگرفتم با پهنای باند اختصاصی ، همه چیز خیلی خوب بود ولی الان واقعا سرویس دهی پارس آنلاین واسه افرادی که دانلود دارند ( نمیگم زیاد ) مناسب نیست !
البته نظر منه !
+
بازم امیدوارم لااقل سرویس ها رو بهتر ارائه بدن تا این کاستی ها رو تا حدودی بپوشونه !!!
دوستان جدیدا وقتی آسانسور حرکت میکنه اس ان آر 13تا میاد پایین بعد وقتی ایستاد 9تا میره بالا و دیگه بالاتر نمیره به نظرتون دلیلش چیه؟قبلا اینجور نبود!:n13:
اگه رو دو خط مختلف اینترنت وصل باشه بعد یک کامپیوتر با یک مودم باشه بعد هر کدومش رو تنظیماتش درست کنیم با جابجایی سیم تلفن از پشت مودم اینترنت فعال میشه؟؟ یا باید هر سری بخوایم هر کدوم رو وصل کنیم تنظیماتش رو انجام بدیم ؟؟
فکر نکنم چنین چیزی شدنی باشهنقل قول:
تنظیمات نام کاربری و پسورد هر دفعه باید تکرار بشه
مودمهایی وجود داره که دو خط تلفن بهش وصل میشه
البته قیمت بالایی داره
اگر هر دو خط از یک شرکت باشند ، باید مودم را روی حالت bridge تنظیم کنید و کانکشن مربوط به هر خط (username و password) را توی ویندوز جداگانه ایجاد کنید. پس از اتصال هر خط تلفن میتونید از طریق کانکشن مربوط به اون خط ، به اینترنت متصل شوید.نقل قول:
اگر خط ها از شرکت های مختلف باشند ، در صورتی که دارای VPI و VCI یکسانی باشند هم این روش عملی است. اما اگر VPI و VCI برای هر شرکت متفاوت باشد باید برای هر بار استفاده از هر خط ، تنظیمات مودم را تغییر دهید.
از یه شرکت هست دو خط ... بعد اگه کامپیوتر خاموش باشه بخوام از وای فای استفاده کنم با جابجایی سیم اینترنت از پشت مودم اینترنت فعال میشه دیگه نیازی به روشن کردن کامپیوتر نیست دیگه ؟؟؟نقل قول:
میخوام از صبح تا شب که مودم روشن هست از طرح نامحدود استفاده کنم شب ها هم اینترنت محدود رو فعال کنم که از دانلود شبانه اسفاده کنم
یکی میگفت پارس آفلاین گاگول فایبر ایرانه درسته؟؟؟؟؟؟؟:n08:نقل قول:
آقا میلاد گفت سرعت تا این حد نوسان داشته الان شما از کجای این کیفیت بی نظیر رو استفاده کردید:n13:
درسته کیفیت شدیدا متغیره و ظاهرا برای شرکت هم اصلا مهم نیست. به نظر من دلیل این نوسان شدید در کیفیت اینه که شرکت با نفروختن سرویس بالای 2 مگ عملا از زیر مسئولیت تضمین سرعت های بالاتر شونه خالی میکنه، بماند که مثلا در منطقه ی ما همون سرعتی که قراره تضمین بشه هم در اکثر ساعات نمیشه گرفت. برای همه حداکثر پهنای باند ممکن رو (16 یا 9 مگابیت) باز میذارن و بعدش دیگه همه چی بستگی پیدا میکنه به تعداد یوزر های فعال روی شبکه در اون زمان خاص، صرفنظر از نوع سرویسشون. این هرج و مرج توی مدیریت پهنای باند توی مراکز شلوغ و پر کاربر باعث نوسان شدید اینترنت دریافتی کاربران اون منطقه در ساعات پیک شلوغی میشه. اینهم که میگن اولویت دریافت سرعت بالاتر با مشترک دارنده سرویس بالاتره به نظر من داستان علمی-تخیلی بیش نیست -- یا اینکه نرم افزار مورد استفاده شون برای مدیریت پهنای باند کارایی نداره. وقتی من با سرویس 2 مگابیت، در بازه قابل توجهی از شبانه روز سرعتم میشه 800 کیلوبیت بر ثانیه (0.8 مگابیت بر ثانیه یا 80 کیلوبایت بر ثانیه) پس کسی که توی همین منطقه سرویس 128 کیلو بیت داره حتما سرعت دریافتیش توی این زمان ها میشه 5 کیلو بایت دیگه! و از اونجایی که فکر میکنم هیچ کسی حاضر نباشه 10-12 ساعت از روز سرعت اینترنتش 5 کیلوبایت بر ثانیه باشه، نتیجه گرفته میشه که نرم افزار مورد استفاده در مدیریت پهنای باندشون کارآیی نداره و در نهایت عملا بیشتر به ضرر کسی میشه که پول بیشتری پرداخت میکنه و سرویس بالاتری رو خریده.نقل قول:
و اینکه همونطور که گفتم برای شرکت کیفیت ADSL خانگی ارائه شده دیگه خیلی مهم نیست. چند وقت پیش داشتم مصاحبه ای از مدیر عامل شرکت (اسمش یادم نیست) میخوندم که فرموده بودن ما محدوده کارمون رو فراتر از ADSL خانگی بردیم و دیگه تمرکزمون روی این سرویس نیست و بخش زیادی از کارهامون در حال حاضر شبکه های داخلی و دیتا سنتر هست. بحث فکر کنم بر سر این بود که شاتل که از قدیم رغیب اصلی پارس آنلاین بوده الان از پارس جلو افتاده که مدیر عامل هم ضمنی تایید کرده بود و گفته بود دلیلش اینه که ما scope کارمون در حال حاضر فراتر از ADSL خانگی رفته. از نحوه ارائه سرویسشون هم این بی انگیزگی چند ماهی هست که نمود پیدا کرده (حداقل در مورد خودم).
خیلی ساده است! یا کابل تلفنت از بقل کابل آسانسور رد شده یا اینکه منبع تغذیه آسانسورت نزدیگه کابل تلفنه (توی جایی که کنتور ها وصل هستن یا توی تقسیم ها و ...) اگه از جعبه تقسیم بیرون از خونه امتحان کنی و ببینی حرکت آسانسور توش تاثیر نداره، بهترین کار استفاده از کابل شیلد دار به جای کابل فعلی از تقسیم بیرون از خونه تا پشت مودمه. یا اینکه اگه امکانش هست مسیر کایل تلفنتو بالکل عوض کنی (مثلا از جایی رو کار بکشی) فقط حتما قبلش یه بار از جعبه تقسیم بیرون و یک بار هم از محل ورود سیم به خونه تون snr رو موقع کار کردن آسانسور چک کن.نقل قول:
همونطور که گفتن
اگه بتونی یه خط خوب و سالم بکشی به مودم خیلی خوبه
ممکن اسانسور به علت فرسودگی جریان بیشتری میکشه و خراب شده و باعث نویز شده
ما طبقه پنجم هستيم جعبه هم دم در ورودي آپارتمانه فاصله واحدمون تا جعبه هم زياده بخاطر همين جعبه گذاشتن و همه سيم هاي تلفنو از بغل آسانسور كشيدن تا واحد ها قبلا اصلا چنين مشكلي نداشتم و حركت آسانسور تاثيري نداشت ولي اين چند وقته اينجور شده
باید هر مگابایت رو لیس بزنیم !!!!!!!!!
یکی لطف کنه یه شرکت خوب معرفی کنه تو تهران شبانش رایگان باشه