امین یه سوال دارم ازت...نقل قول:
فرض کنیم شبی میانگین 7 گیگ گرفته باشی.
در ماه حداقل باید 200 میگرفتی...پس چرا 100 گیگ گرفتی؟
Printable View
امین یه سوال دارم ازت...نقل قول:
فرض کنیم شبی میانگین 7 گیگ گرفته باشی.
در ماه حداقل باید 200 میگرفتی...پس چرا 100 گیگ گرفتی؟
آخه بعضی شبا لینک نداشتم بعضی شبا که نه 1 هفته دانلودو قطع کردم بلکه سرعتم درست شه ولی نشدنقل قول:
بعضی شب ها هم که تنبلیم میومد تا 1 بیدار باشم :n02:
سرعت 2 مگ شاتل شبانه از سرور داخلی با IDM روی چند بسته میشه؟
بستگی به منطقتون داره بعضی مناطق رو 2 مگ بعضی ها مثل من با 128 رو 4.5 مگ !نقل قول:
هههنقل قول:
دانلودری مثل تو مگه میشه لینک نداشته باشه؟!:n02:
عجبـــــ .....:n02:
منظورت سرور خارجی بود دیگه؟:n02:نقل قول:
1 هفته دانلودو قطع کردم بلکه سرعتم درست شه ولی نشد
اگر داخلی اینطور بوده نیاییم شاتل تو زرد در بیاد:n08:
مگه شما 8 مگ نداشتیدنقل قول:
الان شما با سرویس 128 کیلوبیت، 4.5 مگا بیت شبانه از سرور داخلی دارید؟:n02:
حالا حال نداشتنو بقیه هم به کنار !نقل قول:
بابا هارد نداریم پره هارد مون !الان دارم فیلم هایی رو که دانلود میکنمو میبینم بعدش پاکشون میکنم :n02:
آره برای سرور خارجی بود دیدیم خبری نشد زدیم چپو راست تو گوش شاتل :n24:
بعدشم هرچیزی ارزش دانلود نداره:n22:
بعدشم نصف ماهو بدون روش کشف شدم پیش رفتم بعد از کشف روش دیگه امونشون ندادم :n10:
الانم که فعلا لینکی ندارم :n02:
اگه ببینی از امیر فیلم چی طلب فیلم میکنم:n02:
نه سرور داخل به هیچ وجه محدودیت نداره!:n06:
نه بابا من کی گفتم 8 مگ دارم! ولی اینو میگم 8 تقسیم بر دو مگو + 500 رو دارمنقل قول:
ok...دلیلت موجه بود:n02:نقل قول:
====
خب من قراره هفته بعد بیام شاتل.و احتمالا سرویس 4مگ یا 6 مگ بگیرم...نقل قول:
نه سرور داخل به هیچ وجه محدودیت نداره!:n06:
اگر شبانه سرور داخلیم محدود بشه باید جواب منو و اقای Forgotten رو بدی:n09:!!
بیا شاتل ولی اینم بهت بگم اگه اومدی شاتل و خدای ناکرده محدود شد سرورداخل ایران باید تو جوابمو بدی چون تو منو چش زدی و از دانلود کردن انداختیمون :n02: خسارتی که به من وارد کردی چ شود:n02::n10:نقل قول:
البنه فعلا سیاستشون رو محدود کردن سرور داخلی نیست اگه بشه که وا ویلا:n21:
نگران نباش.من چشمم شور نیست.:n22:مگر اینکه این تبلیغات گسترده ای که خودت راه انداختی کار دست هممون بده....نقل قول:
تمام روشارو لو دادی. فقط کافیه مدیر شاتل بفهمه ما داریم از طریق یه روش هایی با داخلی داریم دورش میزنیم...:n02:
اون موقع هست که باید کاسه گداهی دستمون بگیریم:n02::n02:
تازه یک روش دیگه هم هست که فوق سریه :n10: اونو لو ندادم و نیدم:n09:نقل قول:
ضمنا من که واسه روش پیدا کردم از تون پول گرفتم عایا؟!:n06:
خداییش این روزش فعلا عالیه و رغیب این وی پی ان اون بنده خداست:n02:
چشت شور باشه یا نه بعدا معلوم میشه:n02::n07::n08:
اون روش دیگه رو هم به موقع از زبونت میکشیم بیرون:n09:نقل قول:
ولی اینو بدون اگه اون روش دیگه, وابسته به سرور داخلی باشه هر وقت داخلیـــ محدود بشه اینم پرپر میشه:n09:
نه جون ما تعارف نکن بیا پول سرویس + هزینه های ترافیک سرویست رو هم بدیم؟!:n02:نقل قول:
ضمنا من که واسه روش پیدا کردم از تون پول گرفتم عایا؟!:n06:
اینش زمانی معلموم میشه که من تو رو از شاتل بندازم بیرون:n09: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چشت شور باشه یا نه بعدا معلوم میشه:n02::n07::n08:
نه خب فقط اینو بدون تحت یک پروتوکل دیگس!نقل قول:
نه منظور از اون تیکه یک چیز دیگه بود که .... منظورمو باید دستت تو کار باشه تا بفهمی:n07: راستی حق المشاورم چی میشه ها ،شماره حسابمو برات پخ کردم:n02:
ولی اگه شاتل بخاد سرور داخلو محدود کنه عملا گور خودشو با باباش رو کنده چون شخصا به زرس قاطع و قطع به یقین جمع میکنم الحمدلله منطقه ما خلوته و خطمم نه رو پی سی امه و نه رو فیبر نوری!
اگه از پارس هم سرویس بگیرم مطمئنا 2مگش برام به اندازه 10 مگ جواب میده :n07::n02:
امین جاننقل قول:
شما دانلودت ازسرورخارجی رو شاتل بعد چند روزوچند گیگ دانلود محدود کرد؟
برای ثبت نام شاتل گیر میدن یا نمیدن ؟
یا چشم بسته سرویسو بدون هیچ سوالی میدن دستت ؟
نامه چیزی میخان برای بالای 128 ؟
خط تلفن اگه به اسم طرف نباشه چی میشه؟
:n02:
بعد 1.5 هفته که فک کنم یک 20 گیگی زده بودم تو رگ البته من میکس دانلود میزدم یعنی هم داخلی هم خارجی باهم و هم زمان :n02:نقل قول:
اگر این قضیه پروتکل رو بگی شاید یه پولی بهت بدم....:n02:نقل قول:
حق المشاورت هم یه دستگاه چکو لگت هست..خواستی تو جواب پیام خصوصی برات بفرستم:n02:!
=====
ولی امین جدای از شوخی من فکر نمیکنم شاتل براش فرقی بکنه داخلی رو محدود کنه یا نه!
چون من شرکتی رو ندیدم که در تایم رایگان داخلی رو باز بزاره.....مگر اینکه سیاست شرکتا تغییر کنه...
بیخودی صابون به شکمت نزن....به ما گفتن مرکزت خلوته نتیجش شد این::n15:نقل قول:
اگه از پارس هم سرویس بگیرم مطمئنا 2مگش برام به اندازه 10 مگ جواب میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتبه بستگی به شانس و خلوت بودن مرکز و بخصوص شهر هم داره....
گیر چی بدن ما فقط پولو بپاشیتو صورتشون حله :n02:نقل قول:
یک فرم نیست 4 تا فرمه که توش قصه حسین کورد رو نوشتن :n02: آخرش خودت خسته میشی نامو نام خواندویگو شماره خطو و..... رو مینوسی پولو میپاشی تموم :n02:
128 به بالا رو نمیدونم ولی پول دستت باشه کافیهه:n02:
راستی من موقع ثبت نام گفتن بهم پولتو دور نریز 128 ور دار سرعت تا 4.5 مگ بازه بورو حالشو ببر ما هم گووش کردیمو اینو ور داشتیم و داریم لذت میبریم:n02:
خط تلفون به اسم
طرف نباشه مهم نیست فقط اسم دقیق طرفو داشته باشی و کد ملیش کافیه :n02:
راستی بازم میگم ها سرعت سرویستون چهقدر باشه بستگی به منطقتون داره و همچنین شبانه از سرور داخلی رو محدود نمیکنن در حال حاظر :n06:یعنی فعلا نمیکنن بعدا کردن گله نکنین ها البته در درجه اول من بدبخت میشم بعدش شما دوستان:n02:
نمیگم فعلا روش در مرجله آلفاست به بتا نرسیده :n02:نقل قول:
فعلا که داخلیو دمش گرم محدود نکرده خداروشکر!
در حال حاظر برا من که داخلی بازه اینم دانلود های دیشب که صبحی قبل رفتن به دانشگاه عکس گرفتم ساعت و .... مشخصه!
شما کلن مورد داری شهرتون مورد داره خودت میدونی که چی میگم:n02:
اینم عکس
:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکال نداره.شما به ما بگو ما برات به مرحله فاینال هم میرسونیم:n09:نقل قول:
اتفاقا سرونوشت شهر منو شوما بهم گره خورده:n02:نقل قول:
شما کلن مورد داری شهرتون مورد داره خودت میدونی که چی میگم:n02:
هر مشکلی که شما داری ما هم داریم...:n02:
منتهی با این تفاوت که فشار بر شما کمتره:n09:
آقا با این اوضاع برم از سرور داخلی هر چی میتونم دان کنم.....اون پولی هم که برای سایت دانلود فیلم دادم پرید...با این سرعت سرور خارجی نمیشه چیزی دانلود کرد.....
سه روز پیش نت رو دوباره شارژ کرذم گفتم خوب میشه....دیدم سرور خارجی همون و داخلی هم همونه.....الان بعد سه روز هیچ تغییری نکرده....
یعنی تا دلتون بخواهد تو دلم به این شاتل فحش و ناسزا گفتم....:n19::n20::n23:
چرا بپره بورو از ترفندی که تو چند صفحه قبل گفتم استفاده کن فقط لینکات باید زیر 1 گیگ باشه حجمشون تا بتونی ریموت کنی !البته با اکانت فری!نقل قول:
من فعلا روی یه شرکت دیگم فنآوانقل قول:
نه نامه ازم خواست نه برای خط سوال کرد 1 مگو هم فعال کردم پولو هم گفت نمیخایم باشه بعدا ولی راضی نشدم پولو بهشون دادم :n02:
دمشون هم گرم
ولی در مورد شاتل داستانای وحشتناکی این اطراف مطراف شنیدم
مثلا اگه 1 ماه شارژ نکنی و بعد ماه بعدی شارژ کنی باید پولو برا ماهی که شارژ نکردی حساب میکنن و باید یه پول دیگه هم بدی برای شارژ جدید یعنی دوبل میگیرن (یه جور جریمه برای شارژ نکردن) این درسته؟:n04:
شانل آماده باش که ابوالفضل خان باز آید به کنعان غم مخور:n19:
سلامنقل قول:
میخاستم بدونم چی شد نظرتون عوض شد برای انتقام است یا دانلود داخلی ....:n02:
شاید من یکی از مشتریان آینده این شرکت عجیب الخلقه باشم
:n09:
نقل قول:
اولش واسه پوست کندن شاتله :n25:
دومش هم واسه دانلود به اصطلاح از سرور داخلیه :n10:
بله بله شما هم بیایید:n02:
ابوالفضل بالاخره تصمیم روگرفتی؟!:n02:نقل قول:
های وب کنسل شد؟!:n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام:n01:
-برات چن روزه وصل شد؟
-ثبت نام به چه صورت هستش؟اینترنتی هستش؟
-eco128برات چن تموم شد؟هزینه های اضافی مث رانژه و ... رو هم بگو لطفا
-یه تست با سرور فرانکفورت برام بزار...
-بعد الان شما کدون منطقه هستی که 4.5مگ بهت میده؟
داداش تا اونجایی که من میدونم:نقل قول:
1-سه روزه نصب میکنن
2-اینترنتی ثبتنام میکنی بعد برای تحویل مدارک و پول باید بری نمایندگی
15-3تومن هزینه نصب رو ازت میگیرن به عنوان هزینه اولیه-13900هست که 6.درصد هم مالیات میگیرن حدودا 15 تومن
2روزه وصل شد!نقل قول:
من حظوری رفتم نمایندگی شاتل تو تک خیلی آدم منصف و خوبیه:n06:
من 128 با 9 گیگ حجم 3 ماهه گرفتم شد 40500 با مالیاتو همش بعدش
15 هم رانژه نصب زورکی گرفتن دیگه کل کلش شد
56600
آزادگانیم
اقا یه سوال دیگه یادم رف بپرسم:نقل قول:
-وضعیت تورنت چطوره؟
-یه سوال حاشیه ای هم بپرسم Revals رو نصب کردی؟برا من که همش اسلموشن هس اصن رو اعصابه...
-یه تست با سرر فرانکفورت برام بزار...
فکر کنم با ftp دانلود میکنه ! چون بعضی ISP ها ftp رو محدود نمیکنن و فقط http رو محدود میکنننقل قول:
قضیه ftp که قبل از اکانت و این داستان ها مطرح بود و اگه روش اون دوستمون، استفاده از این پروتوکل باشه، باید بگم که تو خاکی رفتی و خبر نداری :n02:نقل قول:
از اون آشنامون که تو شاتل بود، قبل از اینکه داستان استفاده از این اکانت ها پیش بیاد، استفاده از این پروتوکل رو پرسیدم که گفت اینم محدودیت داره و اگه همزمان 5 نفر یا بیشتر (همین حدودا بود. دقیقش یادم نیست) از ftp دانلود کنند، سرنوشت اینم مثل http میشه :n09:
پس اصلا روی این روش حساب نکنید چون فوقش کار چند روزتون رو بیشتر راه نمیندازه .
واسه تست هم میتونم امشب همراه با چند تا از دوستان دیگه از این روش دانلود کنیم و نتیجش را بعد دو سه شب ببینیم :n10:
اقا می گم اکسپرس دیگه کارتون رو راحت کرده احتیاج نیست دنبال روش های مختلف باشید براختی می تونید لچ کنید روسرورایران اکسپرس و دانلود کنید
تورنت بدک نیست ولی وقتی محدود بشی از سرور خارجی تورنتتم میشه نهایت 7 کیلونقل قول:
ان اف اسو دیشب دانلودش تموم شد رو پیسی هرکاری کردم اجرا نشد ارور دایرکت ایکس داد دقیقا مثل بتل ولی رو لپتاپ به راحتی اجراش کردم!
آی پی سرور رو بده پینگ بگیرم پیدا کردن فرانکفورت برام سخته :n02:
از نظر پینگی رو 200-300 میچرخه پینگش کلا ،از داخلیم پینگم رو 50-100 هست
آی اس پی شاتل اینجوریه دست تو دماغت بکنی محدودت میکنه:n02:نقل قول:
فعلا تو پورتوکل udp تست کردم محدود بوده !
ftp رو نمیدنم چه جوری تست کنم
شاتل اینطور که من فهمیدم هر پورتی که به سرور خارجی وصل بشه رو سرعتشو محدود کرده اینطور که من فهمیدم!نقل قول:
اکسپرس برام سرعتش خیلی پایینه در حال حاظر همون آپلود بوی خییلی بهتره برام! البته فعلانقل قول:
امین امشب یک تست کن یک لینک سرورایران اکسپرس رو دیگر دوستان شاتلی هم همین خبرش رو بدید ببینیم می شه به این روش امیدواربودنقل قول:
دوستان، یه سوال داشتم: این سیاست محدود کردن شاتل چقدر قدمت داره؟؟!
از بدو تولد شاتل باهاش همراه بوده !:n02:نقل قول:
کلا تاریخچه طولانیی داره این محدودیت ها:n02:
بچه ها این مسخره بازی جدید چیه دیگه؟ تمام سایتهای خارجی نصفه نیمه لود میشه...gsmarena رو می خوام ببینم 4 تا خط در هم میاد فقط! باز چیکار دارن می کنن؟ تمام فیل کش های موبایل هم از کار افتاده:n03: