Braveheart عزیز:
به به مادر مهنوي رو عشق است :دی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به ببین کی اومده، فرزند ارشد اومده.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
د اِوا مادر ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جانه مادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب با شيوه خودم پيش ميريم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، يک دسته سوال ميکنم و يو ازت ميخوام که سريع جوابشو بدي که تا فرصت باقي مونده بشه يکي دو بار تکرار رو رفت ...
باشه.. بفرما..
ميل شد :دی
مچکر:27:
مادر ، مادر مهنوي ، اسکاتلنديار ؛ سلام ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیردل مادر معنوی، علیک سلام.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب است احوالات مبارک :دی
من خوبم، شما خوبی؟:دی
1- با کاتيوشا ميشه هواپيما زد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاتیوشا چیه؟:دی
يک نوع پلخمو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلخمو چیه؟:31:
4- نظرت در مورد ملکه سابق فرانسه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظری ندارم..
چرا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:21:
6- وضعيت آشپزيت چجورياس ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جز نيمرو پلو چيز ديگه اي هم ياد داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه، بلد تا حدی درست کنم که اگه تنها باشم گشنه نمونم..
آره خوب خیلی چیزا بلدم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا خورشت گندم :دی ، برنج کته ، سوپ بي آب و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
خیلی هم دلت بخواد، من از هر انگشتم 6 تا هنر میباره، خب برنج کته هم خودش یه هنره، نه؟:31:
7- اگه يکي نصف شب با يک اسب بياد خونتون و با شيهه اسبش از خواب پاشي چوکا ميکني ؟ تريپ شجاع دل :دی (به عمو ويليام چيزي نگي ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نه عمو ویلیام که دیگه عشق دنیاست، اگه ویلیام باشه میرم دم در ببینم چو کا داره؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه زنگ بزنه فرار کنه چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد وقتي در را باز کردي بياد بگه پو :دی
اگه فرار کرد که میرم ببینم کوجا رفته..
اگه گفت پو.. من میگم پخخخخخخخخ:31:
9- راستشو بگو چقدر دنبال سوال 5 گشتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی.. من اصلا به شماره ها نگاه نمیکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه جوري طبيعي کردي که من الان خودمم دنبال سوال 5 ميگشتم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من واقعا نگشتم.:21:
10- سقراط گفته يوناني ها دروغگو هستند ولي خود سقراط هم يونانيه پس دروغ ميگه که يوناني ها دروغ ميگن پس يونانيها راستگو هستند و سقراط هم که يک يونانيه پس راستگوست پس راست ميگه که يونانيها دروغگو هستند پس...........آخر يونانيها دروغگواند يا راستگو !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تونستی جواب بدی...جواب نمیدم که خودت بیشتر فکر کنی رو جواب. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:5:
11- وقتي اون زمانا اومدي تاپيک اسکاتلنديار بعد ديدي اسمت بدون اطلاع قبلي اونجاس چقدر شوکه شدي ؟ [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اوه مای گاد.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:8:
12- اگه جاي شيردل کبير بودي اسم من منم ، پادشاه انگليس نسبتش با ملکه فرانسه چي بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسر عمو خاله بزرگش بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اووقت امريکا در چه فکريه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دشمن:31:
13- من رفتم جنگ ، نايت مور تير خورد ، چرا حاجي مهدي چپه شد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه مرغه ما از کره گی دم نداشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعاتت در مورد حيوانات اهلي خوبه ، پس ازت يک سوال در اين زمينه ميکنم :دی
بفرما..
برا مسابقات ، گاو قهوه اي تيز پا تره يا سفيدش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمنه؟
14- قزلباشا به رضا شاه کمک کردن ، کمک ميکردن ، کمک بکن ... بازم کمک کردن ، اينقدر کمک کردن جونشون در بياد ، من نمنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نیم منه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديم دم دودون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دریم دیدام..
15- نظرت در مورد افرادي که تو انجمن دلفي پست در مورد سي ميدن چيه ؟ [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یه ذره در مورد اسمبلی هم بگن بیتره.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيتون هم روش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال :دی - نظرت در مورد اين زبان برنامه نويسي که با کمک دوستان در کنفرانس همزمان با نخبگان دلفي درست کرديم چيه :دی
نمونه اي از دستورات تعريف شده :
هي يره کوچيک شو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دستور مينيزيم :دی )
هو غمري بزن چنار ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دستور بستن يا کلوز :دی)
(غمري آيا پرنده بود :دی)
ديدداشت رينگو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (يهني رست :دی)
(کليپ بچه هاي طرقبه :دی )
اي ديگه کيه ... (ورودي برنامه جايي که پسورد ميزنند ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
رينگو رفتش قهوه خونه ديد يکي آواز ميخوانه ، رينگو پشتک چيگولو توش ، يکي زد يرگه رو کشت ... (اجراي برنامه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مو ديگه موروم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (يهني شات دان :دی)
(کمي با لهجه دوستان مشهدي بيديم :دی ،من خودم لهجه ندارم ... (گفتم الان قبل از اينکه سوال تو ذهن دوستان ايجاد بشه جواب بدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
ها ها ها؟
16 - نظرت در مورد اين جمله که جديدا مد شده چيه :
مثل اینکه برای مسخره بازی دنبال موضوع میگردید؟
لطفا تمومش کنید .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از همون اولم از کله پاچه خوشم نمیومد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اينکه با کله پاچه ميخوايد شوخي کنيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:
17 - اسلحه اصليه آرنولد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو جیب جا میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه صندلي شد ، صندلي نشين هم سوال ميکنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو جيب مانتو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانتوش جیب داره؟
18 - عشق يک روزه يا اينکه عمر دو روز هستش ؟ [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
عمر دو روز هستش..
اگه يک روز از عمر گذشته باشه ، بنظرت ممکنه روز دوم هم بدون عشق بگذره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه یه روزه عاشق بشه، ممکنه نه.
19- اگه يک روز مونده باشه به آخر عمرت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الآن این سوال بود یا جواب؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي شد که فکر کردي جواب بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم نظر تو چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20- هدف کليت از زندگي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زندگی..
:دی
:دال
در مورد روسري هات هم ، من از اين مدلش > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،خوشم اومد ، که البته تلفيقي از روسري و کلاهه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خوب، اتفاقا منم اونو شوسش دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اینام خوشگلن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زيادي متنوع است :دی ، اين سرعت عملت در تعويض تريپ منو کشته ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب با استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک انجام میشه.
ممنون از وقتي که بابت جواب دادن ميگذاري ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از خودت، موفق و سربلند باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش ميشه :دی
خواهش میشه too:31:
نگاهي به دور و بر :دی
خب..
saviss عزیز:
خواب وزندگی نداریU؟
بچم شبا که درس و مخشش رو مینویسه یه سر به اینجا هم میزنه که هوا مادر معنویشو داشته باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه راستش برا شام و اينا ميام :دی
آره اینو یادم رفته بود.
میدونی که توی یاهو جواب نمیدم (خودت میدونی که ..چرا)
نه چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زيرا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چونکه..
Braveheart عزیز:
عزيزي ... :31:
این الآن فحش بود ؟
لانارک امنيت صندلي نشين رو تامين ميکند ...
چی چی اک؟ :دی
کداک ، اسم يک نوع فيلمه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان، چه فیلم جالبی..:27:
مادر مهنوي به علت حالت معنويش ميتونه با قسمتاي حزب شوخي کنه :دی
مادر معنوی اختیار تام همه چیو داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط mehdi_vsgh
منو میشناسین؟
اسمتو که زیاد دیدم تو فروم، ولی بیشتر منو یاد فروم قبلیم میندازی.. شما منو منو یاد داری؟
آقا مهدي طبيعي کن :دی
راست میگه، مواظب باش نشناسمت.:31:
..........................
خب چها تا سوال ديگر :
بفرما این لحظات آخری..:31:
1- از اين غذا ها کودوم دوست نداري و کلا نظرت رو نسبت بهشون بگو ...
باشه..
جيگر
نه خوبه، خوشمزست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماهي
50 -5-، بودو نبودش فرقی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کله پاچه
گلاب به روت:2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيرابي
روم به دیفال:2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قورمه سبزي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای جاااان چه اسم خوشمزه ای..:40:
2- يکي از بهترين راهها براي معذرت خواهي ؟
بستگی داره آدم چی کار کرده باشه،و از کی معذرت بخواد، ولی خب مثلا من خودم هر کسی رو به خاطر هر کارش، راحت میبخشم، ولی دیدم راحت عوض نمیشه.
3- صندلي نشيني تاپيک خانوما بهتر بود اينجا ؟
هر دوش خوب بود، ولی اینجا بهتر بود، تنوع سوالای اینجا خیلی بالاتر و بهتر بود.
موفق باشي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین خودت.
ممنون که سوالا و جوابایی که دادی.
سربلند باشی.:11: