دقیقا همین مشکل ساعت 2:30نقل قول:
امشب 700 مگ دانلود کردم
Printable View
دقیقا همین مشکل ساعت 2:30نقل قول:
امشب 700 مگ دانلود کردم
دوستان من یه مشکل عجیبی هست که چند وقتیه دارم .
من مودمم TP LINKوایرلس هست و تا هفته پیش هیچ مشکلی بابت اینترنت نداشتم .
البته هفت سالی میشه که از صبا نت دارم استفاده میکنم ولی اخیرا به اندازه یک دقیقه send & receive دارم و همه چی خوب هست ولی مثلا بعد از یک دقیقه به اندازه یکی دو دقیقه هیچ send & receive ندارم ( توجه کنید اینترنت قطع نیست ، یعنی سیگنال ها همه وجود دارند )
به طور خلاصه بخام بگم ، اینترنت دائم وصله ولی من یک دقیقه نت دارم و یک دقیقه ندارم . مشکل از دیوایس هام هم نیست ، چون با همین تبلت و گوشی تو محیط کارم خیلی راحت از وایرلس استفاده میکنم ولی تو خونه دائم قطع و وصلی داره . ( بازم میگم چراغ ADSL کامل روشنه و خاموش نمیشه اما send & receive ندارم )
جالب اینجاست که حتی pc که با کابل به مودم وصله هم هر دقیقه اینترنتش میاد و میره .
الان فکر میکنید مشکل از چیه ؟ از صبا نت هست ؟ از مودمه ؟ یا از چی ؟
باتشکر
پشتیبانی صبانت معمولاً جواب درستی نمیده! (من که جواب درستی تو این چند سال از انها نگرفتم!)نقل قول:
دیشب تو تایم شبانه زنگ زدم هر کاری هم که گفت کردم ولی سرعت از 32 بالاتر نرفت!
آخرش هم گفت فردا زنگ بزن و با پشتیبانی صحبت کن، امروز هم زنگ زدم صحبت کردم باز هم طرف نمیدونست علت چیه؟
دوستان حتماً با پشتیبانی تماس بگیرند و بگویند که شبانه مشکل داره چون مشکل انگار سراسریه!
شبانه افتضاحه و هینطور روزانه و برخورد پشتیبانی هم افتضاحه... وضعیت پینگ و دسترسی افتضاحه به طوریکه با بدبختی یه سایت باز میشه.. پشتیبانی هم زنگ میزنیم سرتاسر دروغ تحویل میدن .
پشتیبانی صبانت در حد اینکه مک رو ریست بکنه و چند تا توصیه ابتدایی فقط کارایی داره و بس(بقیه شرکتها هم همینطور)
سرعت شبانه من هم یه روز خوبه چند روز خرابه.فعلا دو روزه مشکل داره(سرعت تقریبا روی 30 هست)
پینگ هم تو ساعت شبانه همیشه مشکل داره و میره روی 600 تا 700 و تایم اوت هم زیاد داره(اصن یه وضی:n21:)
این سئوال پشتیبانی که خطتان نویز نداره هم جالبه!
این چه نویزیه که از ساعت 0158 شروع میشه تا ساعت 0700 ؟!
دوستان به نظر این شرکت هم زده تو خط درزدی،چون دقیقا 2 شبه سرعت بالاتر از 30 نمیره چه سرور خارجی چه حتی داخلی!!!
فرقی هم نداره 2 مگ داری یا 6 مگ!!
پشتیبانی هم که کلا سوادشون در حد جلبکه و فقط بلدن بپیچونن!!
به من که گفتن مشکل زیرساختی ـه و به زودی درست میشه . حالا کی درست بشه خدا میدونه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس انلایننقل قول:
اینا هینطوری میپیچون:n02: اشکالات رو میندازن گردن یه بخشه دیگه و اگه با بخشهای مختلف تماس بگیرید وارد یک بازی دایره وار مسخره میشید و زود خسته میشید و دیگه تماس نمیگیرید و اینام همینو میخوان..نقل قول: