شما انتظار داری با این وضعیت اینترنت مردم هارد را به فضای ابری ترجیح بدهند؟!!!نقل قول:
Printable View
شما انتظار داری با این وضعیت اینترنت مردم هارد را به فضای ابری ترجیح بدهند؟!!!نقل قول:
قضیه نسبیه من الان راضیمنقل قول:
خوب حق هم به شما میدم خیلیا ناراضین
در نتیجه خیلیا هم هارد میگیرن
این تاپیك هست، مخابرات استان اصفهان، شما كه اصلا از مخابرات سرویس ندارید، و اصلا اصفهان زندگی نمیكنید، میاین اینجا پز چی را میدید؟ شبی ان گیگ دانلود؟نقل قول:
اصفهان مثه بقیه شهرستان ها الكی و بی در و پیكر سرویس نمیده، چون یه قطبه كاملا روش نظارت دارن
نقل قول:سرویس هایی هست كه با عنوان برداشتن محدودیت سرعت اینترنت زیاد میفروشن و موثر هستن.نقل قول:
در كل امیدوارم كه شما رو شناسایی كنند، و جریمه سنگینی بابت دانلود غیر منصفانه و خوردن حق بقیه هم شهرستانی ها با شما اشد مجازات اعمال بشه. واقعا حق بقیه نیست شما سواستفاده كنی
سلام
من اینترنت 2 مگ با حجم انبوه دارم
شبانه رایگان داره ؟ از ساعت چند تا چند ؟ باید مودم رو خاموش روشن کنم یا خود به خود از یه ساعتی به بعد اینترنت رایگان میشه ؟
چطور میتونم ترافیک مصرفی رو توی پنل چک کنم ؟
پز؟ وای بر ما که پزمون با حجم دانلودمون باشهنقل قول:
اصفهان بالای سره ماست ربطی به نظارت نداره چون اینجا هم به شدت محدود میکنن ( هر شب سرعت میادش روی 5 کیلو بایت)
اون سرویس های که حضرت عالی میفرمایید میندازن روی سرور داخلی روند محدود کردن دانلود شبانه اینه که اول سرور خارجی بعدش سرور داخلی رو به صورت پلکانی محدود می کنننقل قول:
چرا جریمه کنن برادر من؟!!!
من هیچ کار غیر قانونی که توی قرار داد شاتل با من بستش نکردم دارم حق رایگان خودمو استفاده می کنم همین انقد سخته؟ چرا هر کی نمیدونه فک می کنه من دارم یا مک آدرس تغییر میدم یا سرور داخلی میکشم بیخیال عزیز
من هیچ سو استفاده نمیکنم دارم حسن استفاده می کنم از حقم:n09:
این طرح شبانه رایگان ندارد.نقل قول:
سلام
دوستان تازگی کسی حجم خوری شدید داشته؟
من چند روز پیش نگاه کردم حدود 16 گیگ ترافیک دائمی داشتم امروز دیدم نت وصل نمیشه گفتم شاید طبق معمول قطعی داره خلاصه تا نزدیک به نیم ساعت پیش زنگ زدم به دوستم ازش سوال کردم گفت عصر قطع بوده الان خوبه فهمیدم مشکل ترافیک هست رفتم تو پنل دیدم بله ترافیکم منفی شده!!!
یعنی من توی این مدت نهایت اگه 2 گیگ ترافیک مصرف کرده باشم که اونم قطعا از ترافیک ماه 3 کسر شده
خلاصع کلافه هستم به خودشون بگم که فایده نداره کسی قبلا تجربه ای داشته که باید به کجا شکاست کرد؟
ضمنا یه سوال دیگه من دو تا سرویس برا دو تا خط دارم گاهی اوقات جابجا میکنم الان هم چند وقت هست جابجا هست یعنی اینترنت خط 1 روی خط 2 هست و اینترنت خط 2 روی خط 1
الان به نظرتون من باید مبنا رو شماره تلفنم قرار بدم شناسه اینترنت؟
راستی کسی از این گزارش سر در میاره؟
من هر چی نگاه کردم متوجه نشدم چی به چی هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
در مورد مبنا قرار دادن شما فقط بایستی ببینید داخل مودم چه یوزی کانفیگ شده و مودم را مبنا قرار بدید وگرنه همین مودم کانفیگ شده را بردارید ببرید اونطرف اصفهان رو یه خط رانژه مخابرات هم بزنید اینترنت ش وصل میشه. گزارشم می گه حدود 40 گیگ دانلود داشتید که 13 گیگش محاسبه شده. ردیف اخرو ببینید.نقل قول: