با این چیز ها ...فکر نکنم کسی بمونه !!!!!!!!
خودم دارم تحقیق میکنم کدوم شرکت بهتره ...بعد از تخلیه برم شرکت جدید ...اونم از سال 86 تا حالا که مشترک پارس انلاین بودم ...
Printable View
با این چیز ها ...فکر نکنم کسی بمونه !!!!!!!!
خودم دارم تحقیق میکنم کدوم شرکت بهتره ...بعد از تخلیه برم شرکت جدید ...اونم از سال 86 تا حالا که مشترک پارس انلاین بودم ...
پارس انلاین ما رو با این سرویس شبانش عملا با عرض پوزش از همه خر فرض کرده ، خر اون کسیه که این طرح رو ارائه کرده ... من که 2 روز دیگه تمام میشه و فسخ میکنم و خلاص
داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه میکردم یک نفر راضی از این طرح نیست آخه اینا با چه رویی میگن برای رضایت کاربران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان شما صفحشون رو مورد عنایت قرار بدید باشد که رستگار بشوند :n02:
خودم هم قراردادم که تموم شد میرم مخابرات سرویس 2 مگ با 5 گیگ حجم رو میده 21500 تومن شبانه هم داره پارس 2 مگ با 4گیگ رو میده 24200 :n01:
دقیقا خودم همین سرویس رو میخوام بگیرم :n01:نقل قول:
من خودم دارم میرم مخابرات ولی تا اونجا که من فهمیدم میگن سرویسهای عادیش شبانه نداره مگه اینکه این طرح کمپینش رو بگیری که یه ساله هستش و ریسکهنقل قول:
به خاطر همین من می خواستم نامحدود بگیرم حالا نمی دونم شما از کجا امار گرفتی گفتن شبانه داره
البته من تهرانم
سلام کاکو... خوشا بحالت.. جشن ازادگیت مبارک.. مخابرات ما فعلا خوابیده و طرح کمپین پاییزه راه ننداخته منم 16 اذر قراردادم تمومه پیش بسوی دایل اپنقل قول:
دوستان رفاتک اهواز کسی داره؟ شبانه رایگانش همون ساعات پارس آنلاین هست دیگه؟ و یه سوال دیگه اینکه پسورد و نام کاربری واسه ورود به پنل کاربری که از رفاتک میگیرید چطوریه؟ یعنی نام کاربری شماره تلفن همراه با کد شهر و پسورد هم شماره تلفن یا یه فرمت دیگه ست؟
کس دیگه ای این طرح جدیدشو نگرفته؟نقل قول:
من اهوازم هنوز پارس انلاین دارمنقل قول:
ولی اگر این شرکتی که میگی زیر نظر پارس باشه یا هاست بگیره از پارس احتمالا اون هم محدود می کنه مثل پارس
من خودم اهوازم به نظرم این شرکت زیر نظر پارس انلاینه حتی اسم سرویس هاشون م با پارس انلاین یکیه اگر نظر بخوای بگیری ، من نظرم اینه نرو برای این شرکت...نقل قول:
برو تو صفحه نمایندگی هاش میبینی مال پارس انلاینه و همچنین صفحه اصلیش که عکسشو برات میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم میخوام از مخابرات سرویس بگیرم یک مگ ودو مگ شبانه داره
سلام...
میشه یکی بگه چجوری باید تحلیه کرد؟؟
فووووووووووری!!
باید بری فرم پر کنینقل قول:
اینترنتی یا تلفنی نمیشه؟
زنگ بزن به این شمارهنقل قول:
82204030
یه فرم واست میل میکنن پر میکنی با کپی شناسنامه میل می کنی به ایمیلی که تو فرم مشخص کرده و تمام
من نت گرفتم برا دانلود شبانه حالا بیام شارژ هم بکنم :| bb پارس
دوستان من 550G اطلاعات باید دانلود کنم . ظرف 9 ماه هم باید قطعا دانلود بشند . :n30: اطلاعاتم شخصی هستند و حتی نمیتونم بدم دانلودری دانلودشون بکنه . چی کار کنم !!!
حال هزینه زیادی هم نمیتونم بکنم :n03: نمیدونم برم از کدوم شرکت اینترنت بگیرم . به نظرتون کدوم شرکت برم ؟! این پارس انلاین اصلا و ابدا به صرفه نیست !!!:n30:
کاکو.. ماشاالله... مصرفت خیلی بالاست گلو... با اینحال یا برو مخابرات یا های وب ... برا های وب با سرعت 1 مگ میگن شبی 2 گیگ رو میگیره... ولی خب باید هر شب دانلود داشته باشی... در کل الان وضعیت خوبی نیست که رو شرکتها بالای 20 30 گیگ شبانه حساب کنی... 550 گیگ اطلاعات شخصیت تو حلقم! :n09:نقل قول:
داداش چند روز طول میکشه تا تخلیه؟ و ایا این شماره برا شهرستانیها هم کاربرد داره یا فقط تهران؟نقل قول:
به نظر های وب خیلی خوب میاد ... همشون اشغالن ...کلا اینترنت تو ایران :n21:
خیلی خوب که...:n09: شبی 2 گیگ!!!نقل قول:
من الان حساب کردم اگه 2 مگ مخابرات بگیری 1 ماه هم بدون وقفه بزاری برای دانلود 550 گیگ دانلود میشهنقل قول:
بستگی به منطقه داره وشلوغ هست منطقه ما ....
اگه با 1/3 پارس بخوای بگیرم 715000 ناقابل میشه :n04:
کلا نت ایران داره نابود میشه با قوانین جدید این کاری که پارس کرد از طرف خودش نبود دست های بالا مثل شرکت زیر ساخت یا وزیر یا هر کی هستند تصمیم گرفتن نه تنها پارس بلکه شرکت های دیگه هم حتی مخابرات سرویس شبانه و نامحدود برداشته میشه:mellow:
البته یواش یواش این اتفاق میافته الان پارس با چندتای دیگه دارن سرویس شبانه شون رو برمیدارن جالب اینجاست هنوز که هنوز تو سرویساشون کاهش قیمت نداشته هم حجم خرید و هم خود سرویس
الکی که نیست هی تو تلویزیون و جاهای دیگه دارن اعلام میکنن به زودی قیمت اینترنتا میاد پایین.
اینو من از یکی نقل کردم خودمم قبول نداشتم ولی دیدم حرفهایی که زده داره یواش یواش اتفاق میافته مثل برداشتن شبانه.
یه نامحدود پرسرعت یه ماهه بگیر بذار صب تا شب شب تا صب دانلود کنهنقل قول:
مرگ یه بار شیونم یه بار
از صبح که قطع بود حالا هم مثلا وصل شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چند روزه اونقدر کندی سرعت و قطعی داشتم
به این شک افتادم که نکنه پارس از قصد میخواد یه عده رو ... :n13:
حالا کاشکی ارزون میشدنقل قول:
گیگ میشد 2 تومن
سوریسا هم50درصد ارزون میشد
حرفی نبود
والا به من گفتن دو تا پنج روزنقل قول:
ولی بستگی داره نامه تخلیه خطت رو کی بفرستن هر وقت که بفرستن از اون زمان سه روز طول میکشه تا مخابرات خط رو تخلیه کنه
الان من دیروز اون فرم رو میل کردم بی شرفا هنوز نامه رو نفرستادن چون هنوز خطم وصله
والا شماره رو دقیق نمی دونم من خودم تهرانم ولی زنگ بزنی پشتیبانی خودشون بهت میگن باید چه کار کنی
اگه یه نظرسنجی بذارن که " تخلیه میکنید یا نه ؟ " فکر کنم 98 درصد اگه لج نکنن و رای واقعیشون رو بدن به نه رای میدن :n07:
چون خیلیا دانلود شبانه ندارندنقل قول:
اگر سرویس روزانشون راضی کننده باشه دلیلی نمیبینن تخلیه کنن و بیانترنتی و در به ردری رو تحمل کنند
شخصا تخلیه میکنم بدلیل کیفیت بد ومشکل پهنای باند مرکز مخابراتی
منتظرم سرویس 5مگ مخابرات رو بدند که بگیرم گفتند کمپین زمستانه حتما میاد
درسته چون خیلی ها دانلودهای زیاد شبانه ندارن که گاهی هم فقط صرف اینکه دانلود کنن همچنان با پارس آنلاین میمونننقل قول:
شما هم به نظرم برای تخلیه تا اواخر آذر صبر کن بذار این طرح جا بیفته شاید سمت شما هم اوضاع درست شد
چه خبره 2 تومن؟نقل قول:
ترافیک نباید قیمتش از یک dvd بالاتربره.
به نظرم قیمت 500 تومن برای هر گیگ تقریبا منصفانه هست.
حالا شما بزار بشه 2 تومن بعد سر بقیش چونه میزنیم... بچه شما که هیچی... نوتونم که... نه.... نوه نوتون شاید به گیگی 500 تومن برسه:n28:نقل قول:
نقل قول:
همین الان های وب گیگاش در میاد 650 و 750 تومن :n10:
فقط میتونم بگم روحانی متشکریمنقل قول:
یعنی چی 500 تومن؟؟؟ 100 تومن هم زیاده!نقل قول:
100 تومن ؟ اصلا محدودیت حجمی اون هم روی سرویسهای زیر 10 مگ مسخرست :n01: کشورهای دیگه هم اگه محدودیتی حجمی وجود داشته باشه 4 گیگ 5 گیگ که نیست مثلا تا 200 گیگ محدودیت دارن ..........نقل قول:
کلا همه هی میگن ارزونتره من میگم برای سرویس های زیر 10 مگ باید ماهی 100 هزارتومن پول به ما بدن.خخخخنقل قول:
دوستان این یاهو مسنجر من از صبح با کامپیوتر کانکت نمیشه کسی همچین مشکلی داره؟
گاهی این طوری میشهنقل قول:
ببین یوزر و پسوردت توی سایت یاهو وارد میشه؟
دوستان من تخلیه و دوباره ثبت نام کردم snr برا چند روز درست شد ولی الان دو روزه دوباره اومده پایین کسی میدونه این snr چه مرگشه؟اعصابمو ریخته به هم:n21:
output power شده بود 170 ولی این دو روزه که snr اومده پایین outputpower شده 190
یعنی چی 100 تومن ؟ 10 ریال هم زیاده!نقل قول: