قابلی نداشت :31:نقل قول:
چاقال اگه یکی رو پیدا کنی که سیتر بشه میتونیم خیلی سریع تر این طرف رو نوبل کنیم ...
نمیتونی کسی رو جور کنی ؟
Printable View
قابلی نداشت :31:نقل قول:
چاقال اگه یکی رو پیدا کنی که سیتر بشه میتونیم خیلی سریع تر این طرف رو نوبل کنیم ...
نمیتونی کسی رو جور کنی ؟
بپر يه افغاني سر كوچه بگير بيار!!نقل قول:
قابلی نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیتونی کسی رو جور کنی ؟
بابا یه لحظه ساعت 3 بیدار شو یه اتک بده بعد بگیر بخواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
محمد این بنده خدا babaktotti هم همون روستا رو میخواد ! بهش گفتم با تو هماهنگی کنه یه جوری با هم کنار بیاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ( با دهان باز این رو بخونین ! )نقل قول:
این دیگه از کجا پیداش شده ؟
انقدر دلم میخواد روستای این بابک رو نوبل کنم .... :31: کافیه تارگت منو بگیره تا روستاشو بپوکونم ! :21:
دیشب ازش خواستم ساپورت بفرسته سریع 700 تا sw و 700 archer و 100 تا sp فرستاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همه دفاعی داره ؟ :13:نقل قول:
فکر کنم این گوضه ای از نیروهاش بود که فرستاد ! بعد گفتش که اگه بخوای به جای اون روستا یه جا رو واست کلیر میکنمنقل قول:
این همه دفاعی داره ؟
گفتم والا من نوبل ندارم هیچ جایی رو نمیتونم بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lolنقل قول:
پس یه جوری مخش رو بزن اون رو نوبل نکنه ! :31:
آقا کسی یه شمشیری چیزی نداره بذارمش تو پروفایلم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پنجاه صفحه قبل پرسیدی جواب دادم ولی محل نزاشتینقل قول:
من پریمیوم دارم و همین عکس آواتارم توی پی سی همون عکس اواتارم توی تریباله !
نظرتون در مورد 40 و 41 چیه ؟؟؟
سرعت یکیش 1.6 هه !
نه بابا !! همون صفحه رو رفتم دیدم کسی که جواب نداده بود !! به هر حال اگه داری همینجا بذارشنقل قول:
سلام دوستان....
هنوز کسی تریبال بازی میکنه ؟
تا ورلد چند اومده ؟
من هنوز توی ورلد 10 4 میلیون پوینت دارم...با اینکه حدود 9 ماهه که اصلا بازی نکردم.
توی این مدت حدود یک میلیون پوینتم رو نوبل کردن
آخی .....نقل قول:
چرا ؟؟؟؟
پریمیوم نداری؟
دیروز تاپیکش رو توی فروم تریبال یکی از بچه ها بهم داد ...نقل قول:
من اونی رو که سرعتش 1.6 هست رو میام ولی تا یکی دو تا روستا میرم و بعد ول میکنم :31:
الان توی 38 دارم فعلا حال میکنم ... از 38 بیرون نمیام ! :31:
حالا کدومش سرعتش 1.6 هست ؟
به به .... استاد مصطفی ....نقل قول:
6 ماهت شد ؟ :31:
بیا ورلد 38 داریم حال میکونیم !
:27::27::27:نقل قول:
fhghovi hchn an
بالاخره ازاد شدی ؟؟؟ :دي
معلوم نیست ! :دينقل قول:
دیروز تاپیکش رو توی فروم تریبال یکی از بچه ها بهم داد ...
من اونی رو که سرعتش 1.6 هست رو میام ولی تا یکی دو تا روستا میرم و بعد ول میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان توی 38 دارم فعلا حال میکنم ... از 38 بیرون نمیام ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کدومش سرعتش 1.6 هست ؟
حاجی ولی من بازم نظر خودمو دارم یه بربری نوبل کنی و رشدش بدی بهتر از اینکه صبر کنی تا یکی رشد کنه و بعدا نوبلش کنینقل قول:
یوزم هم همین مستر جنرال هستش
خوب ! 39 رو پاک کردم !! :دي
اومدم 38 !! :دي
یوزرمم یادم نیست !
فک کنم این بود
20mio
3-ورلد 38 چند وقته اومده ؟
1-سرعتش چنده ؟
4-آرچر داره یا نه ؟
2-کیا دارن توش بازی میکنن ؟
یه چند وقتی هست اومده ! :دينقل قول:
سرعتش 2 هه
فک کنم داره
خیلی ها دارن بازی می کنن !
1 . سه هفته ولی جای پیشرفت توش هست چون 50-60 تا ایرنی توی این ورلد هستنقل قول:
3-ورلد 38 چند وقته اومده ؟
1-سرعتش چنده ؟
4-آرچر داره یا نه ؟
2-کیا دارن توش بازی میکنن ؟
2 . بالا ترین سرعت تریبال یعنی 2 و کلی قابلیت های دیگه از جمله آپگرید هر یونیت تا 10 لول بدون محدودیت لولی و آکادمی سکه ای !
3 . آرچر داره ....
4 . پنجاه شصت تا ایرانی که فعلا قوی ترینشون منم : دی
علی روستای طرف رو نوبل کردم ولی خیلی شانس آوردم چون دقیقا پنج دقیقه قبلش یکی دیگه روستا رو نوبل کرده بود ! : دی
نمیدونم واسه چی یک قبیله ایرانی ایرانی ساختیم قبیله ای که کمک کردن به اعضا فقط محدود به اعضا بالای جدول هست
متاسفم واقعا برای این قبیله من از کوروش کمک خواستم گفت تو فروم قبیله بنویس نوشتم هیچ کس ... حساب نکرد یک روستام رو نوبل کردن و من هو استارت اور کردم بعد هم که از قبیله شوتینگ شدم متاسفم براتون بابا گلی به گوشه جماله خارجی ها البته روی صحبت هم با تمام ایرانی ها نیست روی صحبتم با سازندگان این قبیله هست و اداره کننده هاش من رفتم ولی این پارتی بازی ها است که باعث شده 30 سال در جا بزنیم این یه نمونه کوچیکش تو بازی بود وای به زندگی واقعی
دیگه اینجا پست نمیزارم چون به پست هام کسی ارزش نمیزاره
خداحافظ
خالی نبند ! بیشترینش فک کنم 200 300 بود !! :دينقل قول:
2 . بالا ترین سرعت تریبال یعنی 2 و کلی قابلیت های دیگه از جمله آپگرید هر یونیت تا 10 لول بدون محدودیت لولی و آکادمی سکه ای !
اون برای اسپیده ...نقل قول:
خالی نبند ! بیشترینش فک کنم 200 300 بود !! :دي
من 6 ماه بن بودم.
کسی نتونست تعداد پستهای من توی این تاپیک رو رد کنه ؟؟؟
پریمیوم چنده ؟
من اگه بن نمیشدم الان رد کرده بودم !نقل قول:
من 6 ماه بن بودم.
پریمیوم چنده ؟
پریمیوم چی چی چنده ؟ : دی
راستی من الان یه پوینت پریموم اضافه دارم
به نظر شما برای حذف کردن تبلیغات ارش استفاده کنم یا برم تو اسپید؟
رفتم اسپید درست افتادم کنار رنک یک ورلد دی:
ولی چه حالی می ده این اسپید
آخه الان چه وقت اسپید رفتن بود ؟نقل قول:
یه سوال از ما میپرسیدی برادر
ورلد اسپید امروز ساعت 11 شب تموم میشه .... ( یعنی الکی پریمیومت رو تلف کردی )
من توی همین ورلد ( دیروز ) تا رنک 40 ورلد رفتم بعد ول کردم ....
پریمیوم از کی خریدی رزمنده ؟
اهمیییییییییییییییت ! :دي خوب شد حالت الان ؟؟ :دينقل قول:
نمیدونم واسه چی یک قبیله ایرانی ایرانی ساختیم قبیله ای که کمک کردن به اعضا فقط محدود به اعضا بالای جدول هست
متاسفم واقعا برای این قبیله من از کوروش کمک خواستم گفت تو فروم قبیله بنویس نوشتم هیچ کس ... حساب نکرد یک روستام رو نوبل کردن و من هو استارت اور کردم بعد هم که از قبیله شوتینگ شدم متاسفم براتون بابا گلی به گوشه جماله خارجی ها البته روی صحبت هم با تمام ایرانی ها نیست روی صحبتم با سازندگان این قبیله هست و اداره کننده هاش من رفتم ولی این پارتی بازی ها است که باعث شده 30 سال در جا بزنیم این یه نمونه کوچیکش تو بازی بود وای به زندگی واقعی
دیگه اینجا پست نمیزارم چون به پست هام کسی ارزش نمیزاره
خداحافظ
بی خیال بابا ! همون ترایبای خارجی بهتر از ایرانیه ! این که معلومه !
منو که زدن ترکوندن وگرنه ردت می کردم !! :دينقل قول:
من 6 ماه بن بودم.
این حذف تبلیغات به چه دردی می خوره ؟ با سرعت اینترنت من که همینجورش هم نمیاد : دی
سلامنقل قول:
کوروش که خیلی نامرده و این به من ثابت شده هرچند که دوک قبلی هم نامرد بود
واقعا اون اولا که مهرداد برای اعضای ترایب ساپورت جمع میکرد و خیلی هارو نجات داد حال میداد
الان دیگه اون دوستی قدیمی وجود نداره ....
حالا چرا به ما نگفتی ؟
تو یکم فاصله با من داشتی .... من .... علی .... اس اچ 42 .... مهدی .... همه کنار تو بودیم ، یکی به ما هم میگفتی دیگه عزیزم :41:
حذق تبلیغات یک پوینت پریمیوم میگیره برای یک ماهنقل قول:
تبلیغات باشه بهتره .... بعضیاش باحاله
قضیه رد کردن چیه ؟
رد کردن چی ؟نقل قول:
بابای پسر همسایه تون نامرده ... توهین نکن ... !نقل قول:
کوروش که خیلی نامرده و این به من ثابت شده هرچند که دوک قبلی هم نامرد بود
من نمی دونم ... این مصطفی اومده هی می گه رد کن پستمو ، رد کردی ؟ بعد یکی دیگه می گه من بن بودم وگرنه رد می کردم ...
اون کوروش رو میگم !نقل قول:
بابای پسر همسایه تون نامرده ... توهین نکن ... !
مصطفی بیشترین پست رو توی این تاپیک داره .... ظاهرا داره عقده ای بازی در میاره : دینقل قول:
من نمی دونم ... این مصطفی اومده هی می گه رد کن پستمو ، رد کردی ؟ بعد یکی دیگه می گه من بن بودم وگرنه رد می کردم ...
روستای ششمم رو گرفتم
تبریـــــک نمیگین ؟
با اس ام اسنقل قول:
3 پوینت 10 درهم دی:
بیخیال بابا بذار خوش باشیم.
همین دو سه ساعت حال کنیم ارزششو رو وداره