والا خوب تا جایی که من می دونم ترافیک دایمی همیشه می مونه و تاریخ انقضاء نداره. مثلا من یه طرح زرین ثبت نام کردم شش ماه قبل که فقط خطم رانژه بشه هنوز یه گیگش هست. البته فعالشم نکردم.نقل قول:
Printable View
والا خوب تا جایی که من می دونم ترافیک دایمی همیشه می مونه و تاریخ انقضاء نداره. مثلا من یه طرح زرین ثبت نام کردم شش ماه قبل که فقط خطم رانژه بشه هنوز یه گیگش هست. البته فعالشم نکردم.نقل قول:
تا انجایی که من میدونم توی طرحهای روی قبض گیگ اولیه اعتباری هست که بعد از مدتی میسوزه ولی توی طرحهای که اول پولش را میدیم ترافیک اعتباری نداره و ترافیک دایمی داره که نمیسوزه بنابراین گزینه فعال هم نداره که ببینی کی میسوزه. کلا باید یک کلاس سامانه هم گذاشته بشه تا به قول دوستمون روشهای مخفی را در یابیم :n33:نقل قول:
اره اون گزینه خیلی وقته وجود داره و به قول دوستمون مخفی هست منم یه بار شانسی دیدم روی ترافیک که میرم موس عوض میشه فهمیدم لینک هست
ترافیک دائمی چون تاریخ انقضا نداره اون گزینه رو نداره شما طرحت تموم بشه و ترافیک دائمی داشته باشی و طرح رو مجدد تمدید کنی میتونی ازش استفاده کنی و نمیسوزه
در مورد اتمام ترافیک من تا حالا حالت های مختلف دیدم مواظب باشید کلاه سرتون نره بهترین راه چک کردن از همون قسمتی هست که دوستان گفتن(دقیق نشون میده چقدر دیگه اعبتر داره)
و در اخر دوستانی که مصرفشون هم بالاست بازم به نظر من سراغ طرح حجم انبوه نرم من هر جور نشتم نگاه کردم به طرح دیدم چرت و پرت هست همین طرحهای سالانه رو بگیرید و بعد ترافیک با حجم بالا بخرید اینجوری هم ترافیکتون تاریخ انقضا نداره و هم اینکه توی حجم بالا حسابی تخفیف میخوره فکر کنم توی طرح پاییزه از 10 گیگ به الا گیگی 1600 حساب میشه من خودم یه بار 50 گیگ خریدم هنوز دارم استفاده میکنم تا ترافیک اعتباری باشه ازون استفاده میشه بعدش میره دائمی
دوستان سرویس های حرفه ای کیفیتش برا شما پایین نیومده؟چند وقته خیلی دیر سایتا رو باز میکنه برام سرعت شبانه اومده پایین سرعت از سرور خارجی 1/100 شده فیلتر شکن ها از 3 جا مختلف خریدم سرعتشون بیشتر از 50 نمیشه درحالی با سرویس دیگه ای که دارم از صبانت سرعت از فیلتر شکن ها تا 100درصد هم میره ......
بهتره بگیم همه سرویس ها که دلیلش هم مشخصه...نقل قول:
صبانت واقعا عالی شده چند روزی هم هست که یک سری محدودیت ها را برداشته برای گیم هم خیلی مناسب است...
آقا کسی از شبکیه سرویس گرفته؟؟
همین الان چک کردم ببینم خرید ۵۰ گیگ در طرح زرین چقدر میشه .نقل قول:
با مالیاتش میشه حدود ۱۲۱ هزار تومن.
اما ۵۰ گیگ طرح انبوه با مالیاتش میشه حدود ۷۸ هزار تومن.
یعنی ۴۳ هزار تومن اختلاف...
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
سلام
مصرف ما بالاتر از این حداست داداش ماهی 350 گیگ اینا دانلود می کنم :n02::n10::n09:
این گیگ ها رو کجا جا میدی مومن ؟ باید یه مشت هارد اکسترنال هم خرید واسه اینا.نقل قول:
اصلا چی دانلود میکنی شما ؟
من تو دو ماه مصرفم حدود ۳۵ گیگه و موندم اگه این طرح انبوه رو بگیرم باقی گیگ هاشو چیکار کنم! :)
راستی از طرح حرفه ای استفاده میکنی ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
توی فضای ابری یا همون کلود جا میدمش چندین ترا بایت روی اینترنت جا دارم اونم رایگان مشکل فضا ندارم من نمیدونم چرا بعضیا میرن هارد می خرن شما با یک میل میتونی 1 ترا جا داشته باشی اینترنت رایگان تازه سرور های چینی تا 40 ترا هم میدن ولی میگن مطمئن نیستن (سی پی یو هارد مردمه دیگه پول برقم ماله اوناست :D)نقل قول:
سریال فیلم توی تورنت مثلا گیم اف ترون ورژن 200 گیگیش تا الان دارمش هز قسمتش بالای 7 گیگه
هر وقت بخوام میگیرم اینارو فقط مهم اینه اینارو برای خودت نگه داری چون ممکنه جم بشه از اینترنت :D
من شاتل دارم اگه اطلاعات بیشتر می خوای این چند صفحه بخونی دستت میادش مومن
با عشق تقدیم شما :n16::n12:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707