کلا تو گیلان سرعت مبین نت مدتیه خوب نیست خوش به حالت با 512 اینقدر سرعت داری برا من با 2 مگ بیشتر اوقات این سرعته!نقل قول:
Printable View
کلا تو گیلان سرعت مبین نت مدتیه خوب نیست خوش به حالت با 512 اینقدر سرعت داری برا من با 2 مگ بیشتر اوقات این سرعته!نقل قول:
512 سرعت دانلود شبانه 25 کیلوبایت !
واقعا حسته نباشه مبین نت . از این ماه دیگه تمدید نمی کنم . شما هم که مشکل دارید تمدید نکنید .
جالبه همه نارضی هستن و تمدید می کنن...
کلا این مودم ها مال شركت Huawei نیستند اصلا حتی یک نمونه از ایم مودم ها توی سایت Huawei وجود نداره یعنی اصلا این شرکت این مودم ها رو نمیشناسهنقل قول:
من کل اینترنت رو با بیل مکانیکی زیرو رو کردم ولی اصلا دفريمور این مودم ها توی سایت Huawei وجود نداره هیچ جایی دیگه ای هم وجود نداره حتی سایت های غیر رسمی که فريمور ا میزارن همچین چیزی توشون نیست
فقط یکی از مودم ها به نام dx350 که ظاهرا هر کسی میگه این مودم داره فريمور ا آپدیت میکنه ولی خدا میدونه که این مودم به کجا وصل میشه تا فريمور ا آپدیت کنه ؟
اگه مودم خراب بشه هیچ جا دستتون بند نیست حتی آنتن این مودم ها وجود خارجی نداره اصلا آنتن فابریکی براشون نیست
این مودم ها رو معلوم نیست دادن کجا واسشون ساخته که ماله هر دو شرکت ایرانسل و مبین نت شبیه هم هستنقل قول:
اون شرکت هم احتمالا چون فقط سفارش ساخت رو گرفته دیگه به بقیهش و اپدیتش کاری نداره
باتغییر طرح پس از واریز هزینه، طرحتون فعال میشه و طرح قبلی غیرفعال ...نقل قول:
دمو فقط 128 مگابایته و ترافیک شبانشم رایگان نیست ...نقل قول:
سلام آقا چرا اینترنت من از صبح قطع شده و چراغاش روشن و خاموش میشه . من ساکن ایلام هستم . میخواستم بدونم مشکل از کامپیوتر من یا کلا قطع شده . ممنون .:11:
اختلال شبکه سراسریست ... به همین دلیل ارتباطتون قطعه ...نقل قول:
کی درست میشه ؟:41: