داش من خودم ماتریکس داشتم، خداییش از همه دزدیش کمتره، اسیاتک و های وب ک گندشو دراودن،نقل قول:
ماتریکس ی تحقیقی تو منطقتون بکن من ک ازش راضی بودم!
Printable View
داش من خودم ماتریکس داشتم، خداییش از همه دزدیش کمتره، اسیاتک و های وب ک گندشو دراودن،نقل قول:
ماتریکس ی تحقیقی تو منطقتون بکن من ک ازش راضی بودم!
سلام چه جنگی هست اینجا
الان چند ساله از شاتل استفاده میکنم و خیلی راضی هستم فقط الان یکم گرون شده یعنی شبانه رایگان باید پول بدی و همیشه سرعت دانلودم 200 تا 300 بوده با تعرفه 128k ولی در کل راضی بودم همیشه البته بستگی به مکان زندگی هم داره یکی از رفقا هم شاتل داشت سرعتش خیلی پایین میامد هی زنگ میزد به ما چک میکردیم میگفتیم خیلی خوبه اما مال اون بیچاره .....
شبانه هم که بین 100 تا 250 بوده همیشه تو این سه سال
دوست عزیز شما کدوم منطقه هستی؟ پینگتون چطوره؟نقل قول:
در ضمن فک کنم سرویس های 2 مگ به بالاش شبانه مجانی هست....
تیر خلاص مخابرات به اعصاب و روان من و دیشب رفتم پانل اشغال کاربری سگ نت و نزدیک بود سکته بزنم از دسته این حرومزاده ها و 730 هزارتومن برام تو قبض زده بود درصورتی که تا شب قبلش 80 تومن زده بود و دقیقا پشمام ریخت و زنگ زدم گفت صبح زنگ بزن رسیدگی میکنیم و صبح زنگ زدم بعد از گفتن یه مشت دری بری شماره تلفن دفتره مرکزی دزدشون که تو قصرو دشت بود رو داد و بعد از کلی زنگ زدن و برنداشتن عاقبت برداشت و اول میگفت باید فکس قبض قبلی رو بفرستی و با بدبختی فکس کردم براشون بعد گفت نه فکس لازم نبوده و همینجوری بررسی میکنیم و خلاصه با بدبختی گفت درست میشه و حجم نامحدود دوره قبل با حجمی محدود این دوره اشتباه محاسبه شده و بعدشم گفنم من حساب حجمم هم دارم و من 5 گیگ بیشتر مصرف نداشتم در صورتی که 7 گیگ محاسبه شده و شما همش دارین علنی دزدی میکنید و بالاخره گفت تا شنبه براتون درستش میکنیم و خدایی اگه درست شد اگه صد روز هم طول بکشه میدم قعطش کنن و از دیشب تا حالا با اعصابم بازی کردن این پدرسگها:n30:
شدم اینه عبرت برای بقیه که میخوان بیان این isp دزد:n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من این قبض شما رو دیدم اصلا دیگه ناراحت نیستم آخه واسه من نامحدود دارم 80هزارتومن واسم مازاد زده!!! زنگ زدم گف به پشتیبانی میگم درس کن!! خداییش ما همه جور اینترنتی از gprs وایمکس و ما*هوارای همه غلطیش داشتیم این یکی عجیب سوزندتمون!!!
عجب مملکتیه، هیچ جوره امنیتو آرامش ندارن ملت. آدم نمیتونه یه دقیقه مثل آدم زنگی کنه (دور از جون آدم)
هفته پیش تو برنامه خوشا شیراز یه سکه تمام بهار از طرف آسیاتکـ برنده شدم ببینیم این هفته کیا برنده میشن.:n02:
یه اس ام اس برای من اومد که شمارتون رو توی قرعه کشی شرکت دادیم. ولی من ندیدم کی برنده شد:n02:نقل قول:
من دیدم.خخخنقل قول:
من دوتا خط دارم دوتا پیامک اومد،هفته پیش هم که یه سکه بردم
4تا مشترک قدیمی 6تا جدید (از 6بهمن)
این هفته 10تا گوشی سامسونگ گراند بود، هفته قبل 10تا سکه ، 61 نفر دیگه برنده داره
51 نفر جدید ، 30نفر مشترک قدیمی
6تا جدید:
رضا قنبر نصب
پریسا رنجبر
بهزاد دباغ منش
ارژنگ محبی
رضا جمشیدی
غلامرضا فراشبندی
4تا قدیمی:
امیر سبحانی
مجید حدادی
رضا حقیقی