سلام، دوستان از کدوم سایت میشه برنامه امتحانات رو دریافت کرد؟ توی سایت گلستان هم چیزی پیدا نکردم!
Printable View
سلام، دوستان از کدوم سایت میشه برنامه امتحانات رو دریافت کرد؟ توی سایت گلستان هم چیزی پیدا نکردم!
شهریه رو پرداخت کنید منوش باز میشه و میتونید مشاهده کنیدنقل قول:
ترم قبل یادمه حتی بدون پرداخت شهریه هم کارت ورود به جلسه رو میداد، این ترم دوباره برگشتن به سیستم سابق؟نقل قول:
ترم قبل نزدیک به امتحانا بود که منوها باز بود شاید این ترم هم با نزدیک شدن به امتحانا باز بشهنقل قول:
حقیقت داره که قانون پرداخت شهریه دوباره پروژه رو لغو کردن؟
سلام
هر ترم باید الزاماً 2 واحد معارف برداریم؟
من این ترم 2 واحد معارف (درس اندیشه 2 ) رو برداشتم. حالا میخواستم ببینم میتونم حذفش کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟
الزامی تو برداشتن واحد ها مگر با رعایت پیش نیاز نیستنقل قول:
میتونید حذف کنید مشکلی پیش نمیاد
نقل قول:
مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور گروه های آموزشی دانشکده علوم انسانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیه گروه های آموزشی دانشکده علوم پایه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیه گروه های آموزشی دانشکده فنی و مهندسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیه گروه های آموزشی دانشکده فناوری اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیه گروه های آموزشی دانشکده مهندسی کشاورزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============================
مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور کلیه گروه های آموزشی و رشته های کارشناسی ارشد پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به مرکزتان دارد که چه زمانی وضعیت درس مورد نظر رو تغییر بدننقل قول:
سه تادرس عمومی من خودخوان هست مشخص نیس که کی از شهریه کم میکنن؟
فرهنگ و تمدن اسلامی رو این ترم خودخوان دارم..چه فصلایی روبخونم که بتونم قبول شم(ترم آخرم:n27:)