Printable View
نقل قول:
دوست عزیز ، این پست شما در همه تایپیک ها هست و به عنوان اسپم شناخته میشود.
تایپیک مخصوص برای اینگونه سوالات وجود دارد !!!
باسلام
با تشکر از راهنمایی شما عزیزان، موفق شدم license جدید رو نصب کنم ولی این هم 91 روزه بود و60 روز دیگر اعتبارش تمام میشود. آیا کلید با اعتبار شش ماهه یا یک ساله هم داریم و در ضمن درباره این آپدیت offline هم برایم توضیح دهید. باز هم ممنون
کلید ها هر چند وقت یک بار در لیست سیاه قرار گرفته و بلاک میشوند و همین کلیدی هم که دارید به 60 روز نخواهد رسید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوست من واسه لپ تاپش از بیرون آنتی ویروس کاسپر اورجینال خریده بود حدود 40 هزار تومن هم واشه اش آب خورد . حالا دیگه اکسپایر شده و اکتیو کد می خواد . برای تمدیدش چکار باید بکنه ؟ دوباره باید بره کلی پول براش بده ؟
یا باید پول بده یه کلید جدید بخره یا اینکه با کلیدهایی که دوستان قرار میدن هر چند وقت یکبار اکتیوش کنه.:20:نقل قول:
ممنونم از راهنمایتون . اکتیو کدش رو از کجا باید بگیرم ؟ اگر بشه با همین کدها دوباره اکتیوش کرد خیلی خوبه دیگه پول بیخودی هم بابتش نمیده .نقل قول:
با کلید باید فعال کرد.نقل قول:
کلید ها رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا امضای من دریافت کنید و طبق روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعال کنید.
ازکجا میتونم دیسک نجات کاسپریسکی رادانلود کنم ؟