والا به نظر منم ینها از خداشون هست دانلودر هاشون تخلیه کنند
اگر کاربراشون تخلیه کنند بله ضرر هست اما دانلود براشون سود هست!
Printable View
والا به نظر منم ینها از خداشون هست دانلودر هاشون تخلیه کنند
اگر کاربراشون تخلیه کنند بله ضرر هست اما دانلود براشون سود هست!
اتفاقا برای من هم همین جور شد چند بار زنگ زد دفعه آخری با بدو بیراه گفتم زنگ نزن دیگهنقل قول:
نمی خوام بابا اشتباهی دستم اومد روی دکمه بررسی :n10::n09::n08:
دوستان یعنی شکایت پیگیری نکنیم؟ تخلیه کنیم؟ والا من پیگیری کردم بد نشده انگار از سامانه 195! هروز پارس انلاین زنگ میزنه یک پشنهاد جدید میده! به نظرم اینجوری چون کاربرا سرویس دارند ازشون مجبور میشن اما وقتی تخلیه کنید از خداشونم هست دانلود تمدید نکنه!
رفیق من یجوری میگی انگار یکی دو نفر فقط شبانه استفاده میکردن!!! حتی اونی که ماهی 10 گیگ دانلود داشته هم نمیتونه اینجا سر کنه دیگه!!! بلانسبت تو قرن 21 هستیم.. جایی که یه فیلم ایرانی شده 700 مگ و ملت همیشه در صحنه هم به زیر 720P رضایت نمیدن... یه اهنگ شده 10 مگ... و .... خلاصه اون کسی که جرات داشته باشه تو این وضعیت بازم دان شبانه تو پارس داشته باشه اون ادم HERO من هست... پارس افلاین ضرر میکنه بد هم ضرر میکنه... ایرانیها بلدن چطوری گلیمشون رو از اب بکشن بیرون.. الان حتی صبانت وضعیتش از پارس بهتر هست... ختم کلام... حداقل 60 درصد کاربران پارس افلاین در ماه دانلود بالای 10 گیگ دارن....چرا که پارس هیچوقت تو چیزای دیگه سرتر از بقیه ISP ها نبود... همیشه پینگ بد + قطعی های زیاد... فقط سرعت شبانش باعث شد مشتری جذب کنه... یه سالی بود عید رو کلا رایگان کرد... خودشم ایمان داشت که راه جذب مشتری همینه... حالا ما مرده شما زنده... اینده پارس رو هم ببینید... اگه این سر این قانون در اینده کوتاه نیومد هر چی گفتید درست... فعلا کارت اینترنت سر پل ذهاب به این ISP ارجحیت داره.:n18:نقل قول:
بابا این پارس دزد تر از این حرفاست.. پیشنهاد جدیدشون چیه؟ بگو ما هم بدونیم.. بلاخره یکی از همین پنلای مسخره رو بهت پیشنهاد میدن در اخر هم میگن نمیخوای برو!!! ما این مراحل رو گذروندیم مشتی... تخلیه کن برو که موندن حرومهنقل قول:
دست از شکایت برندارید
حجم شکایتها بره بالا به ضرر شرکت
اما امیدی هم نداشته باشید
یک سوال
راهی برای لغو عضویت و پاک کردن مشخصات از باشگاه مشتریان پارس وجود داره؟
100% حرفت درسته ولی بازم هستند کسایی که بازم اینجوری میسازن! ثمثلا بشون میگن قراره همه جا اینجوری شه اون بنده خدام اطلاعات درست نداره میگه قرار همه جا ینجوری شه و میمونه پارس انلاین!نقل قول:
اگر یک کمپین راه بیوفته به نظرم که بشه مشخص کرد چند نفر ناراضی هستند و میخوان تخلیه کنند بله اوونجوری خیلی درست هست!
دوست عزیز اون موقع که شما اصلا نمی دونستی ادرس این تایپک چیه ما کلی زدیم تو سر خودمون انواع واقسام کارها رو انجام دادیم از ساختن صفحات fb برای اعتراض تا شکایت در صفحه کلوپ وزیر حتی فحش نوشتن تو صفحه fb و کلوپ خودشون اما هیچ نتیجه ای حاصل نشدنقل قول:
حالا هم شما اگه حال وحوصله و وقت اضافی داری بفرما این گوی و این میدان
من که دیگه اعصاب این داستانها رو ندارم
امیدوارم همین دستمال زاده فروم نباشه اون شخص تکلیفش مشخصه.نقل قول:
در مورد این صحبت قطعا حرف چرندی هستش و عوامل شرکت اینجا و آنجا برای دفاع صحبتی ندارند و واکنش شدید مشترکان رو هم می بینند و بیشتر به هدف عصبی و سوزوندن کاربران ناراضی گفته میشه البته اونها به قول خودشون کاربر پرمصرف اسم میگذارند. (در صورتی که پر مصرفترین کاربران در ایران را با معیار جهانی روی کابل بخواهیم حساب کنیم جز کم مصرف ترین محسوب میشوند با وضعیتی که وجود دارد.) البته هیچ جای دنیا نمیان ضعف خود را در ارائه سرویس با کیفیت و مطلوب را بر گردن مشترک و پرمصرف بودنش بیاندازند این هم یکی از خصوصیات انحصاری بودن در ایران است.
و حالا چرا این حرف چرند است.
اصل و ماهیت فعالیت این شرکت ها بر احساس جذب مشتری بیشتر و مصرف بیشتر و در نتیجه کسب درامد و سود بیشتر است تا اول بتوانند در زمینه فعالیت باقی بمانند و دوم رقابت کنند.
کسی که به شما اون صحبت ها رو گفته 100% قصدی داشته از مطرح کردنش.
با کمی جستجو و مقایسه میشه دید که شرکت ها برای جذب مشتری پکیج های جذابی رو بعضا ارائه میدهند از نظر خودشون حداقل.
یکی 3ماه رایگان با Xگیگ میده با Xسرعت.
یکی در قبال ثبت نام و خرید پکیج، راه اندازی رایگان، Xماه رایگان و مودم رایگان
قبلا همه شبانه رایگان رو ارائه میدادند.
و برخی برای جذب و تحریک ساعات رایگان و سرعت رو بیشتر میکردند و بعدا ترتیب ملت رو میرسیدند.
و و و ...
خب این نشان از چه چیزی میده؟ نشان از تمایل شرکت ها برای تحریک و جذب بیشتر مشتری میدهد.
در مورد صحبت هایی که مطرح هست فقط برخی. تاکید میکنم فقط برخی از شرکتها رویکرد تحریک/فریب را عوض کردند چون فصل برداشت فرا رسیده از نظر خودشون.
چرا؟
هر شرکت زیر ساخت و ظرفیت مخصوص به خودش رو داره و تا یک حد بیشتر نمیتواند مشترک جذب کند و از بعداز اون یا باید زیرساخت و ظرفیت را توسعه بدهد تا پایداری و کیفیت و رضایت مشتریان حفظ شود یا باید به فکر فرصتی که پیش آمده باشد و از اون بهره و سود استفاده کند که نتیجه اش میشه عدم توسعه زیرساخت و ظرفیت و کیفیت و رضایت مشتریان.
چرا این حرف که این شرکت خوشحال میشود که مشتریان پرمصرفش تخلیه کنند یک دروغ و از روی بغض است و امیدوار هم نیست ریزش زیادی رخ دهد و حرفهایش از روی اعتماد به نفس نیست؟
مشتریان پرمصرف معمولا فقط در ساعات رایگان پر مصرف نیستند و بلکه در ساعات روز هم پر مصرف هستند مثالش خود بنده 2مگ 4گیگ میگیرم و هر ماه باید 7-8گیگ اضافه هم بگیرم.
چرا این شرکت قصد دارد ساعات رایگان را حذف و 1/3 بها کند؟
وقتی قانون و مصوبات در راستای رضایت اینهاست مشخص است اتفاق خاصی که به نفع مشتری باشد نمی افتد.
و این شرکت ها معذرت میخوام واقعا. مشتریان رو مثل گاو شیر دهی می بینند که یک بانک با خودشون همراه دارند (که کیف پولشون هست) بجای دریافت پول در قبال خدمات با کیفیت و پایدار و رضایت بخش، به فکر این هستند چطور میشود زودتر به پول مشتری برسند و مشتری را غارت کنند و جیبش را بزنند.
این شرکت بدون شک حداقل 50-60% کاربرانش شبانه استفاده نمی کنند و از طرفی میخواهد از کسانی که دانلود میکند پول بیشتری بگیرد و به ثروتش بی افزاید، این رفتار نشان میدهد به هر طریقی که شده حتی شده نارضایتی مشترک و حتی جمع آوری سرویس. چیزی که شرکت می بیند این است که 10% یا کمتر کسانی که میگویند ما ناراضی هستیم جمع آوری کنند و بقیه بلوف میزنند و میمانند. و در کل سود سرشاری از شبانه نصیبشان میشود که بسیار بیشتر از ریزش 10% کاربران پر مصرف به اصطلاح خودشان است.
این میشود که در نظر بی شعور ترین آدم روی کره زمین هم خنده دار میاید که در راستای رضایتمندی مشتری مگر میشود چیزی که رایگان بوده پولی شود؟ همینطور این نشان میدهد اینها مردم را چطور می بینند.
چرا تحمل شرایط جدید برای مشترک باعث متضرر شدن آن میشود؟
اگر شما جز کسانی باشید که هر دیتایی را در ساعات رایگان دانلود میکنید در دراز مدت (بطور مثال 1 سال) بسیار متضرر خواهید شد.
در حالی که هدف شما گرفتن چیزی باشد همان را فرضا با سرعت بالاتر میگیرید ولی با هزینه چند برابر.
و در انتها ریزش بیشتر و بیشتر میتواند معادلات پیش بینی شده را برای این شرکت بهم بریزد.
متاسفانه تا قبل از این جریانات و حذف شبانه هیچ جا مثل پارس آنلاین نمیشد الان هرجا دیگه بخوایم بریم یا باید پول بیشتری بدیم یا به خدمات کمتر راضی بشیم. اما خب چاره ای نیست راه دیگه ای وجود نداره اما من مطمئنم بالاخره یه روز هم میاد بقیه شرکتها و مخابرات و .... همه با هم جلسه میزارن و دانلود شبانه رو کلا برمیدارن یا اینطوری مثل پارس آنلاین پولی میکنن همینطور که تا الان صبانت و شاتل هم محدودیت گذاشتن. در اینکه این روز میاد شکی نیست ولی زمانشو نمیدونیم اون وقته که هیچ راهی باقی نمیمونه واسه دانلود اون قضیه نت ماه.وار.ه ای هم البته یه طرفه اش رو من چندسال پیش داشتم از اوپن اسکای و پلنت اسکای اولا که قیمتشون فوق العاده بالاست بخصوص الان که قیمت دلار زیادتر هم شده طوری که کسی از ایران نامحدود 300 هزار تومن بده ارزون تر میوقته بهش دوما که پینگش هم کلا تعطیله !! فقط نوع دو طرفه یعنی سند و رسیو با هم میمونه که اونم فکر کنم گرون باشه و خطر دستگیری و اینا هم داره...
ما باید این احتمالات رو هم در نظر بگیریم و راه حل هاشو از همین الان پیدا کنیم هرچند راه حلی به ذهن من نمیرسه. با تخلیه کردن مشکل فقط موقتی حل میشه اعتراض کردن هم که هیچ اثری نداره و وقت تلف کردنه
امیدوارم راه اندازی نسل چهارم و کمپین مخابرات زمینه ای بشه برای ریزش بیشتر پارس آنلاین
نه 3g , و نه کمپین تو شهر ما راه نیفتاده... :n14: نمیدونم با چه رویی برم کارت اینترنت بخرم...نقل قول:
دوستان یه سوال کسی مخابرات داره ؟
ما که تخلیه کردیم بسی حال داد در جهت رضایتمندی پارس آفلاین شاه دزدان جهان:n21:
دقیقا !نقل قول:
من که اصلا مودم هم ندارم !
باید یه هفته ای فک کنم بدون نت بمونم :n03:
نه اطلاعی ندارم کسی هم نداره ازش بپرسیم. خط پارس رو تخلیه نمیکنم ولی تمدید هم نمیکنم فعلا 1 ماه از اوراکل رو خط دومم میگیرم اگه خوب بود همینجا میگم البته فقط تهران سرویس میده اوراکلنقل قول:
ما که دیگه داریم میریم همه امتیاز هامو کد هدیه ترافیک خریدیم اگه کسی خواست بگه با قیمت پایین تر از خودشون میفروشم :n03:
1 کد هدیه 5 گیگ
2 کد هدیه 1 گیگ
مجموعا 7 گیگ
پی ام چک کننقل قول:
سلام
این اوراکل چطوره ؟
کلا کسی هست لیست تمام شرکت هایی که دانلود شبانه دارنو اینجا بزاره
ممنون میشم
این شرکت تا جایی که میدونم و در سایتش مشاهده کردم، مجوز PAP نداره و یعنی reseller (فروشنده ی واسطه) از یکی از شرکت های دارای مجوز PAP هست.نقل قول:
مجوز PAP رو فقط همین حدود 10 شرکت مطرح اینترنت کشور دارن و تنها اینا اجازه ی ارائه ی اتصالات DSL رو دارن. باید زنگ بزنید بپرسید خدماتشون رو از چه شرکتی میگیرن و فروشنده ی کدوم شرکت هستن (البته میتونید سایت های شرکت های مطرح رو بررسی کنید، ببینید ساعات رایگان و قیمت ها، منطبق بر خدمات چه شرکتی هستن و مشخص میشه).
الان هر کی میاد خونه میگه ببخشید پسورد وایر لستون چیه بعد 500 مگ استفاده میکمه یکجا دلمون به همین ترافیک شبانه خوش بود حالا که دیگه هیچ
MAC Filter تعریف کنید، پسورد هم نگذارید؛ بگید دستگاهاشون خرابه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که من میدونم این شرکت پروانه isdp داره و پهنای باندش رو مستقیم از زیرساخت گرفته و داره میفروشه و زیر مجموعه بقیه نیستنقل قول:
خرید پهنای باند کار سختی نیست و این شرکت و شرکت های مشابه، پهنای باندشون رو برای سرویس های dialup و web hosting و datacenter هاشون میگیرن.نقل قول:
"عرضه ی خدمات DSL به کاربران خانگی" نیازمند پروانه ی PAP هست که فقط حدود 10 شرکت دارن. این حدود 10 شرکت، به هزاران نفر و شرکت مختلف، reseller دادن و این شرکتا و افراد، سرویس های این حدود 10 شرکت رو میفروشن. بعضاً حتی کنترل پنل تحت domain های خودشون هم برخی شرکت ها به این resellers میدن.
اهدای اجازه ی reseller بودن به افراد و شرکت ها، توسط خود شرکت های دارای مجوز PAP انجام میشه و نیازمند مجوز خاصی از وزارت ارتباطات نیست. این کار رو شرکت ها برای این میکنن که بار روی شرکت های اصلی کم بشه و پشتیبانی و فروش رو واگذار کنن به اشخاص ثالث؛ ولی در کل باز هم حتی اگر شما مثلاً از یک reseller پارس آنلاین سرویس بگیرید، باز هم درواقع قرارداد شما با شرکت پارس آنلاین هست و اونا براتون نصب یا جمع آوری میکنن، ولی فقط برای پشتیبانی و مسائل مالی، با کسی که ازش خریدید تماس میگیرید.
این تبلیغات ها که توی خیابون روی در و دیوار میچسبونن، همگی reseller های خصوصی و شرکت های کوچک هستن که برای شرکت های دارای مجوز PAP، مشتری جمع میکنن، پشتیبانی و فروششون رو به عهده میگیرن، و نهایتاً یه پورسانتی از مبالغ پرداخت شده دریافت میکنن.
برای اطلاعات بیشتر به گوگل مراجعه کنید...
بذار فرقش هم بگم بدونید
PAP: شرکت هایی هستن که مجوز تهیه و توزیع پهنای باند تو کل کشور رو دارن
ISDP: شرکت هایی هستن که مجوز تهیه و توزیع پهنای باند تو یه منطقه و شهر خاص رو دارن
ISP: شرکت هایی هستن که از ISDP ها پهنای باند میخرن میدن به مردم
چیزی به نام مجوز ارائه ی باندپهن در قالب DSL به صورت محلی و منطقه ای در کشور تعریف نشده و این مجوزها، کشوری هستن.نقل قول:
مجوز ارائه ی باندپهن بر روی wireless, wimax بحثش متفاوت از DSL هست و مجوزهای منطقه ای صادر میشه. همچنین اتصالات dialup و خرید پهنای باند برای استفاده در webhosting/dc
شرکت هایی که در حال حاضر مجوز PAP دارن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط این شرکت ها اجازه ی ارائه ی باندپهن در قالب DSL به کاربران خانگی در سطح کشور رو دارن. هر فروشنده ی دیگری که میبینید، مسلماً reseller یک یا چند تا از اینا هست.
من هم مک فیلتر گذاشتم هم هم رمزنقل قول:
میگم خود شرکت محددودش کرده میدونی فکر میکن من پسوردو بهشون نمیدم
تعاریف هم چندان صحیح نبوده و به این سادگی نیستن.نقل قول:
همچنین تأمین پهنای باند در کشور کاملاً در انحصار شرکت ارتباطات زیرساخت (دولتی / زیرمجموعه ی وزارت ارتباطات) است.
دسترسی به اینترنت رو محدود کن. بتونن وصل بشن ولی نتونن از اینترنت استفاده کنن. فقط google.com براشون باز بشه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته برای تنظیمات پیشرفته تر نیازمند چیزی مثل openwrt هستید...
اره دیگه اول اینترنت رو پالایش میکنن ( فیلتر ) بعد میدنش دست شرکتا... وگرنه این شرکتها میتونستن قیمت گذاری رو خودشون انجام بدن و قیمتها رقابتی بشه...نقل قول:
بچه ها لایزر دوباره اومده کسی خبر نداره کیفیتش چطوره ؟
بله به صورت قانونی درسته ولی خیلی شرکت ها میان مجوز isdp میگیرن بعد پهنای باند رو از زیر ساخت خریداری میکنن حالا با این مجوز میتونن اینترنت بیسیم به مردم بدن یا فروش کلی داشته باشن ولی میان به صورت سوری نمایندگی یه شرکت pap رو میگیرن و اون پهنای باندی که از زیرساخت گرفتن رو adsl میفروشن یه جورایی قانون رو دور میزنن مسلما یه درصدی هم به اون شرکت pap میدن ولی در اصل reseller به حساب نمیاد حتی تعرفه و نوع سرویس هاشونم فرق میکنه خیلی شرکت ها هستن که این کارو میکنن احتمالا اوراکل هم همینطورهنقل قول:
تعاریف رو به صورت ساده و کلی گفتم و منظور از تهیه همون تهیه از شرکت ارتباطات زیرساخت بود نه بقالی سر کوچهنقل قول:
من تایپیک های بقیه سرویس دهنده ها رم مطالعه کردم
یجورایی همه دارن مینالن
ینی حد اقل برا من کیفیت پارس انلاین بد نبوده تا الان دو دل شدم همه از isp هاشون بد میگن!!
رفیق شبانه اگه مصرف نداری خب بمون!!! اونایی هم که مینالن خوشی زده زیر دلشون و هنوزگرفتار کفتار نشدننقل قول:
مدرک و سندی هم برای این دارید؟نقل قول:
فکر نمیکنم صحیح باشه. سازمان تنظیم مقررات، بسیار در زمینه ی این مجوزها سخت گیره. اون 11 شرکتی که در اون لیست هستن، این مجوزها رو به رایگان بدست نیاوردن که اجازه بدن افرادی به صورت ارزان، دورشون بزنن و رقیبشون بشن...
این reseller هایی که بعضاً قیمتاشون و حتی پلن هاشون با شرکت های مطرح "کمی" متفاوته، به این دلیل هست که اینا از سهم سود خودشون زدن تا مشتری بیشتری به دست بیارن. همچنین "برخی" شرکت ها، به reseller هاشون تا جایی که اطلاع دارم، "کمی" آزادی عمل در تعیین پلن های خودشون رو میدن؛ ولی این پلن ها باید هماهنگ با سیاست های شرکت اصلی تأمین کننده باشه (یعنی مثلاً شرکت میگه شبانه رایگان نباشه، اینا باید اطاعت کنن).
بسیاری از resellers تا جایی که من دیدم، فروشندگان آسیاتک یا پیشگامان یا صبانت هستن (احتمالاً اینا درصد بهتری میدن). برخی از شرکت ها، به فروشندگانشون حتی پنل های تحت domain خود reseller میدن و دیگه مثل قدیم نیست که از سایت reseller شما رو بفرسته به آدرس مثلاً پیشگامان؛ درواقع غیرمستقیم شده، ولی همچنان درحال اتصال به پنل همون تأمین کننده ی اصلی هستید.
در کل فکر نمیکنم چیزی که میگید در واقعیت رخ بده چون سخت گیری و رقابت و زیرآب زنی بسیار زیاده در این موضوع، چون مجوزهای PAP اصلاً "ارزان" نیستند!
قبلاً البته تعداد شرکت هایی که مجوز PAP داشتن بیشتر بود. در طی این سال ها، برخی به دلیل عدم توان رسیدن به تعهداتشون، مجوزهاشون لغو شده.
عزیز شما یه جوری صحبت میکنید که انگار از شرایط جامعه بی خبری تو این کشور هیچ سخت گیری نیست که با پول حل نشه. اینی که شما میگی درسته ولی همه ی داستان نیست دیگه یکم تحقیق کنی خودت میفهمینقل قول:
من دلیل اینکه تصور نمیکنم این ادعا صحیح باشه رو عنوان کردم و قصد دعوا با شخصی رو ندارم.نقل قول:
به هر حال قوانین و نهادهایی وجود دارن که در همین سیستم ناقص، به موضوعاتی اینچنین رسیدگی کرده و سختگیری هایی میکنن؛ بخصوص وقتی موضوعی که در حال رخ دادنه، منافع نهادهای دولتی و شرکت های بزرگ مختلف رو به خطر بندازه...
در هر صورت، پیشنهاد میکنم از ادعاهایی که مدرکی برای اثباتشان ندارید خودداری کنید. هم برای شخص گوینده ممکنه عواقب قانونی داشته باشه و هم درصورت عدم صحت، شنوندگان رو به اشتباه بندازه.
نقل قول:خیلی از مشکلات اینترنت ایران به همین مجوزهای کذایی شرکت های PAP برمیگرده...نقل قول:
اگر هر کسی میتونست بره به سادگی پهنای باند از زیرساخت خریداری کنه و بعدش به مشترکهای خونگی سرویس ADSL بده الان ما این همه بدبختی نداشتیم و قول میدم اینترنت قیمتش یک سوم قیمت فعلی بود.
سلام
دوستان این سرویس شبانه چی هست اضافه شده ؟ 12GNight
این سرویس جدید نشون میده پارس آنلاین چقدر نگران ریزش کاربرانش هستنقل قول:
اما این سرویس با 216 و 432 گیگ شبانه اش فقط 500 مگ تا یک گیگ دانلود شبانه روزانه میده
و ترافیک روزانه اون هم خیلی کم هست تا کاربرا رو مجبور به خرید حجم اضافی کنه
نکته جالب فقط ارایه به صورت سالانه هست تا سود بیشتر برای شرکت و ضرر برای کاربرا باشه
__________________________________________________ ____________________
این وضعیت پارس آنلاینو غیر قابل تحمل کرده
جذف ذانلود شبانه فقط یه بهانه برا رفتن از پارس آنلاین برا من هست چون سرعت در طول روز بسیار پایین میاد و من حتما بعد از تموم شدن سرویس جاریم قراردادمو لغو می کنم
50-60 هزار تومن بیشتر میدی، بهت سه برابر حجم سرویس، دانلود شبانه میده... 216 یا 432 گیگ سالیانه، بسته به نوع سرویس.نقل قول:
سرویسایی که الان گذاشته، 6 گیگ (یعنی 72 گیگ 12 ماه) و 12 گیگ (یعنی 144 گیگ 12 ماه) هست.
سه برابر 72 (یعنی 216) یا سه برابر 144 (یعنی 432) گیگ بهت اجازه میده شبا دانلود کنی با اون 50-60 تومن اضافه ای که میپردازی!
به واقع که پلن های ابلهانه ای هستن!