پاییز ۳ تا ۹ صبح بود از دی شد ۳ تا ۷ صبح که الان هم ادامه دارهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Printable View
پاییز ۳ تا ۹ صبح بود از دی شد ۳ تا ۷ صبح که الان هم ادامه دارهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
سلام دوستان من از سرویس نامحدود شبانه همراه اول استفاده میکنم. 450 گیگ محدودیت داره. اگه سایت داخلی مثل bitso.ir استفاده کنم حجم 1/4 حساب میشه ؟ یعنی 1800 گیگ میشه ؟
اصلا این سایت داخلی هست ؟ چون ir هست.
و سوال دیگرم اینه که آیا آپلود هم با حجم محاسبه میشه ؟
سلام
دوستان سرعت و پینگ همراه اول برای برقراری ارتباط اسکایپ با کیفیت خیلی بالا (در تلویریونهای hd) جوابگو هست؟
دوستان لطفا پاسخ بدین که شما هم تجربه کردین و آیا راهی برای حل این مشکل هست ؟
از دانلود شبانه که استفاده میکنم بعد از مدتی قطع میشه و باید گوشی رو ببرم رو حالت Airplane و بعد خارجش کنم تا دوباره وصل بشه . راه حلی ترفندی هست انجام بدم مشکل برطرف بشه ؟
- - - Updated - - -
دوستان لطفا پاسخ بدین که شما هم تجربه کردین و آیا راهی برای حل این مشکل هست ؟
از دانلود شبانه که استفاده میکنم بعد از مدتی قطع میشه و باید گوشی رو ببرم رو حالت Airplane و بعد خارجش کنم تا دوباره وصل بشه . راه حلی ترفندی هست انجام بدم مشکل برطرف بشه ؟
همه اکثرا این مشگل دارن, با گوشی با airplane-mode درست میشه ولی مودم باید خاموش روشن شهنقل قول:
زحمتی کوچولو برای اینترنت رایگان :n06:
- - - Updated - - -
همه اکثرا این مشگل دارن, با گوشی با airplane-mode درست میشه ولی مودم باید خاموش روشن شهنقل قول:
زحمتی کوچولو برای اینترنت رایگان :n06:
سلام خیر هر سایتی که دامنه دات ir داره دلیل بر این نیست که داخلی باشهنقل قول:
وبسایتی که دادید روی Hetzner تو المان میزبانی میشه و شامل ترافیک نیم بها قرار نمیگیره
بله اپلود هم حساب میشه
بله اگه شرایط سیگنالی خوبی داشته باشید و بستگی به منطقتون هم دارهنقل قول:
تاخیر پاین تری نسبت به ایرانسل و رایتل داره همراه اول بدلیل فیبر بودن دکل ها
پاک شود ....
نقل قول:
الان از همراه اول دفاع کردی ؟! زحمتی کوچولو برای کسانی هست که شب تا صبح بیدارن . ضمنا این مشکل تو اینترنت نا محدود شبانه هم وجود داره و صرفا مختص به اینترنت رایگان نیست .
.....................................