ممنون.فقط شما از کجا تشخیص دادی پی سی ام هست؟ چون خونه چند سال ساخته که...!نقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
Printable View
ممنون.فقط شما از کجا تشخیص دادی پی سی ام هست؟ چون خونه چند سال ساخته که...!نقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
بچه ها یکی مشخصات کامل dsl خط رو بده
downstream
upstream
SNR Margin dB
Attenuation dB
Attainable Rate Kbps
Rate Kbps
بچه هایی که مسی هستن چه شرکتی رو برای قاسم اباد اول شاهد پیشنهاد میکنن ؟
هم سرعت خوب و دانلود شبانه داشته باشه هم قیمت مناسب .
برای گیم هم خوب باشه time out نداشته باشه.
اون کاربر دیگه PCM بود و و بیشتر واسه اون گفتم .نقل قول:
شما هم اگر نمیدونی فیبر هستی یا مسی یا پی سی ام زنگ بزن پشتیبانی یک آی اس پی و ازشون بپرس خطتت چیه .
هیچیو پیشنهاد نمیکنمنقل قول:
من مسی هستم و دو تا خط دارم هر دوتا از مخابراته
به آسیاتک زنگ زدم گفتم خطم pcm است کلا رم کردند چه برسه که بخواهند به خودشون زحمت بدهند. :n02:یکی از مسولای مرکز مخابراتیمون گفت کلا مدتی است که 90 درصد مشترکین جدید خط ثابت را از نوع pcm میدهیم.و فعلا این روند ادامه دارد.چقدر بدبختیم.باید قید adsl را بزنیم و بزنند بقیه دوستان که میخواهند از این به بعد خط ثابت بگیرند. :n28:نقل قول:
به شاتل هم بگو .نقل قول:
معمولا باید سرویس بدن .
محتوای مخفی: درخواست رسیدگی به عدم ارایه سرویس ADSL نامحدود در مخابرات خراسان رضوی
خوب این مصوبه را چندین بار خواندیم { [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }، به شما هم توصیه می کنیم که بخوانید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این مصوبه 152 رو خوندم ولی چیزی از حذف سرویس نامحدود در مصوبه ندیدم
داداش راست میگی منم چیزی از ممنوع بودن ارایه حجم نامحدود در این مصوبه ندیدم.اینا ملت را جیگر فرض کردند. :n23:نقل قول:
حیف جوابتو نصفه شبی دیدم وگرنه همین امروز بهشون زنگ میزدم.فردا به شاتل و بقیه هم زنگ میزنم.فقط مشکل اینجاست که خط جدید من رو هنوز بهم ندادن ولی بهم اعلام کردن که از نوع pcm است.میترسم این شرکتا بگن که تا شمارتو ندی نمیتونیم بگیم که کاری برات میتونیم بکنیم یا نه؟همین خط آشغالی pcm رو هم کلی ما رو اذیت میکنند تا بدن.الان بیشتر از یک ماه شده. :n27:نقل قول: