ADSL / مخابرات استان اصفهان

ADSL / مخابرات استان اصفهان

Printable View

نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه

سلام، یک مطلب به ذهنم رسید: زهی خیال باطل! :n02:
  • 03-06-2015, 05:17
    8286
    نقل قول:

حالا دو سه تا سوال دیگه از دوستان :

۱- اگر فردا زنگ بزنم ۲۰۲۰ برای دریافت سرویس حجم انبوه!!! چقدر طول میکشه راه اندازی بشه ؟ (رفتم از سایت پلوتون ثبت نام کنم ، اما اصلا قسمتی نداشت که نوع سرویس انتخاب کنم!!)
    همین چند روزه راه میفته یا باید وایسم تا سر ماه برسه ؟

۲- اگه همین چند روزه راه اندازی بشه ، مهلت مصرف ۵۰ گیگش تا یک ماه بعد هست یا تا پایان همین ماه ؟

۳- این سرویس (حجم انبوه!!!) ، زمان استفاده از شارژ ماهانه‌ش فقط در همون مهلت شارژ هست ؟ مثلا اگه یک ماهه بگیرم و بعدش تمدیدش کنم ، فقط در همون یک ماه میتونم از ۵۰ گیگش استفاده کنم یا در ماه‌های بعدی هم که تمدید میکنم ، حجم مربوطه قابل استفاده‌س ؟ الان زرین ، اون قدری که خودکار شارژ شده رو میزنه دائمی . (یک گیگ در ماه!!) این ۵۰ گیگ هم دائمی به حساب میاد یا میسوزه سر ماه ؟

=================
    من پرسیدم، گفتند طرح حجم انبوه گیگهاش سر ماه میسوزه و به ماه بعد منتقل نمیشه، و به عبارت دیگر به هیچ وجه منتقل نمیشه. طرح زرین هم گیگ اولیه که میدن چهل روز وقت داره بعد میسوزه. حواست باشه کلاه سرت نره فکر کنی میتونی استفاده کنی.
  • 03-06-2015, 14:08
    mohandes
    نقل قول:

=================
    من پرسیدم، گفتند طرح حجم انبوه گیگهاش سر ماه میسوزه و به ماه بعد منتقل نمیشه، و به عبارت دیگر به هیچ وجه منتقل نمیشه. طرح زرین هم گیگ اولیه که میدن چهل روز وقت داره بعد میسوزه. حواست باشه کلاه سرت نره فکر کنی میتونی استفاده کنی.

پس باید یه راه پیدا کنیم واسه سوزوندن حجمش که حداقل اونی که اضافی میاد دوباره نره تو حلقوم این دزدا [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 03-06-2015, 14:13
    mohandes
    نقل قول:

حالا دو سه تا سوال دیگه از دوستان :

۱- اگر فردا زنگ بزنم ۲۰۲۰ برای دریافت سرویس حجم انبوه!!! چقدر طول میکشه راه اندازی بشه ؟ (رفتم از سایت پلوتون ثبت نام کنم ، اما اصلا قسمتی نداشت که نوع سرویس انتخاب کنم!!)
    همین چند روزه راه میفته یا باید وایسم تا سر ماه برسه ؟

۲- اگه همین چند روزه راه اندازی بشه ، مهلت مصرف ۵۰ گیگش تا یک ماه بعد هست یا تا پایان همین ماه ؟

۳- این سرویس (حجم انبوه!!!) ، زمان استفاده از شارژ ماهانه‌ش فقط در همون مهلت شارژ هست ؟ مثلا اگه یک ماهه بگیرم و بعدش تمدیدش کنم ، فقط در همون یک ماه میتونم از ۵۰ گیگش استفاده کنم یا در ماه‌های بعدی هم که تمدید میکنم ، حجم مربوطه قابل استفاده‌س ؟ الان زرین ، اون قدری که خودکار شارژ شده رو میزنه دائمی . (یک گیگ در ماه!!) این ۵۰ گیگ هم دائمی به حساب میاد یا میسوزه سر ماه ؟

دوستانی که سرویسهای جدید غیر از زرین گرفتند جواب سوالات ۱ و ۲ رو نمیدونن ؟

منظور از سوال ۲ : مثلا اگه سرویس من ۲۰ خرداد فعال بشه ، برای مصرف ۵۰ گیگش ، تا ۲۰ تیر فرصت دارم یا ففط تا همون آخر خرداد ؟

• 03-06-2015, 14:22
    rhdan
    نقل قول:

منظور از سوال ۲ : مثلا اگه سرویس من ۲۰ خرداد فعال بشه ، برای مصرف ۵۰ گیگش ، تا ۲۰ تیر فرصت دارم یا ففط تا همون آخر خرداد ؟

ببینید برای جواب سوالت یه راه مخفی و ساده وجود داره!
    وقتی سرویستون فعال شد یا اگر فعاله
    برید داخل سامانه و قسمتی که عدد مگابایت شارژ باقی مانده را می تونید ببیند
    دقیقا رو این عدده کلیک کنید و در صفحه کوچیکی که باز میشه جواب تمامی سوالاتتون بگیرید.
    متاسفانه با طراحی خیلی ناشیانه هنوز خیلی ها از این قسمت خبری ندارند!
  • 03-06-2015, 14:24
    *سینا*
    نقل قول:

سلام
    در مورد راه اندازی سرویس های مخابرات بگم که سریعا فعال میشه
    منتها چون تا شنبه تعطیل هستش احتمال 99 % همون شنبه باهاتون تماس میگیرند که برید مرکز مخابراتی خودتون و با پر کردن فرم مورد نظر و گرفتن کپی کارت ملی براتون فعالش میکنن.

سوال دوم رو هم طبق سرویس حرفه ای ها میگم خدمتتون که انتهای سرویس شما میشه دقیقا یک ماه از زمان فعال سازی سرویس شما
    یعنی مثلا امروز فعال میشد انتهای سرویس میشه 13 تیر ماه

موفق باشید
  • 03-06-2015, 14:28
    *سینا*
    نقل قول:

ببینید برای جواب سوالت یه راه مخفی و ساده وجود داره!
    وقتی سرویستون فعال شد یا اگر فعاله
    برید داخل سامانه و قسمتی که عدد مگابایت شارژ باقی مانده را می تونید ببیند
    دقیقا رو این عدده کلیک کنید و در صفحه کوچیکی که باز میشه جواب تمامی سوالاتتون بگیرید.
    متاسفانه با طراحی خیلی ناشیانه هنوز خیلی ها از این قسمت خبری ندارند!

سلام
    برای من این گزینه روی ترافیک دائمی باقی مانده فعال نیست
    فقط روی ترافیک اعتباری باقی مانده فعاله که همیشه 0 هست:n02:

ضمنا طرحم حرفه ای ها هستش:n01:
  • نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
    صفحه 1052 از 1298 اولاول ... 5255295210021042104810491050105110521053105410551056106211021152 ... آخرآخر