خیلی جاها اینطوریه. من مرکز چمرانم و...نقل قول:
Printable View
خیلی جاها اینطوریه. من مرکز چمرانم و...نقل قول:
این اختلال ها برای همه وجود داره حتی isp های دیگر بیشتر موارد هم بر میگرد به فیلترینگ هوشمند مثلا وقتی شما یک درخواست برای سایت گوگل ارسال میکنید در راه پکت شما دچار ریزش میشه و به صورت کامل اون سایت را لود نمیکنهنقل قول:
فکر میکنم فقط تهران باشه که مخابرات هنوز نامحدود 128/256/512 میدهنقل قول:
البته از این ماه دیگه با مصرف منصفانه ارائه میشه و به زودی هم احتمالا بر میدارن
نقل قول:
=================
من پرسیدم، گفتند طرح حجم انبوه گیگهاش سر ماه میسوزه و به ماه بعد منتقل نمیشه، و به عبارت دیگر به هیچ وجه منتقل نمیشه. طرح زرین هم گیگ اولیه که میدن چهل روز وقت داره بعد میسوزه. حواست باشه کلاه سرت نره فکر کنی میتونی استفاده کنی.
پس باید یه راه پیدا کنیم واسه سوزوندن حجمش که حداقل اونی که اضافی میاد دوباره نره تو حلقوم این دزدا [emoji23]نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستانی که سرویسهای جدید غیر از زرین گرفتند جواب سوالات ۱ و ۲ رو نمیدونن ؟نقل قول:
منظور از سوال ۲ : مثلا اگه سرویس من ۲۰ خرداد فعال بشه ، برای مصرف ۵۰ گیگش ، تا ۲۰ تیر فرصت دارم یا ففط تا همون آخر خرداد ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ببینید برای جواب سوالت یه راه مخفی و ساده وجود داره!نقل قول:
وقتی سرویستون فعال شد یا اگر فعاله
برید داخل سامانه و قسمتی که عدد مگابایت شارژ باقی مانده را می تونید ببیند
دقیقا رو این عدده کلیک کنید و در صفحه کوچیکی که باز میشه جواب تمامی سوالاتتون بگیرید.
متاسفانه با طراحی خیلی ناشیانه هنوز خیلی ها از این قسمت خبری ندارند!
سلامنقل قول:
در مورد راه اندازی سرویس های مخابرات بگم که سریعا فعال میشه
منتها چون تا شنبه تعطیل هستش احتمال 99 % همون شنبه باهاتون تماس میگیرند که برید مرکز مخابراتی خودتون و با پر کردن فرم مورد نظر و گرفتن کپی کارت ملی براتون فعالش میکنن.
سوال دوم رو هم طبق سرویس حرفه ای ها میگم خدمتتون که انتهای سرویس شما میشه دقیقا یک ماه از زمان فعال سازی سرویس شما
یعنی مثلا امروز فعال میشد انتهای سرویس میشه 13 تیر ماه
موفق باشید
سلامنقل قول:
برای من این گزینه روی ترافیک دائمی باقی مانده فعال نیست
فقط روی ترافیک اعتباری باقی مانده فعاله که همیشه 0 هست:n02:
ضمنا طرحم حرفه ای ها هستش:n01: