128 مگابایت ترافیک رایگان ابتدایی شماست که از تاریخ فعالسازی مودم بمدت 3ماه منظور میشه ... تعرفه انتخابی شمام درحالت انتظار قرارگرفته و به محض واریز هزینه طرح توسط عامل فروش، طرحتون فعال و قابل استفادست ...نقل قول:
Printable View
128 مگابایت ترافیک رایگان ابتدایی شماست که از تاریخ فعالسازی مودم بمدت 3ماه منظور میشه ... تعرفه انتخابی شمام درحالت انتظار قرارگرفته و به محض واریز هزینه طرح توسط عامل فروش، طرحتون فعال و قابل استفادست ...نقل قول:
خیر نیاز به تائید نیست ... پس از تکمیل ثبت نام توسط عامل و واریز هزینه، طرح فعال و قابل استفادست ...نقل قول:
امروز صبح رفتم مبین نت گرفتم با مودم داخلی فعلا رو حالت دمو هست فروشنده گفت بعد از ظهر زنگ بزن اکتیویت کنم چند تا سوال
1-رو حالت دمو با سرعت 2 مگ با 1چراغ روشن 180 دانلود میکنه تو سرویسای 2 مگ دیگه هم سرعتش همونه؟
2-رو دمو شبا رایگان هستش
واگه می خواین بدونین واقعا چرا صفحه ی لاگین مبین نت انگلیسی بود به لینک زیر مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک رو به هم بچسبونین
براي تغيير طرح اشتراكي بايد تاريخ اعتبار دوره قبلي به پايان رسيده باشه يا هروقت طرح جديد رو انتخاب كردم, طرحي كه الان دارم غير فعال ميشه ؟
سلام
بچه ها این 2 3 روز کسی سرعتش پایین اومده؟
سلام من فكر ميكنم مودمم خراب شده وقتي ميزنمش به برق اولين چراغ شروع به چشمك زدن ميكنه كه يعني داره دنبال سيگنال ميگرده بعد كه همه چراغا روشن شدن يهو همه خاموش ميشن و اين سيكل دوباره تكرار ميشه و براي درست شدنش بايد مودمو از برق بكشم دوباره وصل كنم كسي ميدونه مشكل كجاست ؟ ( مودمم DX350 هستش )
یه بار ریستش کننقل قول:
شهر آستارا
برای 512 خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من افتضاحه
امام سرعت دانلودم با idm دوروبر 85 هست
سرویسای 512 قدیمی کدوما هستن؟
راستی مبین نت جان نگفتین چرا سرویسای قدیمی پر سرعت تر از جدیدان؟:18:
بزودی واسه ساعات رایگانم می ذارم
منم همچین بساطی داشتم با BM632W که بعد فهمیدم داشته خودشو آپدیت میکرده.آپدیتش حدود 15 دقیقه طول کشیدنقل قول:
1- بله تا 380 هم میره با آنتن خوبنقل قول:
2- فكر كنم دمو كلا رایگان باشه (تایید با آقای مبین نت)
شما ظاهرا زیاد در جریان اوضاع مملكت نیستی، صفحات اول همین تاپیك رو بخونید.