من مشهد هستم.پس اینطور که شما میفرمایید من صبر میکنم تا عید که اگر رو مودم تخفیف بزنن خیلی خوب میشه چون واقعا مودم گرونه و پول بی خودی باید پاش بدیم.:n09:نقل قول:
Printable View
من مشهد هستم.پس اینطور که شما میفرمایید من صبر میکنم تا عید که اگر رو مودم تخفیف بزنن خیلی خوب میشه چون واقعا مودم گرونه و پول بی خودی باید پاش بدیم.:n09:نقل قول:
من تهرانم
قرارداد ۶ ماهه دارم
قرار داد ۶ ماهه چقدر ارزونتر از ۶ ماه تک تک میوفته ؟
من تهرانم
قرارداد ۶ ماهه ۵۱۲ ماهی ۳ گیگی دارم
قرار داد ۶ ماهه چقدر ارزونتر از ۶ ماه تک تک میوفته ؟
تا جایی که من دیدم فقط 1 ماهه و 1 ساله میتونید بگیرید چون از تهرانید.باید خودتون سبک سنگین کنید چون هر چی مدت بیشتری بگیرید حجم هم کمتر میشهنقل قول:
[QUOTE=ArashMiniStar;8111510]تا جایی که من دیدم فقط 1 ماهه و 1 ساله میتونید بگیرید چون از تهرانید.باید خودتون سبک سنگین کنید چون هر چی مدت بیشتری بگیرید حجم هم کمتر میشه[
دوستمون درست میگن در شهر تهران فقط تعرفه یک ماهه برای همه سرعت ها و تعرفه یکساله برای سرعت های 128-26-512 داره
kasi58 دوست عزیز اگه این قرار دادو داری از قراردادهای قدیمی است و چون تا حالا تغییر تعرفه ندادید این طرح هرشش مه یکبار واستون تمدید شده به صورت خودکار
من پیشنهاد میکنم به نوع تعرفه خود دست نزنید الان دو نوع یک ماه 512 دارم و یک نوع یکساله برای تهران
512 ماهی 4 گیگ قیمت 22 تومن
512 ماهی8 'گیگ قیمت 40 تومن
512 یکساله 48 گیگ 248500 تومن
قیمت ها بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده
حالا خودتان حساب کنید ببینید اگه صرف داره تغییر تعرفه بزنید!
دوست عزیز اگه از مشهد هستید ک واستون خیلی خوبه تنوع تعرفه ها تو شهر شما برای این که هنوزمشترکان ایرانسل اونجا به حد نصاب نرسیده خیلی زیادهنقل قول:
اگه دانشجو هستید هین الان اقدام کنید و مودم USB رو به قیمت 50 تومن بگیرید.
از طریق دانشجویی هم میتونم اقدام کنم ولی ظاهرا مودم های یو اس بی ضعیفه!!کاش لاقل برای مودم وای فای داخلی تخفیف میذاشتن:n03: با خودمم نشستم حساب کتاب کردم تا 1 اسفند باید یا ای دی اس ال مخابراتمو تمدید کنم یا از جای دیگه بگیرم یا وایمکس بگیرم نمیتونم تا عید صبر کنم:n03:نقل قول:
آقا یه سوال من بخوام بگیرم طرح 1 ماهه بگیرم یا 6 ماهه؟؟ چون نمیدونم جای ما خوب آنتن بده ایرانسل یا نه البته تو پوشش داخلیش هستیم ولی نمیدونم چرا سمت خونه ما آنتن موبایلم عجیب ضعیف میشه چه رایتل چه همراه اول حتی!!:n13:
[QUOTE=winterman68;8111967]آقا یه سوال الان یه طرح هست 128 ویژه 1 ماه فقط داره اگه اینو بگیرم همیشه میتونم همینو تمدید کنم یا اگر بردارن دیگه تمومه؟؟ چون شما اینجا نوشتید تا وقتی طرح رو تغییر ندیم بطور خودکار تمدید میشه...!نقل قول:
چون واقعا اگر 1 به 1 باشه یعنی اندازه 1024 1 به 8 سرعت بده خیلی عالیه قیمتش با 5 گیگ ترافیک!!:n20:
ادیت : سوالم رو تکمیل میکنم برای گرفتن وایمکس...من سرچ کردم یکی تو همین تاپیک 128 ویژه گرفته بوده سرعت روزانه خیلی خوب بوده حتی بالاتر ولی شبانه میگفتن 20 - 30 هست که برای من یعنی افتضاح!
حالا من موندم بین این طرح 1 ماهه 128 ویژه و 6 ماهه 2 مگ...از لحاظ صرفیدن 128 ویژه خیلی عالیه برام ولی میخوام شبانه بالای 100 داشته باشم.بنظر دوستان من برم یه راست 6 ماهه 2 مگ بگیرم یا برم 128 ویژه بگیرم اگر سرعت شبانه بد بود 6 ماهه 2 مگ بگیرم؟ نظرتون چیه؟ خواهشا اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید باید طی فردا پس فردا بگیرم وقتی ندارم ای دی اس ال م تا 1 اسفند داره...
خیلی خیلی ممنونم:n12:
دوستان اگه تبریز ثبت نام کنم، بعد کلا دیگه تبریز نباشم، تکلیف چیه؟ تعرفه تبریز عوض میشه؟؟ یا مشکلی نداره؟