دوستان ميخوام ويندوز 7 نصب كنم و مودم symphony SY800C دارم..ميخواستم ببينم آيا ويندوز 7 اونو ميشناسه يا نه چون درايورش رو تو نت پيدا نكردم!!
Printable View
دوستان ميخوام ويندوز 7 نصب كنم و مودم symphony SY800C دارم..ميخواستم ببينم آيا ويندوز 7 اونو ميشناسه يا نه چون درايورش رو تو نت پيدا نكردم!!
سلام
مودم linksys120 را نصب کردم دیروز هیچ مشکلی نداشت روی pppoe گذاشته بودم اما از دیشب چراغ اینترنتش قرمز هست و بعد از چند دقیقه روشن و خاموش میشه با مودم قدیمی که داشتم تست کردم اینترنت مشکل نداشت
احتمال داره از مگ فیلترینگ باشه چون دادم حذفش کنند منظور اینه اینترنتم را محدود کرده باشن
اگر با کانفیگ کردن مجدد مشکل حل نشد مشکل از مک فیلترینگ isp هست و احتمال داره هنوز حذف نشده باشه.نقل قول:
درایور مخصوص 7 :نقل قول:
اگر امکانش رو دارید با کابل شبکه وصل کنید که نیازی به درایور هم نباشه.کد:http://www.parsonline.com/files/upload/file/drivers/sy800_driver%20_7_3_6.rar
نه فعلا تا همون 65000نقل قول:
نگفتین از اون 2تا مدل کدومشون بهتره ؟؟؟ و قیمتاشون چنده؟
مرسي دوست عزيز..راستي كابل شبكه همان lan است؟(آخره آيا ميدانيد شد :D )نقل قول:
سلام
اگه تو نصب Firmware هم سوالی بود ، حتما از دوستان بپرسید ، چون با نصب Firmware اشتباه ، مودمتون ممکنه مرخص شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله ، دو نوع کابل شبکه داریم Ethernet Cable و Crossover Cable که اولی برای اتصال کامپیوتر با تجهیزات شبکه هستش و دومی برای اتصال مستقیم دو سیستم به هم. که منظور sei_pm عزیز هم اولی هستش.نقل قول:
یعنی اگه یه firmware جدید نصب کنم درست میشه؟نقل قول:
اگه تو نصب Firmware هم سوالی بود ، حتما از دوستان بپرسید ، چون با نصب Firmware اشتباه ، مودمتون ممکنه مرخص شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه اصلا مربوط به مودم نباشه و مربوط به isp باشه؟:14:
اگه فقط موضوع قطع و وصل شدن بود آره ممکن بود از ISP هم باشه. ولی چون میگید تنظیمات مودم میپره ، این باید مشکل مودم باشه. به احتمال زیاد با آپدیت کردن Firmware مودم مشکل برطرف میشه.نقل قول:
وقتی بطور معمول مودم رو از برق میکشی یا ریست میکنی هم تنظیمات میپره؟
نه... نمیپره....فقط در همون صورتی که گفتم میپره.......:19:
خب الان واسه آپدیت firmware باید چیکار کنم؟