مایکن اینتر را ترک می کند؟
مدافع برزیلی اینتر اعلام کرد در صورتی که با این تیم نتواند لیگ قهرمانان را فتح کند به تیم دیگری خواهد رفت...
سایت گل : مایکن مدافع بزیلی اینتر که در سال 2006 به این تیم پیوسته نمایش بسیار خوبی در این مدت داشته و اکنون فتح لیگ قهرمانان به همراه اینتر را اولویت خود می داند، جامی که اینتر از سال 1960 تا به حال نتوانسته آن را کسب کند.
باشگاه رئال مادرید علاقه خود را به جذب مدافع اسبق موناکو ابراز کرد اما او اعلام کرد که قصد ترک اینتر را ندارد.مایکن می گوید :"رئال مادرید تیم فوق العاده ای است و بازی در این تیم برای هر بازیکنی افتخار بزرگی محسوب می شود اما من تا سال 2011 با اینتر قرارداد دارم."نراتزوری در چهار سال اخیر لیگ قهرمانان بعد از صعود از گروه خود به ترتیب به وسیله تیم های ویارئال، والنسیا، لیورپول و منچستریونایتد از گردونه رقابت ها حذف شده اند."
می خواهم به همراه اینتر لیگ قهرمانان را فتح کنم و در صورتی که موفق به این کار نشوم این تیم را ترک خواهم کرد."مایکن هم اکنون به همراه تیم ملی برزیل در آفریقای جنوبی حضور دارد و در پیروزی 3 بر صفر برزیل مقابل ایالات متحده آمریکا یکی از بازیکنان موثر تیمش بود.