نه خبر جديدي نيست ما كه بازي هاي جديدو رو PC ميزنيم با دسته ي PS3 :31:نقل قول:
گور باباي هك اينا :31:
XBOX و هر چي روش مي زارن زير يه ماه هكش مي كنند :31:
اين يكي تا هك ميكنند فريمور ميده :21:
Printable View
نه خبر جديدي نيست ما كه بازي هاي جديدو رو PC ميزنيم با دسته ي PS3 :31:نقل قول:
گور باباي هك اينا :31:
XBOX و هر چي روش مي زارن زير يه ماه هكش مي كنند :31:
اين يكي تا هك ميكنند فريمور ميده :21:
دسته ps3 automatic شناسایی می شه ؟
فریمور JFW DH همین روزها میاد که با این فریمور PS3 -- دائم میشه و دیگه اصلا احتیاجی به ریختن فریمور جدید نیست......
هر بازی رو این فریمور اجرا میشه حتی 3.7
منبعش هم PS3 News
:46:
کاش همینطور بود که شما میگینقل قول:
ولی دوست عزیز تا ابد که 3.7 نمیمونه.یه روز دوباره مجبور به آپدیت به 3.8 میشید مثلا...
نه نرم افزار مي خواد اگه خواستي به احتمال زياد اموزششو تا چند روز ديگه مي زارم :31:نقل قول:
خدا كنه :40:نقل قول:
فكر كنم ديگه كلهم هك كنند تا اين سوني هم خودشو جر بده فريمور بده نتونه :31:نقل قول:
دوستان ديروز رفتم برا يكي از بچه ها دسته بخرم اكثرا 2 نوع داشتن و ميگفتن يكيش high copy هستش و يكي ديگه 100% اصل هستش كه 65 ميدادن خلاصه منم گيج شدم گفتم بيام اينجا سوال كنم يه وقت نره تو پاچم.
اوني كه ميگفتن هاي كپي اين شكلي بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون 100% اين شكلي بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم بزار آموزشو چون دسته ps3 رو وصل می کنم system میشناسه ولی کار نمی کنه 4 تا چراغ هم با هم روشن و خاموش می شننقل قول:
برای ویندوز 64 bit بزار
خودم با برنامه MotioninJoy درستش کردم هرکس خواست بگه لینک بدم . سرچ کنین راحت گیر میاد
1 سوال برای بعضی از بازی ها چجوری باید تنظیم کرد که کار کنه مثل split second یا splinter cell من هم تو option های خودشون رفتم ولی کار نمی کنه
کسی راه حلی داره؟
پي اس ٣ ميتونه زيرنويس فارسي فيلمها رو هم نشون بده؟؟؟ خيلي ضروريه لطفا جواب بديد
اگه تو خود DVD باشه میتونه اما اگه به صورت srt یا sub بقل فایل فیلم بذاری نهنقل قول: