میشه درباره ی این کدها توضیح بدید؟نقل قول:
Printable View
میشه درباره ی این کدها توضیح بدید؟نقل قول:
اگه ساعت شبانه رو 12-8 کنن و سرویس های جدید شبانه دار رو 1 ماهه بدن اون وقت من راضی میشم تمدید کنم وگرنه میرم اوراکل 2 مگ 18 گیگ میده 45 تومن تازه شبانه هم داره خلوت هم هست جون میده واسه گیم و استریم
cmd > run as admin on windowsنقل قول:
یه route به routing table ویندوز اضافه میکنه مبنی بر اینکه درخواست ها به رنج 192.168.1.0 رو بفرسته به 192.168.1.1
با اضافه کردن p- به آخرش هم دائمی میشه. در پست قبلی اضافه کردم.
کاکو دیر رسیدی!!! ما دیگه داریم وداع میکنیم باهاش... شما تازه خبرو دیدی؟ فایده ای نداشت هر چی زجه زدیم به گوش مدیران دزد پارس نرسید... پیدا کنید فرعون زمانه را!:n14:نقل قول:
دوستان با اجرای این طرح قیمت ترافیک شبانه هم 1/3 می شود یا همان 3900 تومنه؟
قیت ترافیک تغییری نمیکنه . هر چی شب دانلود کنی 1/3 از حجم روزانه ات کم میشه . یعنی تقریبا هر گیگ شبانه 1200 در میاد براتنقل قول:
نه دیگه! شما 3600 تومن حجم میخری بعد یک سومش هم تو ترافیک شبانه مصرف میشه!!!!نقل قول:
خداوکیلی موقع نوشتن این جمله بالا فقط خندیدم به این صورت:n08:کارمون به کجا رسیده که باید حجم داشته باشیم تا دانلود بشه کرد!!! تازه یک سومشم بره تو پاچمون... خیلیه به خدا... این پارس دزد بیشرف خیلی رو داره... رسما از شبانه هم درامد داره تازه اسمشم گذاشته رضایت مشتری... قیمت سرویسها خیلیییی زیاده اونی که شبانه قبلا دانلود میکرده با 30 40 گیگ دانلود در ماه هم بزور کارش میفته... ای کاش قیمت هارو کمی افزایش میداد !!! با این وضعیت زمستان دانلود شبانه با سرعت زیاد مارو نابود میکنه.... خوش به حال تهرانیها... دست و بالشون باز هست برا انتخاب ISP
از نظر بالادستیا ما شهرستانیا هیچوقت به حساب نمیومدیم و متاسفانه خودم رو عرض میکنم... به اندازه یه گوسفند هم بها نمیدن به ما! .....نمونش هم زیاده... بهترین گندم رو فارس داره... اونوقت بدترین نون مال شیرازه.... میخوام شرکت عوض کنم هر چی میگردم جایی پیدا نمیشه!!! مخابراتمون هم گ ش اد تر از این حرفا... روستای فلان جا مخابراتش طرح پاییزه راه انداخته مخابرات ما هنوز راه ننداخته... کمپین تو سرشون بخوره.... هیچ سرویسیشون شبانه نداره... لعنت به این وضعیت.... برگشتن به 8 سال پیش خیلی سخته!
میگم من حساب کردم کسی که قبلا میانگین شبی 6 گیگ دانلود داشته الان باید ماهی 216 هزار تومن بریزه تو گرده پارس انلاین... بنظرم پارس اگه شبانرو کامل قطع میکرد سنگین تر بود!!!!نقل قول:
بگزریم که خیلیا بالای 10 گیگ دانلود داشتن در شب....
پارس ر..ده ابم...ه!
هیچکدوم از این طرحای جدید هم مرهمی نمیشن به دل دانلودر... کاش امکانی میزاشت پارس که اگه کسی نخواست بتونه مقداری پول بیشتر واریز کنه تا براش به صورت رایگان حساب بشه...
دوستان مثل اینکه پارس انلاین برای جلوگیری از بدتر شدن پدیده گرمایش زمین و همچنین رضایتمندی کاربران برای اینترنتش دیگه از زغال سنگ استفاده نمیکنه و به استفاده از چهار پایان رو آورده، سرعت من توی روز واقعا دیگه غیر قابل تحمله، اشکم در میاد تا یه صفحه ی معمولی هم باز بشه، هر صفحه ای که از سرویس های گوگل استفاده کنه یه عمر طول میکشه تا باز بشه:n29:
اینم از تهران
تهران هم خراب شده ای است مانند سایر خراب شده ها.
با اجازه دوستان پارس آنلاینی
شاهکار مخابرات
true or false?
آیا واقغا اتفاق می افته؟
Click here to view the small image.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Click here to view the original image of 720x605px.
خب کاکو قربون دستات با 16 یا 32 کانکشن هم تست کن!!! در هر صورت ما همینم نداریم... حلوا حلواش کن بزارش رو سرت که همینم غنیمتهنقل قول:
اینترنتی که تک کانکشنش هشت کیلوبایت بده اینترنت نیست. اما اینجا ایران و شاه دزدها ....نقل قول:
چند کانکشنم خیلی فرق نمی کنه خیالت راحت.
عجب وضعیتی داری! :n15: یه دونه از این اکانتای وی پی ان داخلی بگیر... تا حدود زیادی درست میشه.نقل قول:
پ.ن: نرم افزار TCP optimizer رو هم یه امتحانی بکن شاید فایده ای داشته باشه....
سلام .نویز خط باید چقدر باشه خوبه؟
Downstream Upstream
SNR Margin
:
6 . 7 15 . 1 db
Line Attenuation
:
22 . 7 12 . 1 db
Data Rate
:
16382 1022 kbps
Max Rate
:
19828 1280 kbps
CRC
:
6 0
کاش عکس گذاشته بودی ... ولی اینطور که من فهمیدم خطت رو 16 مگ بسته شده و نویز خط شما عالی هست.نقل قول:
نمیدونم برا شما هم پیام اومده یا نه
ولی اگه قرار باشه اینترنت شبانه پولی باشه به درد نمیخوره
من پارس آنلاین نیستم دوستم داره اون گفت بهم
اگه اعتراض نشه فردا سرویس دهنده های دیگه هم یاد میگیرن
Sent from my Xperia Z2
اعتراض فایده نداشت!! شاید تخلیه و ریزش کاربرا باعث بشه بقیه درس عبرت بگیرننقل قول:
الحق یه جواب دندوم شیکن میخان.
تو فیس بوک Thief online رو لایک کنین.
کابرگرامی
از ساعت 2:00 بامداد دوشنبه مورخ 10 آذر ماه 93، سیاست شبانه سرویسهای حجمی تغییر خواهد نمود. پس از این تاریخ در ساعات شبانه (2 تا 7 بامداد) یک سوم بهای ترافیک مصرف شده از حساب شما کسر خواهد گردید. برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.
من که 256 نامحدود بودم ولی با این حساب فکر کنم همه هجوم بیارن رو نامحدود و کلا پارس انلاین به فنا رفت با این حرکتش
همه جا پیشرفت میکنند تو خدمات، این ها پسرفت میکنند!!
بعید میدونم نامحدود 128 و 256 پارسآنلاین برای اونایی که با این سیاست جدید پارسآنلاین ناراضی میشن، جوابگو باشه. چون قبل از شبانه رایگان، فاتحه سرویسهای نامحدود 128، 256 و 512 رو هم خونده بود پارسآنلاین.نقل قول:
برای همین سرویس 256 نامحدودی که میگی، الآن کلاً 16 گیگ با سرعت نسبتاً قابل قبول داری. بعد از اون سرعتت تا آخر 31 روز میآد روی 30 تا 32 کیلوبایت. با این سرعت 24 ساعته هم اگه سیستمت روشن باشه و دانلود کنی خونه پرش 2.5 در روز میتونی دانلود کنی.
ضمناً یکی مثل من که عادت کرده به سرعت حداقل 500 کیلوبایت، دیگه وبگردی با سرعت 30 کیلوبایت هم زجر و عذاب دائمیه. دانلود پانلود هم پیشکششون.
آره. اون موقع من هم دیدم اون بحثها رو. ولی به نظرم این اکانتهای جدید همینجوری هیچ جذابیت خاصی نداره. از نظر حجم ترافیک اکانت که مشابهش تو همه سرعتها بود. مثلاً برای 256 و 512 سرویس حجمی 10 گیگ با سرویس حجمی 12 گیگ که فرق چندانی نمیکنه. یا بین 4 گیگ و 6 گیگ تو سرویسهای 1مگ و 2مگ خیلی فرقی نیست. تازه همون سرویسها رو هم اگه 1 ساله تمدید کنی 20 درصد تخفیف میده که قیمتش خیلی با اینا فرقی نداره.نقل قول:
من فکر کردم شاید منظورشون اینه که این اکانتهای 1 ساله به میزان مشخص شده ترافیک رایگان شبانه داره و تا اون میزان دانلود تو ساعتهای شبانه، از حجم سرویس کم نمیکنه. بعد از اون هم همین قانون 1/3 روش اعمال میشه. (شبیه سیاست صبانت) این جوری باشه باز برای بعضی از کسایی که شبا استفاده میکنن اما مصرفشون معمولی و در حد 1 تا 1.5 گیگه میتونست جذاب باشه و از رفتنشون جلوگیری کنه.
گر چه، در حال حاضر خیلی هم اهمیتی نداره. تا آخر آذر من هم از پارسآنلاین میرم. حیف که فقط مجبورم این 1 ماهه آذر رو تمدید کنم.:n27:
دوست عزیز.نقل قول:
از کیفیت و سرعت سرویسهای این اوراکل در ساعتهای روزانه و شبانه رایگان اطلاعی داری؟ قیمتهاش که به نسبت جذاب بود.
این عکس خدمت شما دوست گرامی. سوالم اینه که این عدد snr و line روی چند باشه خوبه و روی چند باشه بده؟نقل قول:
دوستت درد نکنه ببین داداش snr هر چی بالاتر باشه نسبت نویز به خطتت بالاتره و بهتره... و هر چی خطتت رو بالاتر ببندن نویز هم پایین تر میاد.. میگن زیر 9 نباید بیاد ...چون قطعی به هم میزنی... اما الان چون رو 16 مگ بستن مودمتو و اینکه خود مودم میگه تا 19 مگ هم جواب میده حدس میزنم قطعی نداشته باشی....اگه قطعی نداشته باشی دستش نزن که خیلی الان خوبه وضعیت.. اگه قطعی هم داری باید زنگ بزنی بگی خخطم رو بیارید رو 9 مگ.... line هم یجورایی فاصله تا مرکز مخابراتی رو نشون میده که هرچی این عدد کمتر باشه وضعیت خط بهتر میده... به عنوان مثال داریم کسایی رو که لاینشون 60 هم باشه و نهایت خطشون در بهترین حالت رو 4 مگ جواب میده....نقل قول:
adobe microsoft ایران رو تحریم کردند از اون سرورها تست نذارید این همه سایت خارجی دیگهنقل قول:
دوست عزیز چرا جو می دی 250 کیلوبایت چیه که مایکروسافت تحریمش کنه. ببین الان درستهنقل قول:
دوستانی که سرویس چند ماهه یا یکساله از پارس انلاین دارند لطفا تحت هیچ شرایطی اگر به شما خواستند گیگ بدند قبول نکنید و از طرف سامانه 195 حتما پیگیری کنید اگر هم گقتند ما توی قرار دادمون نبوده بگید توی تبلیغات خودتون بوده!
و اینکه اگر گفتند از جای دیگه سرویس بگیرید خط رو تخلیه نکنید و حتما حتما بگید شما باید بر اساس چیزی که تبلیغات کردید سرویس بدید
موفق باشید
یا تلفن گویای 195 توی سامانه حتما بگید که بحث سر 1 گیگ 2 گیگ نیست و مبلغ بالایی میشه که پیگیری بیشتری میشه
ای اقا فایده ندارهنقل قول:
از اولشم معلوم بود پارس انلاین چقدر خوبه!!!
دوست عزیزم 4 نفر مثل شما همین حرف رو میزنند که اخر سر هیچی نمیشه!نقل قول:
شما پیگیری کن از سامانه اگر باهاتون تماس نگرفتند اون موقع این حرف رو بزنید !
شما پیگیری کنید!
رفیق شما دیر اومدی زود هم داری میری؟ تمام این شرکتای دزد تو قرارداد دست خودشون رو باز گذاشتن.. به جای اینکارا تخلیه کنید که ضرر کنه..نقل قول:
سامانه هیچ غلطی نکرد برامون... میگن اون ساعت شبانه یه سیاست بوده برا جذب مشتری! و شرکت هر غلطی تو اون ساعت بخواد انجام بده مختار هست
سرویس های 512 و 1 مگ و 2 مگ در طول 1 ماه می تونند در تایم رایگان این مقدار حجم رو دانلود کنند
هر ساعت 60 دقیقه * 5 ساعت = 300 دقیقه ==>
60 ثانیه *300 دقیقه = 18000 ثانیه
512= 64 کیلوبایت* 18000 = یک گیگ 125 مگ در طول یک شب * 30 روز ماه = 33 گیگ و 750 مگ
1 مگ=128 کیلوبایت*18000=دو گیگ و 250 مگ در طول یک شب* 30 روز ماه = 67 گیگ و 500 مگ
2مگ = 256 کیلوبایت*18000=چهار گیگ و 500 مگدر طول یک شب * 30 روزماه=135 گیگ
اگر دقت به ارقام بالا کنید 100% به ضرر شما هست و با 1 گیگ و 10 گیگ راضی نباشید
از سامانه 195 پیگیری کنید حتما رسیدگی میشه والا من دارم زنگ مینم پیگیری میکنم اونم دارند پیگیری میکنند
شمام هی اینجا میگید پیگیری نمیشه خبری نیست زنگ زدید پیگیری کنید؟ نه! زنگ نزدیدو پیگیری نکردید
سرويس هاي 512 و 1 مگ و 2 مگ در طول 1 ماه مي تونند در تايم رايگان اين مقدار حجم رو دانلود کنند
هر ساعت 60 دقيقه * 5 ساعت = 300 دقيقه ==>
60 ثانيه *300 دقيقه = 18000 ثانيه
512= 64 کيلوبايت* 18000 = يک گيگ 125 مگ در طول يک شب * 30 روز ماه = 33 گيگ و 750 مگ
1 مگ=128 کيلوبايت*18000=دو گيگ و 250 مگ در طول يک شب* 30 روز ماه = 67 گيگ و 500 مگ
2مگ = 256 کيلوبايت*18000=چهار گيگ و 500 مگدر طول يک شب * 30 روزماه=135 گيگ
اگر دقت به ارقام بالا کنيد 100% به ضرر شما هست و با 1 گيگ و 10 گيگ راضي نباشيد
از سامانه 195 پيگيري کنيد حتما رسيدگي ميشه والا من دارم زنگ مينم پيگيري ميکنم اونم دارند پيگيري ميکنند
شمام هي اينجا ميگيد پيگيري نميشه خبري نيست زنگ زديد پيگيري کنيد؟ نه! زنگ نزديدو پيگيري نکرديد
خود وزیر وقتی توی کلوبش گفت اون طور وضعیته شما از 195 چه انتظاری داری داداشم؟خیلی خوبه که داری پی گیری میکنی ولی این موضوع رو 2هفته ای میشه مطرح کردند بچه ها هم خودشونو به اب و اتیش زدند هرکاری میتونستند کردند ولی نتیجه نداد ایشالا شما به نتیجه برسی
برای تخلیه زنگ بزنید به این شماره
82204030
من زنگ زدم یه خانمی جواب داد یه مقدار داستان گفت که مثلا ما رو منصرف کنه بعدش هم یه فرم فرستاد این فرم رو پر می کنید و با کپی کارت ملی میل می کنید و تمام تا اوساط هفته دیگه خطم از رانژه پارس در میاد
هیچ کاری مثل تخلیه نمی تونه دهن اینارو سر..س کنه اینم که میگن به زودی همه ispها دانلود شبانه رو حذف میکنن برای اینه که مانع فسخ قراردادهای بیشتر بشن مطئن باشید هر جا برید بهتر از پارسه
حواسم به امتیازهای باشگاه نبود
دو تا بسته یک روز اضافی ما که داریم میریم دوستان دیگه استفاده کنن:n18:
60886da047c6401f
e0b345f64e1c486d
به نظر نمیاد که تخلیه مشکلی برای این شرکتها داشته باشه!
با یکی از دوستان که کمی واردتر از منه صحبت میکردم ، ایشون میگفت یوزرهای دانلودر برای آی اس پی ها چیزی به جز ضرر ندارن
چیزی که من از این حرف و سایر حرفاش برداشت کردم ، اینه که برای شرکتها مهم نیست یوزر های دانلودر تخلیه کنن.
البته بازم من کامل مطمئن نیستم بابت حرف ایشون ، ولی رفتار شرکتها این روزها حرف ایشون رو تا حدودی تایید میکنه.
قیمت جون عمشون رو از ما دانلودرها میگرفتن شبی 6 گیگ هم مثلا دانلود میکردیم به کجای اینا بر میخورد؟ تو شب خیلی کم کاربر فعال هستن و اینا نمیتونن که ترافیک شبانرو بزارن تو فریزر صبح استفاده کنن که... فقط دزدی... بقول بچه ها اگه سود نداشت که فاتح امریکار رو ول نمیکرد بیا اینجا مارو سرکیسه کنه!!!!!
اگه موج تخلیه زیاد باشه 100 درصد ضرر هست براشون !نقل قول:
منم که دانلودر نبودم تخلیه کردم چون امنیت دانلود ندارم ممکنه یه ماه بخوام هفت هشت گیگ دانلود کنم فقط به خاطر همین
فکر نمیکردم یه روز بیاد که این کدها به کارم نیاد!!!!نقل قول:
جشن ازادیت مبارک رفیق... منم 16 هم بهت ملحق میشم و شده با دایل اپ بیام نت به شغال باج نمیدم!!!!
موج تخلیه و بقیه چرت و پرتا همش کشکه... خودتون رو نجات بدید ...