[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فردا ک54 صحرای خون میشود !
6-7 تا ویلج تر و تمیز پیدا شده کسی نیست نوبل کنه
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فردا ک54 صحرای خون میشود !
6-7 تا ویلج تر و تمیز پیدا شده کسی نیست نوبل کنه
اسمشون رو بده همرو برات نوبل میکنم ! :31:نقل قول:
چاقال فردا آماده باش که کاری کنیم با این 2 تا بچه پر رو که توی تاریخ تریبال ثبت بشه !
چجوری برای من نوبل میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من از ساعت 2 بعد از ظهر به بعد میتونم بیام ! برنامه رو درست بچین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه اینه که منو سیتر میکنی تا با نیروهات به اینا حمله کنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چجوری برای من نوبل میکنی ؟
من از ساعت 2 بعد از ظهر به بعد میتونم بیام ! برنامه رو درست بچین
:18: عجب !نقل قول:
چیز که نیستم بگو خودم انجام میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطوری به تجربیات افزوده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز حساب کردم اگه روستاهای HolyPrince رو نوبل کنم میشم رنک 17 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال داره بیخیال شم ولی نه الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر موقع خواستم برم روستاها با جاش مال تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاهــــــــــو مسنجــــــــــر سالــــــــــــم شــــــــــــــــد !
مبارك صاحبش!!نقل قول:
یاهــــــــــو مسنجــــــــــر سالــــــــــــم شــــــــــــــــد !
هههه اودي رنكم تو يه هفته از 100 و خورده اي اول اومد رو 50 بعد اومد رو 25 الان هم ODD رنكم 12 هست !!! :دي !!! امروز كاسبي بد نبود !!! 15 تا نيوك رو كشتم !!!(البته با سابورت رفقا !!!)فكر كنم ARG! الان ديكه نيرو نداره حتي يه قطره !
12 B3RSAM 6,94 Mio.
البته خودم حس مي كنم ديكه بيخيال من شدن !!! 3 تا روستا اونا ازم نوبل كردن ! منم 5 تا روستا ازشون نوبل كردم ! كه يكيش رو بس كرفتن ! :دي
اقا از اين نوبل من ها چجوري ميشه ساخت؟ بايد چيارو ارتقا بديم؟
اونایی که مشکل قلبی دارن نگاه نکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای داد بی داد ! این چقدر یار داره ... هرچند تقریبا همش هجومی هست ... اگه اون اچ سی های کوفتی رو نداشت با 3-4 کیلو اکس فکر کنم کلیر میشد و خیلی هم کشته نمی دادی ، چه خبر از دیوارش ؟
طرف 7K پوینت داره . دیوارشم 20 ه . اینو قرار بود برنامه بریزیم فردا بهش حمله کنیم بعد ممد اینو بگیره !نقل قول:
ای داد بی داد ! این چقدر یار داره ... هرچند تقریبا همش هجومی هست ... اگه اون اچ سی های کوفتی رو نداشت با 3-4 کیلو اکس فکر کنم کلیر میشد و خیلی هم کشته نمی دادی ، چه خبر از دیوارش ؟
حالا باید دستمال بدست باشیم تا این طرف به ما حمله نکنه !
فعلا ممد دیکتاتور داره مذاکره میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور میشه یکی که تا یه هفته پیش تو نقشه نبود الان رفتم نیگا کردم شده 3500 پوینتی؟همه داشتن متوسط رشد میکردن یکی هم که رشدش سریع بود چهار برابر من رشد کرده حدود 1500 تا ولی الان رفتم نیگا کردم یکی عین اجل معلق ظاهر شده 3500 پوینتی هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دقیقا ... یکی بود دیرتر از من شروع کرد ، الان 3 کیلو پوینت داره ، اودیش هم 20000 هست ... اینا فکر کنم یه جای کارشون می لنگه !
موفق شدم ! :31:نقل قول:
الان جزو متحدانش بیدم :31:
چاقال ساپورتم رو از روستات سند بک کنم ؟
میخوام برم حال این بی تربیت که به من میگه تو توی جیبم جا میشی رو بگیرم !
وقتی آکادمی بسازه 512 پوینت میگیره !نقل قول:
خب اینا اول ریسورس رو تا لول 15-17 بالا میبرن بدون اینکه نیرویی داشته باشن بعد سریع میرن سراغ نیرونقل قول:
مثلا الان تو اگه اول بازی پوینتت رو مثل گاو ببری بالا کسی جرات نمیشه بهت حمله کنه ولی بعدش آروم آروم نیرو میسازی :31:
راستی ، ممد مثل اینکه ما ایرانی ها کلا خیلی محبوبیم در این بازی ! ببین این یارو چه ابراز علاقه ای به من کرده بعد از اینکه برای بار چهارم کلیرش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون گفتند من به شما علاقه مندم :31:نقل قول:
:18::18::18::18:
ميگم نديده بودم شب هم بشه تو تيبال وارز! الان دهكده ي من شبه!
آره ، خیلی هم شدید ابراز علاقه کرده : دینقل قول:
برای من در همین لحظات روز شد و همه از خواب بیدار شدند ، در حالی که تازه یار های من از حمله برگشته اند ... آغاز یک روز نو با یک عدد پیغام تشکر از یکی از بازیکنان ، چه شروع خوبی !!
ببینین من چقدر بچه خوفیم برای این کورش ساپورت فرستادم :27:
بابا شما که تو محدوده ی خودتون تثبیت شدین و قدرت مطلق
یه ذره ریسورس به ما فقیر و فقرا بفرستین که ما هم بتونیم پا بگیریم
فقط میشه برای اعضای ترایب ریسورس فرستادنقل قول:
رفتم اسپید چه حالی میده !! 50 تا ال سی توی دو دقیقه ساخته میشه ... سرعتشون هم مثل نور هست !
همین که دکمه اتک رو میزنی میبینی ریپورت اومده ! :31:
مبین ! تو چرا منو با 200 تا اکس ساپورت کردی ! یه موقع از این کارا نکنی آبروت بره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میشه یه شمشیر با حال که با کاراکتر ها درست شده اینجا بذارین ؟ برا پروفایلم میخوام
از هیچی که بهتره !!!!نقل قول:
مبین ! تو چرا منو با 200 تا اکس ساپورت کردی ! یه موقع از این کارا نکنی آبروت بره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا چی میخوای علی ؟
من الان توی اسپید پالادینم 50-60 تا ایتم داره .... بگو چی میخوای
اون نیروی حجومیهنقل قول:
از هیچی که بهتره !!!!
خودم میدونم عشخی فرستادم !!!نقل قول:
اون نیروی حجومیه
خب جای دیگه نفرست بهت میخندن :31:نقل قول:
توی اسپید رنک 55 شدم .... هورااااااااااااااا
دارم روستای دومم رو نوبل میکنم و تا ده دقیقه دیگه میگیرمش .... بعد بهتون میگم رنک چند میشم :27:
رنک 40 اسپید شدم !!
تبریک ! تبریک !
آقا این چه وضعشه
داشتم اسپید بازی میکردم و ویلایج سوم رو میگرفتم که یهو اسلیپ مود فعال شد !!!!!!!!!!!!
لعنت به این اسلیپ مود
الان چه کنم من ؟
سلام آقایون.من هم وارد شدم.continent:62 / طول 262 / عرض 689
ميگم من 90 تا نيزه دار و 60 شمشير زن و 40 تا تبر زن دارم. حالا سوالم اينه كه اين تعداد نيرو خوبه؟
iv ]i rnv fdajv fijcنقل قول:
ميگم من 90 تا نيزه دار و 60 شمشير زن و 40 تا تبر زن دارم. حالا سوالم اينه كه اين تعداد نيرو خوبه؟
هر چه قدر بیشتر بهتر !!
به به اقا وحیدنقل قول:
چشممون به جمالتو افتاد بالاخره
امتحانات نهایی رو چیکارش کردی؟
الان مدوم ورلدی؟
سلام مرتضی !! :دينقل قول:
به به اقا وحید
چشممون به جمالتو افتاد بالاخره
امتحانات نهایی رو چیکارش کردی؟
الان مدوم ورلدی؟
چه طوری یا نه ؟؟ :دي
خوب خراب کردم ! :دي
الان 39 هم ! یه هفته نبودم ! اکانتم داغون شدش ! :دي
ببین تو این چند مورد رو گوش کن اگه اتفاقی برات افتاد اون با مننقل قول:
- نیرو باید حتما دوبرابر پوینت باشه .
- اگه اکتیو هستی روستای اول رو فقط حجومی کار کن چون بهترین دفاع حمله هست و تو باید زود تر از اون بهش حمله کنی و حالشو جا بیاری چون تا حالا هیچ کس با دفاع کلفت نشده !
- سعی کن اول بازی با دور و بریات رفیق بشی ولی بعد همشونو نوبل کنی !! :31:
چاقال طرف دیگه ترکیدش !
آدرس عکس مشکل داره !
برین اینجا :
اون ستاره رو بی زحمت بردارین !کد:http://upload.p30*pedia.com/uploads/1246806012.jpg
به اون خط قرمز نگاه کن .... طرف 2 تا پالادین داره در صورتی که نمیشه توی یه اکانت بیشتر از یک پالادین داشت !
یکی برای طرف ساپورت میفرسته و طرف کسی هستش که واقعا داره از جون براش مایه میزاره ...
من امروز براش یه بار نوبل من میفرستم و فردا هم 2 بار دیگه میفرستم ولی فکر کنم 3-4 روز طول بکشه تا نوبل بشه چون ازم دوره ...
چاقال تو نوبل من نداری که سریع تر از شرش خلاص بشیم ؟ :31:
من موندم این بارون بی خاصیت ما داره چیکار میکنه ! عین گوساله با همه ترایب ها متحد شده بعد همه متحد ها هم به ما حمله میکنن ! خیلی جالبه !
یوزر نیم و پست رو بده من ببینم برات چی کار می تونم بکنم !! :دينقل قول:
آقا این چه وضعشه
داشتم اسپید بازی میکردم و ویلایج سوم رو میگرفتم که یهو اسلیپ مود فعال شد !!!!!!!!!!!!
لعنت به این اسلیپ مود
الان چه کنم من ؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
فک کنم خیلی خوندی که اینجوری قاط زدی :31::31::31:
بابا من پارسال با تریبال و 600 و 700 کا پوینت امتاحانت نهایی را خراب کردم
تو بدون بازی کردنم خراب کردی:18::18::18:
ورلد 38 ول کن ایرانی اونجا نیست یا 38 بیا یا 39