برای خریدن بسته به فکر شگفت انگیز نباش.
راه پیشنهادی با تخفیف خط به خط بخر و بسته ات را فعال کن.
Printable View
من که همیشه شگفت انگیز میزنم
بسته هم با همون شگفت انگیز فعال میکنم
1825 4 جی سیگنال نه چندان خوب
محتوای مخفی: تست ایران
محتوای مخفی: تست پاریس
محتوای مخفی: پینگ 8888
سلام دوستان من در مشهد سکونت دارم و به علت فیبر نوری بودن فقط میتونم از شرکت مخابرات ( خدا باعث بانی اش را لعنتش کنه) تهیه کنم و سرعت بیشتر از 1 مگ به علت شوت بودن مرکز مخابراتی مان ( شهید صابری مشهد) پورت خط روی 1 مگ قفل شده و اگر سرویس 2 مگ هم تهیه کنم همون سرعت 1 مگ رو دارم!
حالا یک مودم 3 جی تهیه کردم و سرعت 3 جی ایرانسل رو چک کردم خوب بود با سرعت 250 تا 300 دانلود میکرد حالا میخوام کلا adsl رو کنار بزارم و از این بسته های بلند مدت 3 ماهه ایرانسل بگیرم میخواستم بدونم نظر شما دوستان چیه؟ بگیرم بسته ؟ نگیرم ؟ همین مخابرات رو استفاده کنم؟ و سوال بعدی من اگر بسته معمولی بخرم میتونم در کنار بسته اولی بسته نامحدود شبانه 2 تا 8 روی این سیم کارت فعال کنم ؟ ممنون
واقعا نمیشه روی اینترنت همراه حساب باز کرد و خیلی نوسان داره ، این چند روزه که خیلی عالی شده ، مخصوصا 4g ایرانسل که کاملا پایداره (سرعت بالا را نگفتم و منظورم پایداری هست) ولی به نظرم همون ADSL را هم حفظ کنید. مخابرات که ماهی 5 تومن میتونید طرحتون رو حفظ کنید و یه مدت از ایرانسل استفاده کنید و اگر پایدار بود مخابرات را جمع کنید.نقل قول:
تست 4g ایرانسل - مشهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3G رو هم تست کردی؟(چقدر بهت سرعت داد؟)نقل قول:
این دکل حدود 9روز قطع بود و از طریق ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلشو حل کردن.(بعد از وصل شدنش مشکل افت سرعت 4G باهاش داشتم و شبا 2مگ میشد..به نظرم مشکل سرعتشم حل کردن)
سلام دوستان کسی طرح رایگان 2 تا 8 صبح استفاده کرده؟ سرعتش چطوره؟
خوب بود اما یه هفته ده روزه سرعتش فیکس ۱ مگابیتهنقل قول:
باید یه شب تست کنید حتما
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk