نقل قول:
به نظر من شما نسخه جدید دوبله عادل فردوسی پور بگیر جدیدترین پچ رو خودش برات نصب می کنه
گزارش گریش هم خیلی با حاله
Printable View
نقل قول:
به نظر من شما نسخه جدید دوبله عادل فردوسی پور بگیر جدیدترین پچ رو خودش برات نصب می کنه
گزارش گریش هم خیلی با حاله
چرا كسي جواب منو نميده؟:41:نقل قول:
ميگم چند تا بازيكن معرفي كنين كه سرعتي مثل سرعت رونالدو داشته باشه
دوستان عزیز سلام .
http://downloads.gamingaccess.com/45699/TPS_Patch_2010_v20_=%3E_21_UPDATE
این پچ مال 17 مارچ 2010 . میشه یکی دانلود کنه و ببینه ارزش دانلود کردن داره ؟ چون من اینترنتم زغالیه و نمیشه دانلود کنم .
از دوستانی که اینترنت پر سرعت دارن خواهش میکنم و اینجا مزیت های این پچ رو بگن . و اگه میتونن یه جا دیگه آپلود کنن که ملت بتونن دانلود کنن
ممنون میشم سریع جواب بدید
من يه تركيب خوب براي رئال ميخواستم
يه سوال هم داشتم
دو خط جلوي اسم هر بازيكن در است كه ميخواستم بپرسم كردون نوار خستگي بازيكن هستش
من robben رو تو تركيب اصلي ميذارم بنزيما ناراحت ميشه،بنزيما رو ميذارم روبن ناراحت ميشه
خوبه كه يك بازيكن رو اخارج كنم يا فروشمش
آخه هر كار كردم هيچكدومشون جز پست حمله چيز ديگه اي نميخوان
سيستمم 3-4-3 است و villa در وسط خط حمله بازي ميكنه(البته villa رو خريدم) و رونالدو در سمت چپ خط حمله بازي ميكنه
روبن و بنزيما هم اون پست خالي توي سمت راست خط حمله رو ميخوان و هيچ پست ديگه اي نميخوان:41:
من چيكار كنم؟
آقا يكي كمك كنهنقل قول:
پچی هست که از تعدادی از گاف ها کم کنه؟
مثلا گاف دربازه بانی که بعضی وقت ها مسخ میشه و بعضی موقع ها پشتشو میکنه به حریف؟
این برای من پیش امده
یا داوری که خیلی خطا ها رو نیمگیره؟
کلا
اخرین پچ چیه؟
پچی که لباس بارسا هم اون آرم جدید قهرمان جهان رو داشته باشه
تا پچ رسمي 1.5 هستش
همه رو بشين دانلود و نصب كن اوضاع خيلي بهتر ميشه
سلام
سال نو بر تمام دوستان خوبم در انجمن بازی مبارک باشه . انشاالله در سایه ایمان به خدا سالی پربار توام با موفقیت داشته باشید .
من همچنین سال نو را به همه دوستان در این سایت تبریک میگم. امیدوارم همچنان امسال هم از اشخاص بسیار عزیزی مثل حسین در این سایت و مخصوصا در این تاپیک بهره زیادی ببریم
از نظر آينده دار بودن بنزما خيلي بهتر از روبنه اما من ترجيح ميدم هم روبنو بفروشم هم بنزمارو بجاش هيگواين رو اونجا بازي بدم كه عالي رشد مي كنهنقل قول:
الان در مسترليگ من برآيند مهارت هاش 101 هستش
من اينو بهت توصيه مي كنم
تركيبت هم خوبه و 3-4-3 خوب جواب ميده البته من خودم هميشه 3-1-2-1-2-1 بازي مي كنم
موفق باشيد /
سال نو رو به تمام دوستان عزيز و گلم تبريك و تهنيت عرض مي كنم و از خداوند متعال سالي پر از موفقيت و سلامتي رو براتون آرزومندم