سگ مصب همش همینهنقل قول:
از صبانت رفتم آسیاتک و حالا هم این حرووومزاده های مخابرات
Printable View
سگ مصب همش همینهنقل قول:
از صبانت رفتم آسیاتک و حالا هم این حرووومزاده های مخابرات
من 256 نامدود دارم اوایل دانلودم 130 بود ولی الان یک ماه هست که شده حدودای 10 و بعضی وقتا هم میشه 30.زنگ زدم میگه نامحدودا مشکل داره.نقل قول:
راستی کسی میدونه چرا سایت بیست نت باز نمیشه!؟
درخواست جمع آوری فس نت :n02: رو دادم
برای رانژه کردن 1 ماه طول دادن ، خدا میدونه برای جمع اوری چقدر میشه :n04:
من چقد خوشحالم 20 نت دارم :n19: وای خدا جون ممنونم:n20:
باور کنین این ریس رئساش واسه خونه خودشونم 20 نت نگرفتن رفتن چه میدونم شاتل گرفتن!!
خدایی ایوب باید پیش شما لنگ بندازه و بده جمعش کنن بره پی کارش و الان دو ماه هم بیشتره اینطوری شده و از عمد کردن برین حجمی بگیرید ازشون و حجمی هم شما دومگ مصرف کن 6 مگ برات ثبت میکنه و بهترین کار رفتن از این isp کثافت هست و یادتون هم باشه موقع رفتن برید تعرفتون رو به ارزونترین سرویسشون تغییر بدید که تا 15 روز حداقل طول میکشه تا جمع کنن کلا خط رو و همینطور هم الکی پول میندازه روی قیض و از اینترنت هم استفاده کنی تو اون مدت پدرسگهای دزد برات قطعش نمیکنن و کلا مودم رو از ریشه میکنی با تیپا میندازی یه طرف تا نگن وصل شدی پفیوزها.نقل قول:
مخابرات مخبر دزد مملکت اختلاصی
ما هم دیگه وقتشه از صبا نت بریم سرعت 42 512 خیلی گند شد این صبا نت برگردم همون پارس انلاین حداقل سرعت 110 هم رو دارم تا 150
من میخئواستم بیام صبانت پینگش چطوره؟نقل قول:
یه پین با این 4.2.2.4 میزاری
عزیزان تمام شرکتا یک دفعه با هم سرعت کم شده زنگ زدم صبا نت گفت سیاست جدید مخابرات هست جواب ...... مچکریم کم کم داره پاسخ داده میشه ممنون از وزیر ارتباطات
از ماست که بر ماست
از روز شنبه 21-10-92 پروفايل کاربران بر روي DSLAM با ميزان 10 مگ تنظيم مي گردد. اين عمليات ممکن است در برخي موارد باعث پرش لينک کاربران گردد. لطفا در صورت مشاهده موارد را به پشتیبانی اعلام فرماييد.
لازم به ذکر است که اين تغييرات ارتباطي به سرعت اکانت کاربران نداشته و سرعت دانلود هر کاربر بسته به نوع اکانت مربوطه و در اکانتينگ تنظيم مي گردد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرعه کشي مشترکين در برنامه خوشا شيراز هر هفته انجام خواهد شد.
جوایز:
همراهی تیم ملی فوتبال در جام جهانی 2014 برزیل برای یک نفر
40 دستگاه گوشی سامسونگ گراند برای مشترکین جدید(25نفر) و فعلی(15نفر)
40 عدد سکه تمام بهار آزادی برای مشترکین جدید(25نفر) و فعلی (15نفر)
قرعهکشی مرحله اول جوایز جشنواره فروش ویژه اینترنت
قرعهکشی مرحله اول جوایز جشنواره فروش ویژه اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات فارس طرح "چله" در برنامه ی زنده تلویزیونی "خوشا شیراز" برگزار شد .
اسامی برندگان مرحله اول (سکه تمام بهار آزادی) به شرح زیر می باشد:
مراسم قرعه کشی هفته اول: