خطاب به اقای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگم که شما میخوای موضوع قیمت اینترنت رو رو واسه ما روشن کنی تا اینجاش درست و بحث خوبی هم هست ولی اطلاعات شما بر مبنای اطلاعاتی هست که توی اخبار تحویل مردم میدن اصلا همین 28 میلیون رو هیچ کس نمیدونه واقعا چقدره از این عددها و ارقام زیاد میشنویم که اتفاقا همشون دروغ محض هست این مسئولین هرجا به منافعشون در خطر باشه دروغ میگن و باید هم بگن چون نمیخوان مردم از قیمت تمام شده اینترنت تو ایران خبر داشته باشن اما وقتی میایم کشورهای مختلف رو می بینیم حتی همین همسایه ها رو حتی یه ادم خنگ باشه راحت باشه متوجه میشه که یه جای کار ایراد داره: کیفیت پایین قیمت بالا !!! من نمیدونم هدف شما از مقایسه ایران با زامبیا چی بود هیچ وجه اشتراکی بین ایران و این کشور وجود نداره
ضمنا اون هزینه انتقال و نیروی انسانی و اینا هم توی همه جای دنیا هست بحث ایران تنها که نیست اتفاقا اون سود 25 درصدی که شما گفتی واسه شرکت ها حالت منصفانش هست اینا همین الانش 80 درصد حداقل دارن سود میکنن و بعدش هم امکان نداره هزینه انتقال و جابجایی و جانبی هیچ وقت از هزینه خود پهنای باند بیشتر بشه مثل اینه که شما بری ماشین بخری بعدش بخوای چندبرابر قیمت ماشینو پول بنزین بدی اصلا همچین چیزی با عقل جور در نمیاد. همچنین تو 180 تا کشور نمیدونم تعدادشو درست گفتم یا نه بجز اونایی که رتبه پایین تری از ایران دارن بقیه هر کدومشون قیمتی که مشتری واسه اینترنت میده چند صد برابر کمتر از چیزی هست که ما واسه این اینترنتهای مزخرف میدیم حالا بحث حجمی بودن هم بماند که سودش فقط در جهت پر کردن جیب اقایون هست من فکر نمیکنم توی همون زامبی هم که شما اسم بردی اینترنت حجمی بدن به مردم !! اگرم بدن با حجم های خیلی بالا میدن...