دوستا ای امینی که دوستان گفتن من نیستم ها هی نیان پی ام بدین :D:n08:
Printable View
دوستا ای امینی که دوستان گفتن من نیستم ها هی نیان پی ام بدین :D:n08:
دوستان شما هم با 4.2.2.4 تایم اوت دارید؟!:n27:
[B]دوستان منم میگم کار خوبیه این روش ولی ولی نگرانم این روش دیگه خیلی فراگیر میشه اون وقته که اینم محدود میکنن دیگه همه بدبخت میشیم!:n15:
راستی من تاحالا تو این ماه بیش از 82 گیگ از سرور داخل دانلود کردم و سرعتمم همچنان بالاست!
البته من ک هیچ وقت از این روش استفاده نکردم ولی تست کردمربدک نبود ولی ب نظرم بیش از حد داره پابلیک میشه! من ک روش خاص خودمو دارم و هنوز ک هنوزه دارم از اون استفاده میکنم عالیم هس
روش خاص خودت نکنه استفاده از اپلود بوی هست ؟:n02:نقل قول:
اینم ببین / امشب میخوام دانلودش کنم..جک من بازی میکنه و عالی هست.
Prisoners 2013
:n10:
هم اونه هم یکی چیز دیگه !نقل قول:
شما هم همش بیا فیلم معرفی کن.دی بازم بیا معرفی کن من که دیگه لینکام تموم شدش.دی تا الان تو این ماه 82 گیگ گرفتم .دی
فیلم میلم قشنگ بازم سراغ داری بزار
.دی
سلام دوستان.
من اگر سرویس 8مگ بگیرم در شبانش محدودیت میزارن اگر بیش از حد دانلود کنم؟!
پشتیبانی(انلاین) شاتل میگه فرقی نمیکنه چه از سرور داخلی باشه یا خارجی.ولی دوستان میگن داخلی محدودیت نداره...
بالاخره محدودیت در داخلی هست یا نه؟
بله همه ی سرویس ها محدود میشهنقل قول:
سرور داخلی هم فعلا که کسی رو محدود نکردن
Sent from my HTC One X
سرویس 8مگ اگر محدود بشه سرعتش روی چند میاد؟نقل قول:
سرعت تک کانکشن شاتل خوبه؟
چه مدته که سرور داخلی در شبانه محدود نمیشه؟
خب اون دیگه چی هست؟:n10:نقل قول:
بده فیلم معرفی میکنم ؟ خودم که دنبال فیلم جنایی و اکشن و راز الودم.:n02:
فعلا اینو دانلود بکن تا بعد ..یهو فیلم بگذارم هنگ میکنی:n07:
نقل قول:محتوای مخفی: off
راستی شما چه سرویسی داری و سرعت شبانت چطوریاست؟
من که سرویسم دو مگ هست.نقل قول:
محدودیت که داره ولی ما باهاش کنار میایم:n09:
سرور داخلی هم براتون محدودیت داره؟نقل قول:
+
سرعت؟
نه سرعت داخلی که ایراد نداره. محدودیت هم نداریم.نقل قول:
سرعت که 250 هست /
عاقا ول کن این شاتلو بیا پارس مثل من 2 مگ بگیر بعد نصف شاتل هم دانلود نکن حالشو ببر :n08:نقل قول:
از کجا میشه فهمید سروری که ازش دانلود میکنم داخلی هست یا خارجی ؟!نقل قول:
من چند شب پیش ویندوز 8.1 رو با سرعت 200 در ساعت شبانه داشتم دانلود میکردم ! سرویسم هم eco 512 هست . الان پس فرق من و شما چیه ؟! :n18:
سایت هایی مثل سافتـــگذز /سافت 98/میهن دانلود سروراشون داخل ایران هست که سرعت بسیار بالایی دارند...از اینا میشه فهمید که لینکاتون برای سرور داخل هست....نقل قول:
روی هفت کیلو بر ثانیه میادنقل قول:
هی بد نیست سلام میرسونه شوخی کردم بله خوبه
از وقتی اینترانت اومده اینطوریه
Sent from my HTC One X
اقا دمت گرمنقل قول:
این فیلمی ک دیشب معرفی کردی red2 توپ بودش مخصوصا اون تیکه اخرش میومدن تو سفارت ایران و....
راستی هرچی فیلم میلم اکشن قشنگ سراغ داری معرفی کن فیض ببریم.دی
-------------
حالا ی سوال من به نظرتون این سرویسم رو 1گیگ بیشتر حجم نداره و 1ماهم هنوز از سه ماهم مونده رو برم طرحو عوض کنم یا برم حجم بخرم رستی به نظرتون برم 1مگ بگیرم خطمو رو چند میبندن الان 128هست که رو 4.5مگه 1مگ ب نظرتون رو چقدره؟؟؟؟؟
گفتم نرو .دی کلا اینترنت تو ایران مثل تخم مرغ شانسیه برا دوتا خونه کنار هم ک هردو از ی جا و یک طرح دارن فرق داره یکی سرعتش عالیه اون یکی داره فش زیرو بالای اینترنتو ای اس پیو میده .دی شما برگرد شاتل من یکی ک بشدت راضیم .دینقل قول:
سلام
من آسیا تک دارم چند وقتی هست که سرعتم در زمان رایگان اومده رو 100 کی و اصلا راضی نیستم ... اینترنتمم 1 مگ هستش
روز رو 500 و شب در ساعت رایگان رو 100 قفل میشه
ماهی هم 41 هزار تومان میدم...
میخوام بدونم شما که شاتل دارید ... این اینترنت 8 مگ ماجراش چیه واقعا در روز 1024 کی سرعتشه ؟ و شب در ساعت رایگان چی ؟
لطفا از تجربیاتتون بگید و واسم لینک تبلیغات این شرکت رو نفرستید...
در حال حاظر سرعت در روز و شب چه جوریه ممنونم.
ابوالفضل یادته بهت گفتم این قبر هایی که میری بالا سرشون فاتحه میخونی ، توش مرده نیست؟؟
بقول خیام :
آواز دهل شنیدن از دور خوش است. / یادمه روزی که میخواستم اس 3 رو بخرم همه میگفتنب درد نمیخوره و داغ میکنه و اتش میگیره و از این حرفا ولی من اخرش گرفتم و الان راضیم..
بعدش هم که میخواستم روت کن هی ما رو ترسوندن از گارانتی ولی باز روت کردم و حالشو دارم میبرم.
شاتل هر کوفتی که هست .میشه باهاش کنار امد:n02:
شما 128 داری با 4مگ پهنانقل قول:
من 2 مگ دارم با دو مگ پهنا
اینم از عدالت و برابری :n02::n09:
تو رو باید ریپورت کنم برای شاتل تا به بیچارگی بیفتی :دی
در مورد فیلم هم که کلوپی که باز نکردم عامو :n02: شوخی کردم / حالا بوقتش .. بزار این جدید ها رو رو کنم تا قبلی ها:n07:
اقا یک سوال من هنوز دورم تموم نشده برام فاکتور زدن که 57000 تومن باید بریزی به حساب..حالا باید چیکار کنم؟ اگر دو روز دیرتر بشه ، جریمه که نداره؟
زودتر که بریزیم که هدیه نمیدن ، پس دیرتر میریزیم...
لب چشمه هم برم چشمه میخشکِد:n02: به ما گفتن بیا شاتل هدیه میده برای عیدها ولی تخم مرغم نداد چه برسه به حجم فلذا امید من به روز تولدم هست و من الله توفیق:n09:
نقل قول:
ا آفرین به شاتل پس الان 3سال شاتل اپراتور برتر باریک باریک :26:
دوستان در مورد تیکه دوم حرفم نظری ندارین؟نقل قول:
1گیگ دیگه بیشتر حجم ندارم خواهشا ج بدین!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
نه عزیز جریمه نداره.نقل قول:
البته اون تولد هم یک سال میدن یکسال نمیدن. شانسیه و از تعریفی که شما از شانست کردی ...
با سلام
من یک دو هفته ای مشکل قطع و وصل شدید اینترنت دارم بعضی از ساعات روز خوبه بعضی مواقع داغون که نمیشه یک پیج باز کرد پشتیبانی بنده خدا هر کاری گفت انجام دادم از خرید اسپلیتر نو تا جدا کردن کابل شبکه و هر چی تلفن روی خط است ولی باز درست نشد ! الان بهم میگه کارشناس میفرستیم 15 تومن من هم مشکلی ندارم با پولش ولی این کارشناسی که میفرستن همون نصاب مودم نیست :) که میاد یک یوزر ... وارد میکنه ؟؟ یا کاره خاصی میکنه ؟؟
در کل کسی از دوستان توی این یکی دو هفته مشکل من رو داشتن ؟راه حل و نظری دارید برای کمک واقعا موندم چی بکنم :((
سلام . اقا من سرویس art1 سرعتم محدود کردن ولی از سرور داخلی سرعتم محدود نشده . الان سرویسم واسه این ماه شارژ کردم ولی وصلم نمیکنن . زنگ زدم میگن چون دانلودتون زیاد بوده از اول آذر وصل میکنیم واست . اخه مگه همچین چیزی ممکنه که به خاطر دانلود زیاد با سرویس نامحدود به جای این که سرعته سرور داخلی رو واسم پایین بیارن بگن 5 روز اینترنتو وصل نمیکنیم . چیکار باید بکنم لطفا کمکم کنید ؟
دوستان جوابمو بدین دیگه واجبه مخصوصا جناب فیلمیان امشب اومدی حتما ج بده
حالا ی سوال من به نظرتون این سرویسم رو 1گیگ بیشتر حجم نداره و 1ماهم هنوز از سه ماهم مونده رو برم طرحو عوض کنم یا برم حجم بخرم رستی به نظرتون برم 1مگ بگیرم خطمو رو چند میبندن الان 128هست که رو 4.5مگه 1مگ ب نظرتون رو چقدره؟؟؟؟؟
واقعا اینجا کسی نیست که 8 مگ گرفته باشه ؟ هیچ کسی ازش خبر نداره ؟نقل قول:
دوستان کسی سایتی چیزی برای دانلود فیلم و سریال که داخلی باشه سراغ نداره ؟
من الان شبی 5 یا 7 گیگ دارم دان میکنم همش نرم افزار و Game هست
اما موقعی که میخوام این چند تا سریال یا تک و توک فیلم هایی که قسمت هاش هفتگی میاد رو بگیرم
حتی episode های 90 مگی رو تا صبح نمیتونه 100 درصد کنه و 80 مگ فوقش میتونه بگیره
کفریم کرده این وضع
عجب ، شدیم فیلم پخش کن محل ! :n14:نقل قول:
بنظرم فعلا حجم بخر و 10روز مونده به پایان سرویست چیزی دانلود نکن تا به حالت اکی برگردی ، خدایی تخت گاز داری میری شبا ولی نمی دونی ایست بازرسی ، همون مقصدت هست..
فکر نکنم 1 مگ رو بیان بهت 6مگ پهنا بدن، اگر بخوان بدن همون 4مگ هست.
من که 5روز دیگه به حساب دورم مونده و نتم قطع میشه :n09:
رفقایی که تو کف یه فیلم راز الود موندن این رو دان کنند خیلی باحالا ، اوله فیلم یکم گنگ هست ولی وسط های فیلم مثل یه پازل پیش میره / من که باهاش حال کردم.
Prisoners__2013
فکر برگشت که نیستم :n02:نقل قول:
یه خوبی که پارس داره اینه که سرور داخل و خارج براش فرقی نمیکنه و با سرعت یکسان دان میکنه
و همینطور هر چقدر خواستی هر شب بگیر دریغ از محدودیت:n02:
فقط شبا بیشتر از 200 تا 250 تا نمیده چون مرکزمون مشکل داره :n03:
اقا یه سوال من اگه بخوام بیام شاتل و من میخوام شبا فقط از سرور های داخل ایران دانلود کنم بهترین طرح چیه که با حداقل هزینه بشه بیشترین استفادرو کرد؟؟؟:n13:
من زیر بار حرف زور نمیرم :n25:نقل قول:
شاتل تو طی این 1 سالی که مشترکش بودم خیلی بهم زور گفت دیدم درست بشو نیس زدم بیرون :n22:
آرزوی موفقیت و پایداری واسه تو هایدن فیلمی :n09:
نقل قول:
اگه فقط از داخل میخوای دان کنی همین 128 رو بگیر با سرعت 300 دانلود کن :n18:
واقعا 300 میده شبانه رایگان؟سرویس 128؟نقل قول:
محدود نمیکنه؟
فیلم پخش کنی مگه بده ما هم دعات میکنیم دیگه :)نقل قول:
شوخی بودا جدی نگیر
دانلود که نگو ترکوندم
الان 2 شبه لینکام تموم شدعه چیزی واسه دانلود ندارم :(
وگرنه تا آخرین روز سرویسم دانلود میکردم ولی سرعتم از سرور خارج تو روز جدیدا از 150 تا بالاتر نمیره.دی
منظورت از اون تیکه آخر چی بود مقصد رو میگم؟
کلا ی لیست فیلم واسم ردیف کن تا آخر ماه میخام ی 120 گیگی بزنم تو رگ .دی
انطور که بچه ها میگن داخلی رو محدود نمیکنن..نقل قول:
تازه با یه سری روش ها هم میشه این شاتل رو دور زد و از سرور خارجی مثل داخلی استفاده کنی:n02:
ادم وسوسه میشه بیاد شاتل!!:n02: