chera htman bayad dar south west ozv shim? haaaa
Printable View
chera htman bayad dar south west ozv shim? haaaa
آره ، یه دوران از این کار ها می کردم ، اولای بازی که beginning protection هست ، یه بربرین رو ساپرت می کردم تا یارو ها کشته بدن من اودیم بره بالا : دی
ولی بهت گفتم که ، یارو مشخصه نوب هست ... اصلا تو کار حمله نیست ... ایندفعه فرستادم ، ایندفعه یا میمونه و مثل مرد می جنگه یا اینکه همه ریسورس هاش بر اساس محاسباتم من نصیبم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا ، من اصلا بلد نیستم از این کار هاب کنم که راس فلان ثانیه اینجوری بشه ... از چی استفاده بکنم ؟
ببیننقل قول:
بابا ، من اصلا بلد نیستم از این کار هاب کنم که راس فلان ثانیه اینجوری بشه ... از چی استفاده بکنم ؟
حدس بزن کند ترین نیروش چیه یا اگه پریمیوم داشته باشی راحت مشخصه چی برات فرستاده
بعدش مثلا کند ترین نیروش رم هست
تو توی رالی پوینت همه تبر زن ها و ال سی و حد اقل یه رم بزار توشون و آماده حمله باش ... همین که اتک یارو رسید به ویلایجت تو باید سر یک ثانیه بعد اتک رو بفرستی به ویلایجش ....
اینجوری همین که نیروهای اون برسه به ویلاجش نیروهای تو هم میرسه و همشونو میکشه !
بچه ها تو ورلد 22 بين تريب رنك 1و4 با رنك 2و3و5و6و8 جنگ
منم از بازي ديگه خسته شدم واسه اينكه از يكنواختي تو بازي در بيام رفتم تو تريب رنك 2 آمارشون رو به تريب رنك 1 مي دم :46: ( همون جاسوس) :21:
يك حالي ميده :27:
فقط اگه بفهمن ديگه كارم تمومه!
ممد من هیچی نفهمیدم ... حالا بزار ببینیم ریپورتش اومد خبرش رو میدم ...
راه ديگه اي نبود برا از بين بردن يكنواختي بازي؟!!نقل قول:
منم از بازي ديگه خسته شدم واسه اينكه از يكنواختي تو بازي در بيام رفتم تو تريب رنك 2 آمارشون رو به تريب رنك 1 مي دم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( همون جاسوس) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا ولي اين يكي خيلي حال ميده D:نقل قول:
آیکیو در حد جلبک دریایی !نقل قول:
ممد من هیچی نفهمیدم ... حالا بزار ببینیم ریپورتش اومد خبرش رو میدم ...
چون ايراني ها همشون مي رن اونجانقل قول:
فکرشو بکن!نقل قول:
ممد به یکی بگه آی کیو :دی:31:
خب چرا ايراني ها همشون ميرن اونجا؟!!نقل قول:
چون ايراني ها همشون مي رن اونجا
چون صفا توی صفحه ی اول تاپیک گفت برین اونجانقل قول:
خب چرا ايراني ها همشون ميرن اونجا؟!!
حالا بگو چرا صفا توی صفحه ی اول تاپیک گفت برین اونجا ؟
خوب شاید چون گفته اونجا آب و هواش خوبه با صفاست:27::31:نقل قول:
مگه چي داره اين جنوب غربي كه تاكيد هم كرده؟!!نقل قول:
2.حتما" دقت کنيد که در هر وورلدی که ثبت نام کردید و در قسمت South west عضو شويد .
آقا اگه کسی نزدیکه به این
Silvermoon City (464|540) K54
کلیر شده فقط یه نوبل بفرستین ! قبلا یه بار فرستادم الان باید حدود 75-80 باشه .
من نوبلش کنم عیب نداره ؟ :خخخخ
جانباز شيميايي هستي شما؟نقل قول:
:خخخخ
چون اونجا نسبت به ناحيه هاي ديگه خلوت تره!(البته مطمئن نيستم)نقل قول:
چرا اونجا نسبت به ناحیه های دیگه خلوت تره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چون اونجا نسبت به ناحيه هاي ديگه خلوت تره!
بفرما تو دم در بدهنقل قول:
من نوبلش کنم عیب نداره ؟ :خخخخ
سلام بچه ها
نوبل شدم هیچ کس کمک نکرد ترایب ایرانی بود ولی هیچ کس ... حساب نکرد تو فروم قبیله نوشتم
حاجی آواتارت End خندس ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون سعید گفته نسبت نه ناحیه های دیگه خلوت تره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا اونجا نسبت به ناحیه های دیگه خلوت تره ؟
حالا بگین چرا سعید گفته جنوب غربی نسبت به ناحیه های دیگه خلوت تره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممد دوباره داری اسپم میدیا !
راستی مبارکه پروفایل ها هم اومد .... فکرکنم گروه ها و پروفایل ها رو یهویی باز کردند تا ما اینجا اسپم ندیم ...
خوب بگذریم ...
امروز احتمالا بهش حمله میکنم ، دوباره باید اسکاتش بکنم ... الان 400 امتیاز داره ، امیدوارم تا اون موقع که من نوبل من بسازم این 1000 بشه ... این بیچاره کیه نوبل شده ؟
این بیچاره ای که می فرمایید بنده هستم ممنون از دلداریتون بیخیال من تو ورد 28 بازی میکنم اینجوری بهترهنقل قول:
کیو داری میگی ؟نقل قول:
امروز احتمالا بهش حمله میکنم ، دوباره باید اسکاتش بکنم ... الان 400 امتیاز داره ، امیدوارم تا اون موقع که من نوبل من بسازم این 1000 بشه ... این بیچاره کیه نوبل شده ؟
من که بدبختی دارم میمیرم ... دور و برم همه شده بربری !
امروز ویلایج پنجم رو میگیرم و بعد 10 روز میرم مرخصی !
خیلی اوضام خرابه !!
اواع چیت خرابه ؟
یه یارویی هست 400 امتیاز داره فکر کنم ، بالای من هست ... An Tearrach
من هم واسه همین مجبورم از این و اون کمک بگیرم ...
ساپورت خواستی بگو از هر نیرو یک کیلو برات بفرستم :خخخخخخ
دستت درد نکنه ... یه کیلو از هر نیروی دفاعی ( البته لازم نیست اچ سی بفرستی ) بفرست واسم .... من خیالم راحت بشه دیگه نیروی دفاعی نیارم ، فقط هجومی بسازم ، دستت درد نکنه
منتها فکر کنم یه ماه دیگه برسه به من
حالا بفرست ، هر موقع رسید خوبه
بالاخره سعيد يا صفا؟!نقل قول:
حالا بگین چرا سعید گفته جنوب غربی نسبت به ناحیه های دیگه خلوت تره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من بخوام از يك ترايب در بيام برم يك ترايب ديگه چي كار بايد بكنم؟
باید بری توی ترایب بزنی روی گزینه ی leave tribe
تشویــــق ، موفق شدم در یک اقدام جاه طلبانه یارام رو شل و پل بکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم توی ورد 36 هم عضو بشم ... توی جنوب غربی ... انقدر کانتیننتمون باحاله .... کلا 19 نفر بیشتر توش نیستند ... اینجوری هم نیست که بگیم زود اومدم و کم کم پر میشه ... دور و وریام توی tribalwars map دیدم که مثلا 4 روزه نیومدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست و درمون بگو اهل كجايي؟ شل و پل رو ميتوني اعراب گذاري كني؟!!نقل قول:
تشویــــق ، موفق شدم در یک اقدام جاه طلبانه یارام رو شل و پل بکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خائن! براي چي به يارت خيانت كردي؟:31:نقل قول:
من فردا دو نفر رو به خاک سیاه مینشونم
انقدر میزنمشون تا به *** خوردن بیفتن و بگن غلط کردیم !
گرفتن به بچه های ما اتک دادن ( طرف هم جفته منه ) و برام زبون درازی میکنه ! ( همین فردا زبونشو از حلق میکشم بیرون ! )
اَ اَ اَ اَ ؟؟؟ تو تا حالا شَل و پَل نشنیدی ؟نقل قول:
درست و درمون بگو اهل كجايي؟ شل و پل رو ميتوني اعراب گذاري كني؟!!
لومینا این رفیقم نبود .... این یکی بود که قبلا اسکات هام رو کشته بود ... این سومین باره یاراش رو می کشم ... منتها یاراشون زیاد شده این دفعه .... یکی بود قبلا فارمم بود الان 100 تا اسپیر آورده ... منتها گاگول انقدر اسپیر آورده که تقریبا هیچی شمشیری نداره ، با 400 تا اکس حالش گرفته است ...
ای کاش روستا های نزدیک من هم مثل روستای های نزدیک کوروش نیرو داشتن ! : دی
عجب روز **** بود امروز از هر طرف با ما اتک میدادن !
دیشب قبل خواب یه جا رو نوبل کردم صبح بیدار شدم دیدم loyalty اومده دقیقا روی 1 ! حالا طرف هم از متحدان ترایب هستش !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بهش گفتم ادامه نده که بدبخت میشی ! دیدم کوتاه که نیومد شاخ هم شد حالا طرف رو اسکات کردیم میبینم بدبخت نیروی دفاعی که هیچی نداره فقط 2000 تا axe و 300 تا lc داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثه کنه چسبیده به ما مدام fake میفرسته ! کلا یه روستا بیشتر نداره ! 8 تا attack به 3 تا روستای من داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب اسمایلی باحالی کفش کردیا ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من فردا صبح این طرف که بهت فیک میده رو از مپ حذف میکنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا ک54 صحرای خون میشود !