چند روزه که سرعت و پینگ های وب داغونه ... نه داغونه ... نــــــــه داغونه ... نــــــــــــــــــــــــ ـه داغونه ... نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــه داغون ...
Printable View
چند روزه که سرعت و پینگ های وب داغونه ... نه داغونه ... نــــــــه داغونه ... نــــــــــــــــــــــــ ـه داغونه ... نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــه داغون ...
ما نیز داغونیم
گوشه از ایمیل ارسالی من به مسوول فنی های وب :
سلام وقت بخیر
نمیدونم تا چه حد نظرات کاربران واسه ی شرکت Hiweb مهم هست ولی از وقتی سرور رو از عمان تل عوض کردید واقعا تبدیل شدید به Bye web
خدایی این سرور جدیده Super Offline هم نیست چه برسه به آنلاین
زیر ساخت مطمنا بهانه هست برای اینکه مشتریان دیگه اعتراض نکنن ولی کاربران حرفه ای مطمنا با این حرفا راضی نمیشن چون زیر ساخت هیچ ارتباطی به تغییر سرور نداره ....
احتمالا چون سوپر آفلاین پول کمتری میگرفته تصمیم به این کار گرفتید که واقعا میگم سرورش در حد فراتری از فاجعه هست !!!
یا حق
دو روز هست که سرعت در حد دایلآپ هم نیست و بعضی ساعات سرعت از دایلآپ هم پایینتر است و کاملاً قطع محسوب میشه!
این وضعیت فکر نمیکنم به نفع خود هایوب هم باشه!
چون هم مشتریها اگر ببینند این وضعیت ادامه داره میروند یک شرکت دیگه!
و هم اینکه ترافیکی مصرف نمیکنند که بروند دوباره حجم اضافه بخرند!
دوستان من وقتی نظرات شما رو میشنوم پشیمون میشم که های وب بگیرم و رو صبانت خودم بمونم...البته اینورا های وب تقریبا خوب جواب داده ...
الان چند ساعته به قدری داغون شده که یک صفحه نمی تونم باز کنم. خدا هرچی دزده از رو زمین برداره!
Sent from my D6633
دوست عزیز توی این شرایط افتضاح سال 94 بنظرم بهتره دست به ISP تون نزنید.نقل قول:
من که 2-3 روزه سایت های ایرانی هم نمیتونم بالا بیارم. یک فایل 100 کیلوبایتی هم آپلود نمیشه انقدر تایم اوت هست
همه ISP ها کم و بیش خراب کردن این روزا اما های وب بدترینشونه.افتضاح افتضاح کاش قطع بود اما اینطوری نبود
چیزی که واسه من خیلیییییی تعجب آوره، اینه که چرا شماهایی که هر دیقه میاین و از قطعی و پکت لاست و افت سرعت های وب حرف میزنین، خطتونو تخلیه نمیکنین و نمیرین از یه شرکت دیگه بگیرینو اعصاب خودتونو راحت کنید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خیلی دوست دارم از این خراب شده برم اما مرکز ما به قدری شلوغه که پورت خالی پیدا نمیشه به این زودیا ضمن اینکه پارس و شاتل تو مرکز ما بعد از سه ماه هنوز پورت خالی ندارن . اما تو این فکرم از این شرکت بی کیفیت و بیسواد فرار کنم.نقل قول:
Sent from my D6633
تخلیه به حرف آسونه ولی تو عمل جدیدا خیلی اذیت میکنن ممکنه 1 ماه از اینترنت محروم بشی ...:n21: