عطر کلینیک کجا میشه خرید.
مام خوب سراغ دارید؟
Printable View
عطر کلینیک کجا میشه خرید.
مام خوب سراغ دارید؟
سلامنقل قول:
کلینیک اسم یک برند هست دوست عزیز
کدوم عطرش رو میگید؟
از فروشگاههای معتبر نظیر نمایندگی های سفیر
و یا فروشگاههای اینترنتی مورد اطمینان که معرفیش در این تاپیک به دلیل تبلیغات خلاف قوانین هست
سلام. من امروز یه بولگاری من بو کردم بسیار شبیه لالیک انسر نویر بود. واقعا همین بو رو میده یا فیک بود؟
به به چقدر عالینقل قول:
مرسی علی اقا از تجاربت نوشتی واقعا ادم لذت میبره نظرات کامل بعضی از دوستان رو بدونه:n16:
میبخشید پیور وود رو چند گرفتید؟
و یک تایید: هرگز به خرید کارهای تری ماگلر نباید شک داشت:n33:
راستش هدف من هم دقیقا خرید همین عطره...
پیور هاوانا هم عطریه که واقعا نخریدنش حیفه! سراغ ندارم عطری رو که اینقدر دوستش داشته باشم:n38:
و سی کی شوک هم که واقعا بوی تنباکویی خوبی داره ورژن زنونش کاملا متفاوته ولی
بنظر من هم بهترین عطر برای استفاده روزمره هست
بگذریم وقتی میزنم دوستان میگن بوی قلیون دوسیب میده:n31:
سلام به دوستان
یه نظر تخصصی در مورد La Nuit de L'Homme Frozen Cologne میخواستم ! این سریش آیا بهتر شده یا ... ؟! در کل چه تفاوتی با نسخه معمولی داره و پخش بو و ماندگاریش چطوریه ؟!
ممنوننقل قول:
218 تومن قابل شما رو هم نداره
پس چشم بسته هاوانا رو بگیرم دفعه بعد؟ :n02:
یه ادکلن هم داره میگن خیلی خوبه به اسم مالت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
داشتم رویوو های A * Men Pure Wood رو میخوندم که یک رویوو فاارسی دیدم. بعد دیدم عکس پروفایلش اشناست. ایشون صاحب مغازه غنچه در گیشا هستند.
http://www.fragrantica.com/member/20573/
بحث غنچه شد....
دیروز تماس گرفتم با غنچه که قیمت بگیرم همین کار رو که توی هایلند زده بود 218 تومن رو غنچه به من قیمت 360 تومن داد!!
حالا روی چه حسابی نمیدونم..بعید میدونم مثلا 200 میلش رو گفته باشه..فکر کنم نداره اصلا 200 میل
در تمامی فروشگاه های معروف هم این ادکلن زیر 300 هست...
البته خود هایلند برخی ادکلن هاش خیلی بالاتر از جاهای دیگه ست.
چه نوبری دیگه غنچه خدا رحم کنه :n10:خود هایلند که که کلی گرونفروشه.گرلن ل اینستنت که چند روز پیش تو مروی 205 خریدم تو هایلند 280 زده .
توی مروی یه مغازه بود که خیلی معروف بود که ادکلن هاش اصل هست..اسمش چی بود؟ یادم رفته