به نظر من اسکلتون کینگ کریتیکال نمیخواد چون کریتیکال واسه هیرو هایی خوب درمیاد که اتک اسپید بالایی دارند ولی کریتیکال خودش هم کافیه هم خیلی خوبه سیتنیک هم واسش خوبه . ترکیب های اون به نظر من :
رادیانس
هارت 2تا
سیتنیک
اسولت
بوت اف تراول
Printable View
به نظر من اسکلتون کینگ کریتیکال نمیخواد چون کریتیکال واسه هیرو هایی خوب درمیاد که اتک اسپید بالایی دارند ولی کریتیکال خودش هم کافیه هم خیلی خوبه سیتنیک هم واسش خوبه . ترکیب های اون به نظر من :
رادیانس
هارت 2تا
سیتنیک
اسولت
بوت اف تراول
Salam bacheha!
mikhastam chandta nokte raje be fighte ye seri hero behetoon begam shayad jaleb bashe..
1_in be nazare man ye amre kolie ke rexxari ke buttle parande dare va avvalin itemesh booke 99% heroharo mizane
2_beine troll va faceless void bayad begam ke age troll faghat az chronospher biad biroon voidomizane pas bayad ye fekri vase helthesh kone
3_age razor joloye vipper manta style begire hich joori nemishe ba viper oono zad.
4_dar akhar inke kollan az fekre Skeleton King biaid biroon.chon kari ke oon gharare bokonaro ye serie dige kheili behtar anjam midan.
omidvaram estefade karde bashid :D
این بحث داره به جاهای جالبی میرسه...نقل قول:
پس اینجور که معلومه شما تا حالا واسه اسکلت کینگ کوریاس نبستی؟! یبار ببند بهت میگن اتک اسپید یعنی چی؟!
ضمنا، کریتیکال به درد هیروهایی که لایف استیل دارن هم خیلی موخوره. همینطور اگه اسپلش ببندید، کریتیکالتون اسپلش میشه. ببینید همه ی آیتم ها و لول ها مچ هستن.
به هر حال مرسی از نظرتون
جناب من واقعا شرمنده ام که اینو میگم. ولی من این متنو به دلیل فینگلیش بودن نخوندم. لطف کنید فارسی یا انگلیسی بنویسید تا بخونمش.نقل قول:
باز هم ببخشید... امیدوارم بهتون برخورد نکنه.... باز هم شرمنده.... روم به دیوار...
مطالب جالبی نوشته !!
فارسی بنویس تا دوستانی که حوصله فینگلیش خوندن ندارند بخونند !!
منم البته با زور خوندم !!!
جلل خالقنقل قول:
نمردیمو معنیه دونت استکم فهمیدیم
عزیز دل معنی دونت استک اکثرا برای ارب ها به کار میره نه کرتیکال
بعدش قرار نیشت مثلا شما 1000 تا کرتیکال میزنی یکی دیگه بشازی 2000تا بزنی منظور بر اینه که شسانس کرتیکال زدن میره بالا تر خوب اگه این جوری بود که شما میگی خوب واسه ناگا سیرن و فانتوم هم کرتیکال کار نمیکنه
کار میکنه ولی ربطی به لولش نداره و واسه خودش جدا میزنه هر چی هم تعدادش بیشتر باشه شانس بیشتری داری کرتیکال بزنی
تایید میشهنقل قول:
رادیانس هارت دوتا ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
منظورت از اسولت همون کوریاسه؟
بابا تو بازیه 5ر5 اگه بتونی دوتا هارت و رادیانس ببندی که بابا تو خیلی شاخی مگه اسکلت چه لولی داره که انقدر پول در میاره بدون اسپلش دمیج ؟؟؟
بابا تو رو خدا اگه میخاید چیزی بگید با دلیل و مدرک بگید تا........
واسش اینا پیشنهاد میشه
کلوینگ(اسپلش)
ومپایر ائورا
ارمور منفی
کوریاس
کرتیکال
:10:
شاد باشید
cao-cao جان خیلی ممنون!
اگه دیر رسیده بودید، اینا منو می.......!!
کریتیکال لول هم با کریتیکال آیتم ارب نمیشه!! حتی ممکنه تو یه اتک جفتش کار کنه
ببین فقط اینا که جفتشون دوتا!!نقل قول:
ارمور منفی
کوریاس
سلام
من تازه دارم دوتا رو یاد می گیرم
چند تا هیرو برداشتم ولی از جاکیرو خوشم اومد اول بازی که بقیه ترکیب هاشون رو نبستن از همه قوی ترم ولی چون دوستام ترکیب هیرو شونو حفظی میبندنو منم هیچی بلد نیستم همش هخر بازی نفر اخرم
حالا به یه سری ادم با معرفت که ترکیب مناسب هیرو معرفی کنن احتیاج دارم
سلام
در مورد حفظی آیتم بستن که کاری نمیشه کرد! باید اینقدر بازی کنید تا جای همه ی ریکوآیر ها و مقاله ها دستتون بیاد. نگران نباشید... زیاد طول نمیکشه.
برای یاکیرو چه آیتمی ببندی؟! مکانزم برای بازی 5به5 خوبه. هکس بهتون جواب خوبی میده. داگون. بوک. در صورت لزوم، آقانیمز
[quote=cao-cao;2471152]جلل خالق
نمردیمو معنیه دونت استکم فهمیدیم
عزیز دل معنی دونت استک اکثرا برای ارب ها به کار میره نه کرتیکال
بعدش قرار نیشت مثلا شما 1000 تا کرتیکال میزنی یکی دیگه بشازی 2000تا بزنی منظور بر اینه که شسانس کرتیکال زدن میره بالا تر خوب اگه این جوری بود که شما میگی خوب واسه ناگا سیرن و فانتوم هم کرتیکال کار نمیکنه
کار میکنه ولی ربطی به لولش نداره و واسه خودش جدا میزنه هر چی هم تعدادش بیشتر باشه شانس بیشتری داری کرتیکال بزنی
تایید میشه
رادیانس هارت دوتا ؟؟؟؟؟؟؟
منظورت از اسولت همون کوریاسه؟
بابا تو بازیه 5ر5 اگه بتونی دوتا هارت و رادیانس ببندی که بابا تو خیلی شاخی مگه اسکلت چه لولی داره که انقدر پول در میاره بدون اسپلش دمیج ؟؟؟
بابا تو رو خدا اگه میخاید چیزی بگید با دلیل و مدرک بگید تا........
واسش اینا پیشنهاد میشه
کلوینگ(اسپلش)
ومپایر ائورا
ارمور منفی
کوریاس
کرتیکال
در مورد كيريتيكال بايد بگم اگر دوتا براي هيروئي كه كيريتيكال داره ببندي
(( نوع كيريتيكال زدن فرق داره چون كيريتيكالي كه براي هيرو ميبندي با اون كيريتيكالي كه خوده هيرو داره درصدش و نوعش فرق داره ))
بعد هم
براي اسكلتون كينگ بايد بگم
تو بازي 5 به 5
اولين آيتم بوت آو تراول هستش بعدش ميتونيد راديانس بريد
بعد هم اسكلتون كينگ هيرويه خوبي هستش اگر درست باهاش بازي بشه
هيرو ميت خوبي هستش
صد در صد تایید میشه. شما برای فانتوم کریتیکال ببند. یبار میبینی 2000 تا مثلا کریتیکال میزنه، یبار 1200 تا! یبار هم میبینی یچیز عجیب غریبی میزنه که دو تا عدد رفته تو هم. اون یعنی دو تا کریتیکال با هم گرفته و 3200 تا کریتیکال زده!!نقل قول:
نوع كيريتيكال زدن فرق داره چون كيريتيكالي كه براي هيرو ميبندي با اون كيريتيكالي كه خوده هيرو داره درصدش و نوعش فرق داره
من معمولا ائورا (ومپایریک) رو ترجیح میدم.نقل قول:
اولين آيتم بوت آو تراول هستش
باز هم تایید میشه! تو گیم نت ما بهش میگن، "ارباب اسکلت کینگ"نقل قول:
بعد هم اسكلتون كينگ هيرويه خوبي هستش اگر درست باهاش بازي بشه
منظورم از ازولت همون کوریاسه بچه های ما بهش میگن ازولتنقل قول:
کاملا تایید میکنم ولی اگه پولی که واسه کریتیکال میدی رو هارت ببندی به نظر من بهترهنقل قول:
نظر شما هم کاملا قابل احترامه
به هر حال هر کس نظر خودش رو داره:11:
اولا من اسکلتون کینگ رو فول آیتم فرض کردمنقل قول:
دوما کی گفته بدون اسپلش دمیج نمیشه پول جمع کرد پس اگه اینجوری باشه همه باید واسه هیروهای میل 3تا اسپلش ببندن
سوما مثل اینکه شما با اسکلت کینگ بازی نکردی ببینی چه خری میشه آخر بازی
اگه بازی بیشتر از 70 دقیقه طول بکشه و روز روز اسکلت کینگ باشه این آیتم هارو راحت میبنده
من شده تو یه بازی اونقدر پول داشته باشم که دیگه جا واسه آیتم نداشته باشم یا تو یه بازی اصلا هیچ کاری نکرده باشم تا آخر
ولی دلیل نمیشه چون خودت نمیتونی با اسکلت بازی کنی بگی هیرو ضعیفیه یا نمیتونه پول دراره
اجازه بدين دوستان من هم آيتم هاي پيشنهادي خودم رو براي skeleton king بگمنقل قول:
Assault Cuirass
Power Treads
Refresher Orb
Battle Fury
Vladmir`s Offering
آقاي KatZOng شما هميشه اين ايتمارو ميريد جلو هيروها ؟ ببخشيدا
جناب آقاي StAtIcهمانا اين چند دليل دارد......:3:نقل قول:
اول آنکه===>Battle Fury = $$$$$$$$$$$$$$$$$:22:
دوم آنکه===>Vladmir`s Offering +Vampiric Aura=به به !!!!:7::7:
سوم آنکه===>Refresher Orb + Reincarnation = به به به به!!!:32::32::32:
چهارم آنکه===>Assault Cuirass + Attack Speed: 1.39 | Armor: 3= :26::26::26:
سلام بچه ها
اول از همه از دوست خوبم musketeer تشکر میکنم . و این که نظراتش خیلی خوبه و استفاده میکنیم
دوم اینکه نظرتون راجع به dragon knight چیه ؟آیتماش چی؟
من اینارو واسش میبندم:
سنج و یاشا
بوت آف تراول
هارت
کریتیکال
کوریاس
البته زیاد باهاش بازی نکردم ولی خیلی خوشم میاد ازش
ببین من بلدم بازی کنم ولی فک کنم تو با پرو ها بازی نکردی انقدر بازی بلدم که بدونم رو هرویی که داره پول در میاره چه جوری فوکوس میکنن و تو جیک ثانیه گنگت میکنننقل قول:
ببین ایتمات خوبن ولی بیخیال رفرش شونقل قول:
:46::46:نقل قول:
:31:نقل قول:
شما این همه چیز رو برای هیرو ها می بندین ... !!
ولی هیچ کدومتون نمیگین جلوی چه کسایی باید اینا رو بست !!
آخه بعضی از این ایتم هایی رو که شما میگین جلوی خیلی ها به درد نمی خوره !!
البته درسته کمکش میکنه ولی بهتر از این میشه بست !
خلاصه اگر بگین جلوی کدوم هیرو کدوم ایتم فکر کنم خیلی جالب تره این باشه که
بگین با این هیرو این ایتم ها !!
ببخشین اگر سرتونو درد آوردم !!
امیدوارم همه موفق باشین !!
راستی دوست عزیز T-ava_static
خیلی وقته رپلی های باحالت رو نگذاشتی !!
اگر رپلی سراغ داری بذار تا من از دوباره حرف های الکی بزنم ناراحت بشی !!
نه ... دیگه چیزی نمیگم .. حالا 2 تا رپلی از بازی های پروفشنال بذار !!
ممنون عزیز
من نگفتم بازیم خیلی خوبه و حرفه ای هستمنقل قول:
تو هم اگه به قول خودت پرو بودی این حرف رو نمیزدی
ولی الکی حرف نزدم من و اسکلت اونقدرهایی که تو میگی ضعیف نیست بالاخره نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم من هم چند تا بازی اسکلتون رو دیدم دیگه وگرنه نه من اسکلتون بازم نه به اعتبار بازیه خودم میگم قویه
حیف که چندتا ریپلی که از اسکلتون کینگ داشتم رو گم کردم تا واست بزارم خودت ببینی اسکلت چی کار میکنه و بفهمی حرفه ای کیه. :21::5:
سلام بچه ها
این جا یه ریپلی قشنگ میزارم براتون
بازی mouz vs xcn هستش.
مپشم 6.52c هستش
کد:http://rapidshare.com/files/119763039/mouz_vs_xcn_.w3g.html
دو سه تا دیگه هم هست که هنوز ندیدم اگه قشنگ بود اون هارو هم میزارم
می تونی رپلی هایی رو که داری تو این تاپیک هم بذاری آخه این جا یه گالری هست !!
بازم مرسی !
دوستانی که می خوان این رپلی رو نگاه کنند باید مپ رو داشته باشند !
مسیر مپ :
کد:www.getdota.com
گالری دوتا :
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=229832
aghayon clan dota ki dare?
می خوای بخری ؟
lol clano ke nemekharan mekham mosabeghe bedem age shod :D
چطور کلن نمی خرند !!
خوب راحت باش ... دوستان فکر کنم تو گیم نت قرار بازی می ذارند !!
بگو کجا هستی تا بچه ها باهات قرار بذارن واسه گیم !!
سلام بچه های گل دوتا باز.
اقا ما بچه های آباده هستیم.(َشمالی ترین شهرستان فارس) اگه کسی اومد اونجا در خدمتیم.خوشحال میشم یه بازی باهاتون کنم.اکه کسی خواست بیاد خبرم کنه.بازیمونم در حدی هست که پشیمون نشین:46:
آقا چند تا ترکیب 1v1,2v2,3v3 که آنتی کمتری دارن(اگه میشه آنتیشم بگین)
replay تک به تک خیلی خفنم اگه دارین لینک بدین ممنون:11:
چند تا ترکیب توب واسه جاکیرو (دراگون) می خوام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما اگه ریپلی خوبی به طورم خورد تو گالری دوتا میزارمنقل قول:
اخه من فکر کردم اونجا فقط گالری عکس و این جور چیزهاست:8:
bot of travel .Hexنقل قول:
هیروی ساپورتی هست مکانیسم هم براش عالیه.البته آرمورشم پایینه اگه پولت زیادی کرد یه آرمور یا 6قوی کن.بیشتر تو بازیها خرجه خودش نمیکنن واسه چشم خریدن و بیس نگه داشتن خوبه :46:
salam
en tarkeb 6 ghave kon che hasta
esmesh cheye va che kar mekone?
Alien
lord of under world
Aghanims Scepter یا همون 6 قوی کن که level 6 بعضی هیروها مثله lina,zeus,QOP,Venomancer رو قوی تر میکنه یعنی level 6 hero improve میشه مثلا lina & Zeus دمیج بیشتری میکنه یا ogreMagi شانس MulteCastesh ریاد و تعدادش max میشهنقل قول:
اگه تو شاپ موس رو روش ببری زیرش لیست هیروهایی که 6شونو قوی میکنه نوشته
البته به همه هیروها
30 تا intelligence
500 HP
و 500 تا mana میده
کسی راهی واسه افزایش شانس زدن و نخوردن MulteCate OgreMagi بلده
(به جز 6 قویکن):8:
mamnon
ye soal dege:
tem ma ye mosabeghe dar pish dare
ok?
Yeke az herohaye haref hamon ahoo ast (besavade ham bad dardeye!)
khastam mano rahnemaye konen ke joloye on che heroye vardaram va che vasash bebandam
khaheshan nazdekzan morefe nakoned
ghorban hameton
ALIEN
LORD OF UNDER WORLD
دوست عزیز DevilBoy1369
ما هم فسا هستیم ... اگر تونستیم میایم طرفتون ولی باید قول بدین شما هم بیاین !!
دوست عزیز Shadow Of Fear
گالری دوتا دیگه یعنی همه چیز دوتا !!!
منتظر رپلی و عکس هات هستیم !!
sinul.online جان سلام در خدتیم .قول نمیدم که مام میایم ولی سعی میکنم بچه ها رو راهی کنم
alien جان ببین آهو هیروی خیلی قوی نیست.اگه lead شما خوب باشه آهو اصلا نمی تونه کاری کنه.آهو آنتی
هیروهای اگیلیتی که فقط اتک دارن هست به خاطر level 6 که اتک اسپید رو کم میکنه.آنتیش هیروهای لولی
مثل لینا هست البته با یه hex که اینتلیجنس تیم باید ببنده اگیلیتیها هم راحت میزننش.چون HP کمه.ببین یه
نصیحت سعی کن با توجه به بازیکنای تیمت ترکیبی از هیرو ها رو بذار که
2 تا هیرو بیس جمع کن لولی اینتلیجنس که creep رو بدون درگیری بتونه بخوابونه مثل لینا و جاکیرو و لیشارک.
یه هیرو که قابلیت تانک شدن داشته باشه مثل سناتور یا اسکلتون کینگ که باید خیلی بازی کن باشه چون باید
زود رادیانس و لیزر ببنده و به قول ما بیوفته توشون
یا یه اگیلیتی هیرو کش مثه اسپکتر یا void یا soul keaper
یک یا دوتا اگیلیتی ترجیحا دور زن که لولی هم باشن مثل POTM & SHADOW
اینتلیجنس ساپورتر حتما داشته باش .1 یا 2 تا از هیروهات حتما نزدیک زن باشن.
اگه همه بتونن نقششون رو درس اجرا کنن(خصوصا اگیلیتی یا هیرو تانک) مطمئن باش از هر lead دیگه ای
میبری البته تجربه شخصیم بود اگه دوستان مخالفن جاییشو بگن:11: