من دقیقا این مشکل رو دارم، برای من هم بروز شده چون منوهای جدید میبینم و آنتن دهیم خوبه اما هر چند ساعت یکبار یهو افت میکنه و باید رییوت بشه، اما این گزینه رو پیدا نکردم، مدل مال من قدیمی تر هست و AirMaster 3000M هست.نقل قول:
Printable View
من دقیقا این مشکل رو دارم، برای من هم بروز شده چون منوهای جدید میبینم و آنتن دهیم خوبه اما هر چند ساعت یکبار یهو افت میکنه و باید رییوت بشه، اما این گزینه رو پیدا نکردم، مدل مال من قدیمی تر هست و AirMaster 3000M هست.نقل قول:
(نمي دونم چرا هي فروم ازم مي خواد دوباره به اين پست جواب بدم. يه بار ميارمش که شايد از ما بکشه بيرون!)نقل قول:
با اون مدل سر و کار نداشتم ولي شايد اين فيچر براي رده سخت افزاري مشخصي باشه و همه مودم ها ساپورت نکنن. اگه توي گزينه ها نيست، ديگه نمي خواد نگرانش باشيد. از زندگي پاي نت تون لذت ببريد. :thumbsup:نقل قول:
خب چه لذتی ببرم وقتی روزی ۲ بار قطع میشه بخصوص که باید مدام روشن باشه و خیلی وقتا سفرم و نیستم که خاموش روشنش کنم، ایکاش راه حلی باشه دوستان اگر میدونن بگن ممنوننقل قول:
<br>نقل قول:
بررسي دوباره نقشه پوشش
جا به جايي مودم و يافتن سيگنال بهتر
تماس با اپراتور و پيگيري
تغيير اپراتور
سلام به همه دوستان
فرکانسی که مبین نت روی ان سرویس میده چی هست؟ ایا جداگانه سیم کارت میفروشد؟ ممنون.
/..............................................
درود. فرکانس 3500 هست و سیم کارت جدا برای فروش نداره. این چیزی هست که نماینده خودشون گفته.نقل قول:
سلام دوستان من یه مودم مبین نت نسخه ۸۱.۲۰۱ نسخه اصلی لاک شده دارم وقتی فرکانس بوسیله lte watch بصورت دستی میخوام تغییر بدم بعد از چند دقیقه آنتن مودم قطع میشه حتما باید روی حالت خودکار باشه میشه راهنمایی کنید چیکار کنم ؟ جالبه سیم کارت روی یه مودم دیگه قرار میدم مشکلی نداره مودمم B612 هست
دوستان اساتید مبین نت
اگر محبت کنین یک اطلاع به بنده بدید که اوضاع سرعت و پینگ برای بازی های آنلاین کلا چطوریه ممنون میشم من قصد خرید دارم ولی خیلی برای سرعت مخصوصا در عصر ها و شب و همین طور پینگ نگرانم ممنون میشم اگر لطف کنید و پاسخ بدید یک دنیا ممنونم
دوستان طرحهای ویژه تا کی در پنل خواهند بود؟
منظورم بستههای اینترنت با تخفیف برای کاربران فعلی مبین نت هست.
سلام دوستان
حدود دو هفته هست که مودم من فقط از ساعت شش عصر تا حدود چهار صبح وصل میشه و بقیه ساعتها اینترنت ندارم
حدود شش سال هست که مشترک مبین نت هستم
خونه هم تهران. جنت آباد . نزدیک بلوار کاشانی هست
پشتیبانی هم زنگ زدم همش میپیچونن و میگن مشکل سراسری هست و حل میشه و از این جور صحبتها
کسی میدونه چه اتفاقی افتاده و چجور میشه درستش کرد؟
دوست من مدل مودم که استفاده می کنی چیه؟
زنگ زدن به پشتیبانی مبین نت اشتباهه محضهنقل قول:
بایدتو سایت 195 شکایت ثبت کنید اون وقت مبین نت با شما تماس می گیره و معمولا بهتر پیگیری میشه
سلامنقل قول:
بستگي به سيگنال و منطقه داره
معمولا براي بازار گرمي هست و به صورت منطقه اي يکي دو ماه نشون مي دن تا چند تا مشتري پيدا بشه يا مشتري هاي خاموش، مودم رو روشن کنن و بسته بخرن، بعد برميدارن.نقل قول:
سلامنقل قول:
گاهي برق نوسان داره ولي يو پي اس دکل ها و بک بون ها باتري درست و درمون ندارند و شات داون مي کنن. اگه دکل خود مبين باشه مي شه با پيگيري کاري پيش برد. ولي اگه سرويس تون رومينگ همراه اول هست، شرمنده.
سلام
دوستان اینترنت مبین نت با مودم جیبی دارای چه سرعتی هست . از ای دی اس ال بهتره ؟
سلامنقل قول:
بسته به سیگنالی که می گیرید تا همون 40 مگ رو می ده
سرعتش آره تا دو نیم برابر
هزینه اش نه
تو منطقه ما دکل های موبایل و تی دی همه یو پی اس دارن هم همراه اول هم ایرانسل هم مبین نت ولی وایرلس ها ندارننقل قول:
تلگرام پیغام بده تا بگم چیکارش کنینقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oheilsh
سلام دوستان
یه راهنمای لطفا
آیا میشود مثلا یک مودم آنلاک خریداری کرد و بعد از مبین نت سیم کارت گرفت و استفاده کرد ؟ و یا باید حتما مودم را از خود مبین نت خرید ؟
آیا مثلا اگر بعد از یک ماه یا 4 ماه اگر سرویسش خوشمون نیومد مودم را تحویل بدهیم ؟ و آیا پول مودم را واقعا میدن ؟ یا با دلایلی الکی پول را پس نمیدن ؟
بعد شبانه رایگان هم دارن ؟ مثلا مثل شاتل که شبانه رایگان بود
میشود کسانی که مبین نت استفاده میکنن یه سری توضیحات بدن
ممنون
دوست من وقتی مودم انلاک بگیری دیگه نیاز نیست مودم رو پس بدی تودیوار بگرد سیم 360 مبین گیر بیار با مودم h1 ایرانسل بخر انلاک کن استفاده کن البته بسته های 360 از سیم عادی مبین قیمتش بالاتره اینجوری همه سیم هارو می تونی استفاده کنی
سلام ، قبلا این سوال رو خودم کرده بودمنقل قول:
عزیز ، مبین نت سیم کارت بدون مودم نمیفروشه ، حتما باید برای دریافت سیم کارت ازشون مودم هم بگیری
این که پس میگیرن یا نه زدن پس میگیرن به شروط های البته...
برخی از طرح هاش شبانه رایگان داره همه رو نمیدونم در کل شبانه اش ، اش دهن سوزی نیست یه بسته شبانه همراه اول خیلی بهتر هست
دوستان گرامی و اهل فن
من مودم B612 مبین نت دارم و یک روتر TL-WR840N هم دارم ، وقتی وی پی ان روی روتر ست می کنم کار نمی کنه! یعنی متصل میشه اما حتی تلگرام هم باز نمی کنه با نت دیگه تست می کنم درسته
روی مودم مبین نت تنظیماتی باید انجام داد؟
اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه
سلام ممنون از دوستان برای پاسخ
فقط اگر دیگر دوستان هم اطلاعی و یا تجربه ای ار پس دادن مودم به شرکت مبین نت دارن ؟
مثلا بعد از 1 یا چند ماه اگر خوب نبود میشود مودم را پس داد و پول را گرفت ؟ خودش نوشته که میشود
اما اصل کار اینجاست که دوستانی که اینجا هستند تجربه پس دادن را دارن و تونستن پول را پس بگیرن ؟
ممنون
به صورت کلي وي پي ان روي مبين نت باز ميشهنقل قول:
شايد روي مودم تيک دسترسي رو برداشتيد
VPN pass through
PPTP pass through
مودم B612 اصلا چنین دسترسی های نداره که بشه فعال یا غیر فعالش کرد بیشتر میاد یه باک باشه بخاطر اینکه اگر از توی خوده مودم ست کنم وصل میشه و کارم میده ولی روتری که وصل کردم روی ان روتر ست کنم وصل فقط میشه اما دیتا انتقال نمیده! ، با پشتیبان مبین نت صحبت کردم منو وصل کرد به یه شخصی واسش توضیح دادم مشکل رو گفت بررسی می کنم اگر صحت ادعای شما درست باشه تو اپدیت بعدی سعی می کنیم رفع بشه ، نمی دونم دیگه ، تو اینترنت که سرچ کردم کسی چنین چیزی رو اشاره نکرده بود به احتمال این رام مبین نت مشکل دارهنقل قول:
اینترنت من 3 روزه قطه طرحم هم 360 هستش
پوشش هم ندارن مجبورم هنوز روی اینطرح بمونم
بعد از چند سال هنوز نتونستن مشکل پوشش منطقه رو حل کنن
کلا ری****ن
مشکل از vpn شماست ، درصورت راهنمایی به تلگرامم پیغام بدید @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oheilshنقل قول:
مشکل از وی پی ان نیست ، من مطمئنم این مشکل از خوده مبین نت هست! بخاطر اینکه با هر نتی مشکل نداره جز با مبین نتنقل قول:
میگه اگر می خوای مشکلت حل بشه تو تلگرام پیام بده ، خب پیام دادم بهش ، هیچ پاسخی نداد بهم :mellow: ...
سلام دوستان من کمک میخوام .من در شهرستان تفرش فقط میتونم از مبین نت استفاده کنم اونم ۴ g که رومینگ میشه رو همراه اول ای دی اس الم داغون بس نویز داره .میخوام یک مودم ا نلاک بخرم حدود ۳۴۰۰ هست .سیم کارت جدا از کجا بخرم؟؟ ایا مشکلی نداره الان ؟؟مصرفم زیاده حدود ۸۰ گیگ ماهیانه.کسی هست سیم بفروشه؟
همراه اول ۹ مگ بهم سرعت میده .تا چند میتونم دانلود کنم؟؟ قدرت گیرندگی های مودم ها از موبایل ها بیشتر؟؟؟
درود ، والا اون چیزی که میدونم رو بهت میگمنقل قول:
مبین نت سیم کارت با مودم میفروشه و سیم خالی نمیده ، البته تو دیوار دیدم که میفروشن ولی مطمئن نیستن
اگر رومینگ میشه به همراه اول ببین تو تایم شلوغی و خلوتی شبکه جقدر بهت سرعت میده همراه اول حساب سرعت و پینگ دستت میاد ، اگر مصرفت ۸۰ گیگ هست که یه مصرف نرمال با شرایط فعلی هست پیشنهاد می کنم برای صرفه جویی در هزینه ها اگر اقدام به خرید مودم کردی طرح ۱۵۰ گیگسه ماهه بگیر و این ۱۵۰ گیگ رو توی دوماه استفاده کن ، من خودم طرح ۳۶۰ مبین نت رو دارم که رومینگ میشه به همراه اول ، اصولا به مناطقی که پوشش ندارند و روی شبکه همراه اول رومینگ میشه بهش طرح ۳۶۰ میگن
شما هر عددی رو در ۸ تقسیم کن ، برای ۹ مگابیت تا ۱.۱ مگابایت می تونی دانلود داشته باشینقل قول:
من میخوام سیم کارت از دیوار بخرم اما نمیدونم روی مودم انلاک کار میکنه یا نه .یک سری میگن کار میکنه یک سری میگن کار نمیکنه .دوستانی که تجربه دارن کمک کنن.ایا گیرندگی مودم ها بیشتر از موبایل مثلا من 9 گرفتم با موبایل میشه با مودم مثلا 20 گرفت؟ میشه انتن اکسترنال گذاشت .نقل قول:
هویت درواقع خود سیمکارت هستش اگه میفروشن باید به اسم هم بزنن بعضی دوستان هم گفتن که حتی سیم مثلا ایرانسل روی مودم آنلاک مبین نت و بلعکس کار میکنهنقل قول:
منم مشکلم همینه .سیم بخرم به نام بزنن اما نمیدونیم روی مودم انلاک که از مبین نت خریدیم کار کنه یا نه.مودم بین نت رو اگر بخریم میشه انلاک کرد ایرانسل انداخت
شما مودم آنلاک مبین نت دارید یا ایرانسل ؟نقل قول:
من ایرانسل آنلاک کردم و همیه سیم ها هم روش کار میکنه این سیم های تی دی مبین نت یا ایرانسل هم مثل سیم معمولی میمونه فکر نکنم مشکلی باشه فقط توی مودم بدون آنلاک تعریف کردن سیم هر شرکت رو تشخیص بده وقتی آنلاک بشه دیگه مشکلی نیست
هنوز نخریدم .چون اطلاعاتم کامل نیست میخواستم مودم خود b612هواوی رو بخرم که انلاکه برای هیچ کدوم از شرکت ها نیستش.که بتونم بعدا بدون انلاک و دردسر استفاده کنم
تا جایی که میدونم مبین نت فقط ورژن های اولیه که توی نمایندگی ها پخش کرده بودن آنلاک میشد بعد از یهک مدت مبین نت مودم هاشو آپدیت کرد و از ورژن خاصی به بالا آنلاک نمیشننقل قول:
سوالاتتون اینجا مطرح کنید اساتید اینجا تشریف دارن جواب میدن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]