اشتباه نمیکنین؟؟ 1800 کیلوبایت میشه 1مگ و 800 کیلوبایتانقل قول:
Printable View
اشتباه نمیکنین؟؟ 1800 کیلوبایت میشه 1مگ و 800 کیلوبایتانقل قول:
خب سیم کارت td lte من همین چند دقیقه پیش فعال شد .
سرعت حدود 2 مگابایت روی 3 انتن کامل دارم میگیرم که مناسبه ، ولی اون طور که انتظار داشتم نیست . حالا یکم مکانش رو عوض میکنم تغییری کرد همین جا میگم .
نه، سرعت برحسب کیلوبایت یا مگابایت باید ضربدر ۸ بشه تا برحسب کیلوبیت یا مگابیت به دست بیاد، مثلاً سرعت ۵ مگابایت معادل ۴۰ مگابیته. حرف شمام درسته، میشه ۱ مگ و ۸۰۰ کیلوبایت، اما ۱ مگابایت و ۸۰۰ کیلوبایت، نه ۱ مگابیت.نقل قول:
آهان شما داری میگی سرعتت 15 مگابیته ... همون پس سرعت من خیلی بیشترهنقل قول:
واسه من 5 مگا بایت در ثانیه اس یعنی 40 مگابیتی که شما میگی... و اینکه حتما شما به اونا گفتی اینجوری فکرکردن داری بایتو میگی ... چون معمولاً همه جا بایت استفاده میکنن و کسی به بیت توجه نداره... پس اینطوریه سرعتتون کمه چون من 5 مگه و شما 1 مگ و خورده ای
[QUOTE=amirh_74;8990566]سرعتم ۱۰ مگابایت (۸۰ مگابیت) بود که دیگه غمی نداشتمنقل قول:
[QUOTE=امیر انصاری;8990569]پس 5 مگابایت در ثانیه طبیعیه که تی دی داره دیگهنقل قول:
[QUOTE=amirh_74;8990570]آره، به نظر من ۵ مگابایت عالیه، امیدوارم به سرنوشت من دچار نشی.نقل قول:
خب بعد از گذشت 1 ساعت ، سرعتم رسید به 300-400 کیلوبایت با سرورهای داخلی ...
سایت های خارجی هم که کلا بالا نمیاد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتید ، این رنج ای پی 112 تا 117 هم باز مثل 4g تاثیر گذاره تو سرعت دانلود ؟
پ.ن : قضیه این ترافیک ملی تو my irancell چیه ؟! مدتی روی سیم عادیم هم میدیدم ولی هنوز قضیش رو نمیدونم ! و سایت هایی که شاملش میشن چیا هستن ؟
خیلی پایینِ سرعتتون... ترافیک ملی شامل یک سری سایت هایی میشه که اگر داخل اونها برین حجمتون نصف حجم اصلی مصرف میشه ... معروف ترینشون هم آپارات و ورزش 3 و سایت بانکها و خبرگزاریها هستند.. میتونین لیست کامل سایت های منتخب رو در لینک زیر ببینیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی بر فرض اگر من 100 گیگ حجم داشته باشم و از سایتی مثل شاتل لند 60 گیگ دانلود کنم ، از ترافیک کل من 30 گیگ کم میشه ؟نقل قول:
این سایت شاتل لند اگر جزو منتخبهای ایرانسل باشه اره همینطوره که میگیننقل قول:
خوشبختانه بین سایت هایی که برای دانلود میشناسم ، شاتل لند تو لیست بود که بازم جای شکرش باقیه !نقل قول:
فعلا که سرعت در ساعات مختلف خیلی تفاوت داره که احتمالا به خاطر تراکم جمعیت منطقه ما هست . از 300 کیلوبایت تا 3 مگابایت بر ثانیه امروز گرفتم من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اخرین فریمور برای TK 2510 چه ورژنیه از کجا دانلود کنم
دوستان ایرانسل طرح جدید با قیمت مودم و یه بسته اینترنت مناسب جدیدا گذاشته؟ فعلا میخوام برای تست بگیرم اگر خوب بود حجم بالا تمدید کنم...
2510 هم امتحان کردید ؟ یعنی میگید 2101 بهتره ؟؟؟؟؟نقل قول:
منم ایرانسلی شدم ... مودم 2510 گرفتم رسید تستش رو میزارم ... به امید رهایی از پارس آنلایننقل قول:
دوستان TD ایرانسلی، مخصوصا جناب آرش که مشکل دیر لود شدن صفحات وبسایت داشتن، بنده با تغییر DNS ها در بخش LAN مودم احساس میکنم مشکل برطرف شده.
شما نیز امتحان فرمایید شاید موثر واقع شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
نقل قول:
اره 2101 قطع وصلیش خیلی کمتره در حد نداره ینی
ولی باز مناطق فرق میکنن شاید اونجایی که باشین 2510 بهتر جواب میده ولی حتما یه چیزی داش که ایرانسل یه ماه بعد رونماییش 2510 روناموجودش کرد
قیمت 2510 از ایرانسل خیلی مناسبه. سایتی با مشخصات دقیقی هست؟ سایت ایرانسل چیزیی ننوشته
مثل اینکه محدوده فرکانس داره، با همه کارتهای 3G، 4G ، LTE کار میکنه؟
ممنون . تستی میکنم . نتیجه رو اعلام میکنم :n16:نقل قول:
عذر میخوام این ست کردن دی ان اس روی خود مودم ایرانسلتونه دیگه درسته ؟ متاسفانه من پنل مودممو چک کردم توو قسمت lan setting گزینه ست کردن dns نداشت . مودم zw101
ناموجودش کرد یعنی چی؟ فروش رفته تموم شده دیگه. یعنی هر چیزی زود تموم شه از نظر شما بده؟ من این مودمو دارم و اتفاقاً اصلاً قطعی نداره.نقل قول:
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
اره تو خود مودم ایرانسل. اگه مودم اضافه داری لن کن به این و از اون dns عوض کن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lمتاسفانه نه مودم ایرانسل نه روتر دی لینک هیچ کدوم همچین امکانی نداشت:n03: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توی مودم dlink سمت چپ جدول تو بخش dns یا dns proxyنقل قول:
اگر تو گوگل بزنید best dns لیست بهترین دی ان اس ها رو بهتون میده :n33: البته 8888 و 8844 خیلی استفاده شده پیشنهاد میکنم بقیه رو تست کنید
نقل قول:
یک مودم lte چنده ؟
آقا پویا الان ست کردم . توی شبکه پلی استیشن به مراتب سرعت بهتر شد . قبلا پروفایلا رو دیر باز میکرد اما الان سریعتر شد . تلگرامم بهتر باز کرد . اما هنوز بعضی سایتا مثل همین پی سی وورلد هنوز کنده . البته پی سی ورلد سایت سنگینیه کلا لودش زمان بر هست . در کل به مراتب بهتر شد . فقط یک نکته . مودم من فقط اجازه آیپی اول و دوم رو داد ، سومی رو نتونستم وارد کنمنقل قول:
نیازی به سومی نیست. الحمدلله که بهتر شد. فقط میتونی با تعویض جای آیپی اول و دوم که وارد کردی ببینی تو کدوم حالت سرعت بهتره.نقل قول:
سلام دوستان سایت یلو هنوز هم تعویض مودم انجام میده صفحه اش که روی سایتش موجود هست هنوز
مودم قبلی خودم رو تعویض کردم الان میخوام برای یکی از فامیل ها رو عوض کنم
هم سایت ایرانسل و هم سایت بلو خطا داد که شناسه و مک مطابقت ندارند
خیلی وقته این وایمکس شارژ نشده به خاطر همین باید باشه
مودم خودم هم این مشکل رو داشت ولی یلو عوض کرد برام
الان هم این کار رو انجام میده؟
خب منم بالاخره بعد از ۴۵ روز (!!!) مودم به دستم رسید. مدل ۲۱۰۱ رو سفارش دادم که بهخاطر کارشکنیِ پست و پیگیری بسیار کندِ ایرانسل باعث شد انقدر دیر بهدستم برسه. به همه پیشنهاد میکنم اگه میخوان تهیه کنن حتما برن حضوری بگیرن و بیان. من فکر کردم یکی دو روزه با پست میرسه که انقدر زیاد طول کشید.
بالاخره امروز گرفتم و راهاندازیش کردم (که البته چیز خاصی هم نبود) باید بگم که واقعا سرعتش خیلی عالیه. تا الانم که توی این ۷-۸ ساعت نه کندی داشته نه قطعی. هر ۳ تا چراغ آنتن مودم هم روشن هستن. من عظیمیهی کرج هستم و خب نسبت به تهران یکم شاید آنتندهی ضعیفتر باشه، ولی بههرحال سرعت حدود ۳۰ مگابیت بر ثانیه هست و از اونور پینگ با فرانکفورت هم ۱۰۸ هست که رقم خوبیه. من ۵۱۲ مخابرات داشتم و توی بازی کردن مخصوصا مثلا قسمت مالتیپلیرِ آنچارتد ۴ حتی یک دست هم از سال پیش تا حالا نتونسته بودم بازی کنم ولی الان به راحتی دارم بازی میکنم و کوچکترین مشکلی وجود نداره.
استریم ویدیوهای فولاچدی هم بهخوبی و روونی انجام میشه و بازم مشکلی نیست. توی بازکردن تلگرام، اینستاگرام و صفحات اینترنتی هم فعلا که هیچ چیز خاصی ندیدم و خیلی سریع صفحات باز میشن.
اگه این سرعت و کیفیت با همین وضعیت پایدار بمونه که واقعا سرویسِ فوقالعادهای هست. حالا باید ببینیم در ادامه وضعیتش چطوریه. فعلا که راضیَم واقعاً.
شاتل لند دیگه سرعت های بالای قبل رو نداره،، یکی به خاطر طرح های شاتل برای مشترکین و یکی هم به خاطر اومدن توی لیست نیم بها
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
میشه از sim کارتهای 4G عادی هم تو TD2510 استفاده کرد؟ و از تمام ارتباطات 4G و 3G مثل مودم عادی؟ یا فقط مخصوص به sim TDLTE ؟
ضمنا ساخت کدوم شرکته، Huawei TPLink ?
می تونید سیم 4 جی بندازید کار می کنه اما به همون شبکه فرکانس 3500 وصل میشه،، این مودمهای تی دی فرکانس تری جی و 4 جی رو ساپرت نمی کنندنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
نه هوآوی نه تیپیلینک، ساخت GEMTEK، بقیهی سؤال رو که دوست عزیزمون جواب داد.نقل قول:
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
یعنی دارید میگید که سیم کارت های 4g سابق ، با سیم های td lte عملا فرقی ندارن ؟ و هر دو توانایی وصل شدن به فرکانس 3500 رو دارن ؟نقل قول:
به لحاظ سرعت هم هر دو یکسانند روی این شبکه ؟
دوستان میدونستید یکی از عجایب هفتگانه هست که قیمت TDD(اینترنت ثابت) ایرانسل از قیمت FDD (همراه) بیشتره!!!!
همه جا TDD برای اپراتور ارزون تر درمیاد...
یه سری محدودیت ها مثل سرعت و پوشش داره و کاربران بیشتری هم میتونن وصل شن بهش، و قیمتشم باید پایینتر باشه، وگرنه چه دلیلی داره کاربران خودشونو محدود کنن در حالی که میتونن از FDD(همراه) با پوشش بیشتر اونم در حال حرکت!!! لذت ببرن؟
بسته 1024 گیگ سالانه TD-LTE گیگی 1000 تومن میشه بسته 100 گیگ FD-LTE هم که پرحجم ترین بسته این سرویسه گیگی 1900 میشه. چطور حساب کردی که میگی TD-LTE گرونتره.نقل قول:
4 گیگ ماهیانه که جایگزین ADSLنقل قول:
و بسته های دیگر، چون همه سالانه نمیگیرن که اونم این همه گیگ.
کسی که 4 گیگ ماهانه مصرف داره همون ADSL بمونه بهتره . همین 4 گیگ ماهانه که گفتی قیمتش برای مشترکین اعتباری 16500 هست TD-LTE هم 16 تومنه.نقل قول:
شاید یکی دو تا بسته قیمتای TD-LTE یک دو هزار تومن نسبت به بسته مشابه FD-LTE بیشتر باشه ولی قاعده کلی نیست اختلافش هم زیاد نیست همون چندتا بسته.