پنل مدیریتی خود مودم جامع و کامل هستنقل قول:
نیازی به برنامه واسطی برای نمایش اطلاعات نداره
Printable View
پنل مدیریتی خود مودم جامع و کامل هستنقل قول:
نیازی به برنامه واسطی برای نمایش اطلاعات نداره
سلام i60 h1 دارم انلاک هست بعد از ریست فاکتوری دیگه اس ام اس دریافت نمیکنه !!!!!!!!!!
راحی هست
درضمن پسورد سیو نمیشه!!!!!!!!!!!!
اگر شبکه رو روی lte قفل کردید ازش خارج کنید و بزارید رو auto و اسم ام اس برا خط داخل مودم بفرستید و ببنید دریافت میکنه یا نه ( سیم کارت tdd نباشه ) در ضمن اس ام اس سنتر اگر در مودم شما وجود داره اونم بررسی کنیددر این ادرس باید باشه messagesettings. پسورد برا کجا ست میکنید که سیو نمیشه ؟ از بخش modifypassword میتونید پسورد رو ست کنید و ببنید باز هم ست و سیو میشه یا نه . برا وای فای هم از این بخش wlanbasicsettings میتونید پسورد ست و سیو کنید . در کل باز هم نتیجه نداد احتمالا nv مودم شما که اطلاعات در اونجا ذخیره میشه بهم ریخته و نیاز هست یک بار مودم رو از طریق لودر فریمور بزنید و دوباره تست بکنید احتمالا درست میشه نشد باید نسخه های دیگری از فریمورها رو بر روی مودم فلش و تست کنید با این کار هم درست نشد نیاز هست مودم یک بار از فست بوت دامپ بشه که دیگه این کار شما نیست . باید متخصص این کار رو انجام بده . اموزش های فریمور زدن و فلش زدن فریمور در فروم هست بگردید پیدا میکنید .نقل قول:
سپاسگذارم .nv مودم بهم ریخته .فریمور با اتصال usb و الحم کاری ؟از طریق خود مودم امکانش نیست ؟نقل قول:
بله کابل لحیم بشه و لودر زده بشه و بعد فریمور . یک کاری شما بکنید اونم اینکه یک بار برید رو فریمور مثلا 192 یا 195 و بعد ریست کارخانه بزنید و بعد ببرید رو لودر و فریمور 201 رو بزنید اینطوری چون پلتفرم فریمور ها عوض میشه ممکنه مشکل شما هم حل بشه .نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید ی سوال در مورد مودم tf-i60 g1 یا d2k-ft10 داشتم (اسیاتک) دیدم برا انلاک ی فایل بکاپ ستینگ اپلود میکنن روش که فهمیدم برا فعال کردن telnet و ssh هستش و تونستم بدون اون فایل فعالش کنم بعد وارد با putty با یوزر root و پس root123 وارد شدم برا انلاک نهایی ی اکریپت وارد میکرد که بنظر میومد کداش دو دویی (باینری) بود من که سواد درستی تو این زمینه ندارم میشه اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه برا انلاک مودم خواهشا اگه کسی میتونه ی دستی برسونه یک هفتس شبانه روز درگیرشم
- - - Updated - - -
سلام دوستان خسته نباشید ی سوال در مورد مودم tf-i60 g1 یا d2k-ft10 داشتم (اسیاتک) دیدم برا انلاک ی فایل بکاپ ستینگ اپلود میکنن روش که فهمیدم برا فعال کردن telnet و ssh هستش و تونستم بدون اون فایل فعالش کنم بعد وارد با putty با یوزر root و پس root123 وارد شدم برا انلاک نهایی ی اکریپت وارد میکرد که بنظر میومد کداش دو دویی (باینری) بود من که سواد درستی تو این زمینه ندارم میشه اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه برا انلاک مودم خواهشا اگه کسی میتونه ی دستی برسونه یک هفتس شبانه روز درگیرشم
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان خوبین؟
این مودم خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان این مودم رو چجوری بفهمم فورجی هست یا 3جی؟
درودنقل قول:
این مودم تا جایی که من میدونم شبکه 3g ساپورت نمیکنه و روی 4g هم ظاهرا از باند های 3 و 7 پشتیبانی نمیکنه و فقط باند 1 که پشتیبانی میکنه در ایران قابل استفاده هست. با توجه به این که از باند های 3 و 7 پشتیبانی نمی کنه خیلی جاها به مشکل میخورید و در کل به نظرم ارزش خرید نداره.
خوب ساده تر میگین؟نقل قول:
باند 1 و باند 3 و 7 چیه؟
نقل قول:
2100MHz 1 3G and 4G (LTE)
1800MHz 3 4G (LTE)
7 FDD 2600 IMT-E 2500 – 2570 2620 – 2690 120 5, 10, 15, 20
یعضی باندها ظاهرا در ایران در اشغال صدا وسیما و بقیه نهادهای دولتی و امنیتی هستن .
مثل دوربین مداربسته پولیس
ممنون از این وسیله اطلاعاتی دارین؟نقل قول:
کارایی داره؟
تو دیجی خیلی نظر خورده....
نقل قول:
ببخشید
فکر کنم چون اسم دخترانه داره محبوب شده
وگرنه هیچ ارزانی بی حکمت نیست
اگر تهران هستید اقساط تهیه کنید مودم 5G
فرض کنید مثل تفاوت ایر پاد های چینی پرفروش دیجی کالا با ایرپاد سامسونگ و اپل و پدرمادر دار
شبکه ی 4g روی باند ها مختلفی ارائه میشه. توی ایران اپراتور های روی باند 1و 3 و 7سرویس میدن. های وب روی باند 20 سرویس میده و اینترنت ثابت tdlte هم روی باند 42 هست. دستگاه شما برای اینکه به شبکه 4g وصل بشه به یکی یا چندتا از این باند ها وصل میشه. وقتی شما دستگاهی داشته باشین که مثلا باند 3 و7 رو نداشته باشه و فقط باند 1 رو داشته باشه فقط میتونه به bts های وصل بشه که باند یک دارن. و اگر جایی باشید که bts های اون منطقه باند یک نداشته باشند عملا دستگاه شما نمی تواند به شبکه وصل بشه. هر bts ممکنه تمام باند ها رو داشته باشه یا فقط بعضی هاشونو. در کل به نظرم من اگر میخواهید مودم بخرید مودمی بخرید که باند های ایران رو ساپورت کنه. اون مودمی که فرستادید هوآوی برای یک اپراتور ژاپنی ساختهنقل قول:
اینها مودم خوبی هستن و فقط 4g ساپورت میکنن اما بعضی ها فقط باند 1 رو میگیرن و بعضی ها 1 و 3 رو حالا 1 و 3 باشه خوبه ارزش خرید رو داره تا 1 تومن اونم نو و اکبند باشه دست دو هم تا 750 یا 800 خوبه . فقط باند 1 رو بگیره ارزش خرید رو نداره چون ممکنه در یک منطقه یا شهری باند 1 وجود نداشته باشه و مودم نو سرویس بشه و نتونید ازش استفاده کنید . این مشخص بودن اینکه چه باندهایی رو میگیرن فقط با تست بدست میاد و تجربه قبلی چون اطلاعات درستی از اینها با منبع معتبری در اینترنت وجود نداره . وای فای 5 این مودم های ژاپنی هم بعضا کار نمیکنه چون پیغام میده شما در حال استفاده از مودم بیرون از ژاپن هستید و نمیتونید تایید کنید الان در ژاپن حضور دارید و ما این قابلیت رو برای بیرون ژاپن قطع کرده ایم . این مدل رو شما میخواهید بخرید باید قبلش از اینم مطمئن بشید . علت ارزانی و فراوانی این مودم های ژاپنی در بازار هم همین چیزهایی هست که گفتم .نقل قول:
[QUOTE=javad490;8938743]
لطفا لینکها را کپی کنید چون امکان کلیک روی لینک را سایت اجازه نمیده
فریمور
دانلود: https://routerunlock.com/download-firmware-huawei-e3372s-153-update-22-300-09-00-00-universal
وب یو آی
اینم ورژن وب یو آی با امکانات کامل و پشتیبانی از دستورات USSD و دریافت و ارسال پیامک و ... که فقط کمی صفحه پشت زمینه تبلیغاتی شرکت هندی را داره
اقا وقت بخیر. بنده فایل رو دانلود و شروع به اینستال کردم. منتها بعد از اینکه شروع کرد به ابدیت از من رمز خواست و سه بار فرصت داد. من رمز رو چی بزنم؟؟؟ ممنون
سلام دوستان فریمور مودم HWS32 یا همون L01 هواوی رو میخواستم تو اینترنت نتونستم پیدا کنم کسی می تونه کمک کنه
- - - Updated - - -
سلام دوستان فریمور مودم HWS32 یا همون L01 هواوی رو میخواستم تو اینترنت نتونستم پیدا کنم کسی می تونه کمک کنه
سلام
جناب صابر یه مودم HUAWEI E5573Bs-320 که شمارنده انلاک سیم کارت صفر شده و کار نمیکنه
لطف میکنید راهنمایی کنید یا به من پیام بدید
برای انلاک کردن و آپدیت فریمور ممنون میشم کمک کنید و هر هزینه ای هم داسته باشه در خدمتم
- - - Updated - - -
سلام
دوستان کسی رمز Root مودم Airmaster 3100D رو احیاناً نداره؟
یا روش تغییر رمز پیشفرض روت بدون داشتن رمز قبلی؟
اینترنت رو زیر و رو کردم پیدا نکردم
مودم رو آنلاک کردم و با همه سیم کارت ها عالی جواب داده، ولی جهت کسب اطلاعات بیشتر از دل و روده مودم، میخوام ببینم از طریق روت چه انتخابهایی دارم.
سلام دوستان
لطفا اگه کسی می دونه بگه فلش کد برای مودم ای۸۳۷۲ اچ با الگوریتم ۴ را چطوری میشه بدست آورد با ماشین حسابهای ورژن ۱ و ۲ و ۳ فلش کدی که میده جواب نمیده می خوام آپدیت کنم فلش کد می خواد
IMEI 866457024665833
درود کسی از دوستان مودم سرکام استفاده کرده ؟ جدیدا خیلی رو بورسه ، مخصوصا مدل 2122GR ، هم آنلاک فکتوریه ، هم قیمتش مناسبه ، اگه کسی تجربه استفاده داره یه اطلاعاتی بده
اذیت می کنه نمی کنه ، وایفایش در چه حده ، آیا همه ی سیم کارت ها رو اعم از مبینت ، و سیم کارت تی دی ال تی ایی مودم ایرانسل رو ساپورت میکنه یا خیر
سلام..فایل انلاک مودم هواوی tf 160 h1 رو کجا میتونم پیدا کنم..روشی اومده نخواد مودمو باز کرد
مودم i60 h1 ایرانسل ورژن 81.203.01.02.234 چطوری میشه آنلاک کرد اینکه میگن بدوم لحیم کاری جواب میده؟