همیشه چند دقیقه اول و آخرش رو یه بازه اطمینان بذارین برای دانلود رایگاننقل قول:
معمولا ساعت سیستم شما با سرور پارس آنلاین 3-4 دقیقه اختلاف داره
دانلود شبانه هم 2 تا 7 صبح هست یا کمش کردن نسبت به قبل؟
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
Printable View
همیشه چند دقیقه اول و آخرش رو یه بازه اطمینان بذارین برای دانلود رایگاننقل قول:
معمولا ساعت سیستم شما با سرور پارس آنلاین 3-4 دقیقه اختلاف داره
دانلود شبانه هم 2 تا 7 صبح هست یا کمش کردن نسبت به قبل؟
نقل قول:
شما سرویس نامحدود ( 2 تا 7 صبح ) رو فعال کردید ؟
طبق این عکس نشون میده که سرویس محدود ( عادی ) فعال هست یعنی همون یک به سه براتون حساب کرده..
بعد یه سوال دیگ این سرویس بازی که شما خریداری کردید پینگ تون از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 چند هست ؟
IP تون معمولا از چه رنچی هست ؟
پهناباندی که براتون باز کردن چه مقداری هست ؟
مورد اخر اگر سرویس نامحدود 2 تا 7 صبح رو فعال کردید ، اول با پشیتبانی فنی صحبت کنید و مشکل رو براشون شرح بدید ، اگر نتیجه ایی نداشت و زیر بار نرفتن حتما در سامانه 195 مشکل تون رو اعلام کنید!
سرویس نا محدود سرویس گیم 2 تا 7 فعال بوده از زمان خریدنقل قول:
من فک کنم باگ باشه چون من مصرف رایگان داشتم فقط
8.8.8.8 اول روی 130 بود پینگ اوردن روی 100 بعد اینکه ارسال گفتن دیگه رایگان نیست تغییرات داشتن که کلا همچی بهم ریخت باز شد همون 130 دیگه سرویس گیم نمیگیرم.
ایپی نمیدونم
512 ارسال 4096 دانلود.دانلود 7 مگ بود قبلا.
سلام.
پارس الان دیگه 1/3 رو حذف کرد؟؟؟
الان شبانه نامحدود و غیر نامحدود کرده؟؟؟؟؟؟
الان من همون 1/3 رو با قیمت قبلی بخوام، باید چیکار کنم؟؟؟؟
سرویس شبانه نا محدود گرونه اخه.
sent from my xperia™
فرق سرویس شبانه دارای نامحدود با بدون نامحدود فقط 5 هزار تومن هست. بدون نامحدود ها همون قیمت قبلی رو دارن. یعنی شما برای 5 هزار تومن در ماه احساس گرون شدن سرویس کردید؟نقل قول:
خیر با شکایت به نتیجه ای نمیشه رسید. خود پارس آنلاین میگه ما تخفیف هامون رو هر سری فقط برای یه سری از سرویس ها ارائه میدیم. قبلا به خاطر این شکایت کردم از 195.نقل قول:
خود بنده چند تا اکانت پارس انلاین در مراکز مختلف مخابراتی دارم ، توی هر چند تا اکانت م این تخفیف خرید حجم ترافیکی فعال هست .. اگر برای شما نمایش نمیده باید به واحد صدای مشتریان پارس انلاین مشکل تون رو گزارش بدید ..
اگر نتیجه نداشت حتما در سامانه 195 شکایت تون رو ثبت کنید ، قطعا به نتیجه میرسید.
چند سال پیش هم که هنوز نامحدود داشت سرویس های پارس آنلاین بنده هم متوجه این مشکل شدم و شکایت کردم که فقط 30 گیگ برام اضافه کردن اما مشخص بود شبی حداقل از هر 1 گیگ 50-100 مگابایت رو غیر رایگان حساب میکرد.نقل قول:
دزدی جدید پارس انلاینه بنظرتون مشکل چیه ؟
من تو ساعت دانلود رایگان دانلود داشتم 900 مگابایت برای من غیر رایگان زده من ساعت 7.05 دقیقه دانلود قطع و سیستم خاموش کردم بعد اومدم چک کردم !
Click here to view the original image of 1163x176px.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه . 5هزار تومن رو ندیدم اصلا.نقل قول:
من اون جشنواره رو دیدم، از اون بابت گفتم، اخه تو چشن واره 60 تومن یا 40 تومن بیشتر بود، گفتم حتما عادی هم همینه.
وگرنه 5 تومن که پولشو یه شبه در میاره
اپدیت: رفتم دیدم، مث اینکه به ازای هر ماه 5 تومن میگره.بخوام 12 ماهه بخرم همون 50-60 باید بیشتر بدم.تو زمان بالا 1/3 خیلی بهتره به نظرم.
sent from my xperia™
حداقل قیمت هر گیگ اینترنت داخلی 150 تومان جالبه که همه شرکتها با هم هم دست هستند و هیچ کدوم حاضر نیست به مشتری خدمات بده..الان میگه که قیمت کف هر گیگ اینترنت بین المللی 1800 تومن هست که آی اس پی ها میتونن به مشتری بدن و سقف قیمت هم 3000 تومن هست که همه شرکتها سقف قیمت رو به مشتری میدن و حاضر نیستن حتی 200 تخفیف بدن...سقف و کف قیمت اینترنت داخلی هم 150 تومن تا 1500 تومن هست که احتمال صد درصد شرکتها همون 1500 تومن حساب میکنن و خبری از مشتری مداری و دادن خدمات به مشتری و رقابت بین شرکتها و اپراتورها نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همه شرکت ها دارن متحد جلو میرن و متاسفانه نهادی نیست که از مصرف کننده حمایت کنهنقل قول:
این سرویس شبانه نامحدود(حجمی با ترافیک شبانه نامحدود) پارس انلاین که 5 تومن از سرویس عادی گرون تره، آیا واقعا نامحدود و رایگانه؟ یعنی مثلا بعد از 10 گیگ محدود نمیشه؟
جالبه، منم از ۶ تا دقیقاً ۶:۴۱ حدود ۱.۵۵ گیگ دانلود داشتم که باید رایگان حساب میشده ولی همش رو غیر رایگان حساب کرده!نقل قول:
خیر محدودیت نداره،هر چقدر که بخواهید میتونید دانلود کنیدنقل قول:
سرعتش چنده محدود نمیشه؟نقل قول:
6 تا 7 حساب کتاب نداره دیروز 2 تا 6 دانلود داشتم مشکلی نبود دیگه ترسیدم از 6 رد بشه !نقل قول:
محدود نمیشهنقل قول:
سرعتش متغیره ولی از 800 کیلو تا 1 مگ هست سرعت دانلود البته احتمالا چون خطم روی 9 مگ بسته شده
از یوتیوب هم دانلود داشتم خیلی نوسان شدید داشت از 100 کیلو تا 1 مگ ،که ظاهرا مشکل از سایت یوتیوب هست چون سایت های دیگه سرعت دانلود یک فایل بین 800 کیلو تا 1 مگ بود
از دوستان کسي از اين سرويسهاي جديد غير حجمي که سرعت واقعي 1 مگ ميده با 15 گيگ حجم استفاده کرده؟
ممنون ميشم نظرتون رو بگين
................
تخفیف برای حجمهای بالا نداره؟ 100 200گیگ
نقل قول:
این تخفیف مربوط جشنواره مشترکین جدید بوده که 3 اسفند به پایان رسیده. در آن جشنواره برخی از سرویسها تا یک ماه پس از فعال سازی امکان خرید حجم اضافه با تخفیف ۶۰ درصد داشتند که تا پایان دوره اعتبار داشت.
پارس آنلاین تخفیف گذاشته برای ترافیک
50 گیگ رو میده 81 هزارتومان
100 گیگ رو هم میده 144 هزارتومان
تا 25 اسفند هم بیشتر وقت نیست
حذف شود.با تشکر
من سرویس جدید از پارس آنلاین گرفتم اول اسفند
یکسال، 12 گیگ حجم، از 5 تا 8 صبح رایگان ، 20 تومن
ولی چیز خوبی که داره، حجم با تخفیف 60% هست که میده
50 گیگ رو میخرم 40 تومن
منم نامردی نکردم و 350 گیگ خریدم :n31:
ازین تخفیفا استفاده کنید که بعدش دیگه خبری نیست.نقل قول:
برای من از این تخفیف ها نداره :n28:نقل قول:
زده 50 گیگ 75 تومان :n34:
چند روزیه خیلی وضعیت قطع و وصلی ها افتضاح شده !! هر چند دقیقه بای یک ربع نیم ساعت قطع میشه ... هفته قبل هم که سه روز به بهانه کابل برگردان قطع بود کلا ... اشتباه کردم یک ساله حجم بالا خرید کردم ...
آقا برای من هم همین اتفاق افتاده . 6 تا 7:58 من 1 گیگ دانلود رایگان داشتم و حدود 300 مگ هم غیر رایگان . توی سیستمشون همه رو غیررایگان حساب کرده.نقل قول:
این لاگ سیستم خودمه. چون از bitmeter استفاده میکنم میتونم رو ترافیک نظارت کنم.
اینم لاگ سیستم پارس آنلاینه که همه رو یکجا غیر رایگان حساب کرده :
زنگ زدم پشتیبانی بحث کردیم قبول نمیکرد. بهش میگم خوب اگه راست میگید بگید من از ساعت 6 تا 7 چقدر مصرف کردم ؟ میگه اصلا قابل محاسبه نیست . میگم اگه قابل محاسبه نیست چطور میخواین تفکیک کنید ترافیک رایگان رو از غیر رایگان
این چه وضعیته آخه ؟!!! :n34:
میدونم زیر بار نمیرن...نقل قول:
یک نکته شما دانلود از 6 شروع کردی قبل 7 قطع نکردی مداوم از 7 هم رد شد دانلود می کردی ؟
بله دقیقا. از 6 شروع کردم تا 7 دانلود داشتم حدود 1 گیگ و بعد از ساعت 7 هم حدود 300 مگ دانلود داشتم. مودم یکضرب وصل بود و قطع نکرده بودم . ظاهرا سیستمشون اینطوریه وقتی از 7 رد بشه و شما قطع نکنی هر چی از 6 تا 7 دانلود کردی رو میکشه روی بازه زمانی بعد از 7 . و بازه زمانی 6 تا 7 رو مینویسه 0نقل قول:
در ضمن ساعت سرورشون هم حدود 5 تا 6 دقیقه جلوتر هستش. من امروز 6:29 قطع کردم توی لاگ زده 6:34 . یعنی اگر بخوای قبل از 7 صبح مودم رو ریستارت کنی باید قبل از 6:55 مودمو قطع کنی
الان داره توجهم جلب میشه به اینکه احساس میکنم همش چند درصد اضافه ترافیک رو حساب میکنه. مثلا امروز 6 تا 7 من 743 مگابایت دانلود داشتم ولی توی لاگ نوشته 838
اره نباید از 7 ادامه دانلود ادامه پیدا کنه وگرنه باگ داره حجم غیر رایگان میزنه.نقل قول:
195 تنها راه چاره هست با داد و بیداد اینجا هیچی درست نمیشهنقل قول:
ولی ممنون که موضوع مطرح شد تا دست دزد آفلاین رو بشه
منم این چند وقت اخیر شدیدا حجم دزدی داشتم، جوری حجم کم میشه که اصلا میترسم یه سایت بیارم بالا، اول شک کردم کسی تو خونه داره حجم رو مصرف می کنه. برا مودم مک فیلتر گذاشتم و فقط با یک سیستم به نت وصل بودم چند روز که با نرم افزارهای مختلف مثل Du meter، Networx حجم مصرفی رو چک کردم و حجم دزدی خیلی زیاده. جالبه حجم جدید که میخرم میزان حجم دزدی زیاده ولی وقتی حجم باقیمانده میرسه به 200-300 مگ دیگه درست کم می کنه. ( ساعات دانلود نامحدود 2 تا 7 هم دانلود دارم )
امروز دیگه تو سایت درخواست جمع آوری زدم اینجوری اصلا نمیصرفه همش حجم باید بخرم. با این پول حجم اضافه ای که دارم میدم میتونم برم یه ISP دیگه سرویس نامحدود بگیرم
واقعا مُردن 1 گیگ هدیه عید دادن !! خسته نباشن
هر سال گند تر از پارسال..
موافقم منم کلا شرکت خوبی نیست ... علاوه بر اون قطعی ها حجم هم خیلی بیشتر از حد انتظار کم میکنه ... منم اگر یکساله نگرفته بودم حتما خط رو تخلیه میکردم ...
آقا من پیگیری کردم بجای یک گیگ , یک و نیم گیگ برگشت دادن. ولی مساله اینجاست که دیگه نمیشه اعتماد کرد به سیستمشون. چون احتمال داره اگر قبل از 7 صبح مودم رو ریستارت نکنید همین آش و همین کاسه دوباره پیش بیاد. مگر اینکه سیستم رو درست کنن و بعدش اعلام کنن که سیستم باگ داشته و از این به بعد دیگه اینطوری نمیشه
سرویسای قدیم که یک سوم هس که مشکل نداره در حال حاظرنقل قول:
نیاز به خاموش و روشن کردن مودم هم نداره ، قدیم هم که شبانه مجانی داشت نیاز به خاموش و روشن کردن مودم نبود
من چند سال پیش از شاتل بعد از 8 سال اومدم پارس به خاطر این مشکلات و دزدی ها، اگر بخواد اینجوری پیش بره مجبورم دوباره شرکتمو با اینکه دردسر زیاد داره عوض کنم
پارس در کل کلیه ترافیک ها را حدود 15 تا 20 درصد اضافه میزنه، چه صبح و چه شب، بهشونم بگی قبول نمیکنن فوقش یکی دو گیگ میدن بهت برای اینکه ساکتت کنن، دزدی در روز روشن...
من خیلی کم نظر میدم ولی در یه کلام بدترین isp حال حاظر ایران هست این پارس انلاین برای یه سرعت بالا بردن و خط رو بستن روی 12 4 روز من رو پیچوندن اخر میگن شما زیاد dicconect میشی بورو نمایندگی شهرتون تقاضا بده.در صورتی که snr من 16 هستش و 12 من هم از شاتل دارم هم هایوب اونا بدون دردسر هر تایم از شبانه روز خط رو بالا پایین میبندن اگه بخوام همچنین پشتی بانی به شدت بی ادب هست مثل اینکه مشتری هیچی ندونه با ادم رفتار میکنن در کل من به سرعت تخلیه میکنم از دو isp دیگه هم که دارم به شدت گرونتره.
یه سوال الا سرویس که من خریدم از 2-5 نیم بها از 5-8 صبح رایگان بود الا اینم تغییر کرده زمانش یا نه؟
تا آخر قراردادتون به همین صورت می مونه و تغییر نمی کنه.نقل قول:
دوست من چند سالی هست از شرکت های وب نت گرفته
تقی به توقی بش هدیه میدن
یه ماه پیش بش 100 گیگ هدیه دادن
تازگی هم دوباره بش 100 گیگ دادن
سرعت دانلودشم 600kb/s هستش
این پارس انلاین واقعا دزده
من از های وب اومدم پارس آنلاین.نقل قول:
مشتری هفت ستاره بودم که اون فشفشه 100 گیگ هارو هم هر 6 ماه میداد با مهلت استفاده 10 روزه. از وقتی دانلود رایگان شبانه رو حذف کرد منم کنسل کردم. کیفیت کلی هایوب هم اصلا جالب نیست. قطعی زیاد داره و پینگ اصلا خوب نیست . پارس آنلاین به نسبت های وب پینگش خیلی بهتره. حالا پارس آنلاین رو هم به علت حجم دزدی کنسل کردم و دارم میرم به سمت td lte. مودم مبین نت td lte دوستم رو گرفتم تست کنم و سرعت دانلود چیزی حدود 30 تا 35 مگابیت بود!!!! پینگ که فوق العاده عالی. از همه مهمتر قیمت مناسب. حجم 30 گیگ روزانه و 1000 گیگ شبانه ماهی 60 تومن. که واقعا نسبت به پارس آنلاین که من ماهی حدود 70 هزارتومن با حجم های اضافه ای که بابت دزدیدن حجم میخریدم واقعا فوق العادس. سرعت 35 مگ با این حجم دانلود کجا و پارس آنلاین دزد با این سرعت و قیمت کجا!
3 روز پیش 10گیگ خریدم الان فقط1گیگ مونده دانلود خاصیم نداشتم:n03::n03: