درود. مشکل همگانی است و سرویس های آرت کاهش سرعت دارند. مشکل را از شاتل پیگیری کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
درود. مشکل همگانی است و سرویس های آرت کاهش سرعت دارند. مشکل را از شاتل پیگیری کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
سرویسم رو به 128 اکو تغییر دادم
خطم رو تا 16 مگ باز گذاشتن ولی بیشتر از 250 کیلو سرعت نمیده
با پشتیبانی حرف زدم بعد از یه ساعت مزخرف گفتن ( ست DNS و... :| ) گفت سرعتتون بیشتر از 16 کیلو دریافت میکنه
پس سرعتتون مناسبه . گفتم جریان این 16 مگ پس چیه چرا خطم بازه ؟ .. میگه ما به عنوان هدیه دادیم و از این مزخرفات
دوستان چاره چیه ؟ :n27:
مشکل پهنای باند دارند و متاسفانه راهی ندارید.نقل قول:
سلام دوستان ، من کاشمر هستم و بعد از سه سال استفاده از آسیاتک با مسخره بازی های آخرش دارم از این شرکت میرم. تو آسیاتک خطم رو 6 مگ بسته بود که قبلا 10 مگ بود خودشون آوردن 6 مگ ، الان شاتل چجوری میشه؟ بعد این طرح 20 گیگ سالانه با دانلود شبانه می ارزه؟ میشه شبا چیزی ازش گرفت ؟ حتی در حد دو سه گیگ؟
منم اکو 128 دارم و خطم تا 16 بازه ولی از دیروز مثه اینکه محدودیت گذاشتن و ابتدا سرعتم اومد رو 1مگابایت و حالا امروز محدود شده رو 370 تا 400 کیلوبایت!!!نقل قول:
.................................................. ............
آپدیت :
محدودیت سرعت کمتر شد و دوباره اومد رو 1100 کیلوبایت! ( با وجود اینکه خطم رو 14مگ بسته شده!! )
سرویس آرت و اکو شاتل تو تهران افت سرعت زیادی پیدا کردن و در حال حاضر با قطع بودن فرقی ندارن
در حال حاضر تفاوت آشکاری بین سرعت دریافت از سرور های داخلی و سرورهای خارجی وجود داره
افت سرعت از سرورهای خارجی بسیار محسوس هست
امیدوارم هر چه سریعتر این مشکل حل بشه
در حال حاضر تفاوت آشکاری بین سرعت دریافت از سرور های داخلی و سرورهای خارجی وجود داره
افت سرعت از سرورهای خارجی بسیار محسوس هست
امیدوارم هر چه سریعتر این مشکل حل بشه
سلام دوستان،
دوستانی که اکو 128 دارن لطفا" راهنمایی کنن:
توی مراکزی که سرعت دانلود (آپ استریم) رو روی 16 مگ میبندن، سرعت آپلود (آپ استریم) رو روی چند میبندن؟
با تشکر
سلام دوستان
من میخوام توی پونک از شاتل وایرلس بگیرم . لطفا اگز نظری دارید بگید
1-چطوریاس سرعتس ؟
2-ینگش به اروپا واسه گیم آنلاین خوبه ؟
3-تایم اوت میده زیاد یا نه ؟
4-تشویقی شبانه 1 تا 8 که میگن 25 درصد تخفیفه چیه ؟ شبانه کاملا رایگانه یا اگر 4 گیگ دانلود کنیم 3 گیگ ازمون کم میشه ؟
دوستانی که در تهران شاتل دارند
میشه از این آی پی برام پینگ بگیرید نتیجه رو بزارین ؟ ( ترجیحا اسکرین شات باشه )
ping 146.66.152.1 -t
فکر کردم فقط من مشکل دارم.مشکل سراسریه یعنی ؟نقل قول:
من سایتای داخلی با سرعت عادی میگیرم ولی خارجی وحشتناک ضعیفه.
شبانه کاملا رایگانه ؟ سرعت افت پیدا نمیکنه شب ها ؟ یه نمونه سرعت از IDM میشه بزارین ؟ کدام سرویس هستید ؟ کدام منطقه تهران ؟؟؟؟نقل قول:
شبانه کاملا رایگانه ؟ سرعت افت پیدا نمیکنه شب ها ؟ یکدام سرویس هستید ؟ کدام منطقه و مرکز مخابراتی ؟نقل قول:
سلام دوستان،
من پريروز ثبت نام کردم،
الآن ميخوام وارد سايت شاتل بشم يوزر نيم و پسورد رو چي بايد بزنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد که معمولا شماره تلفن خط هست. ببین اگه خطت رانژه شده زنگ بزن یوزر پس خودشون میدن بهت.نقل قول:
سرویس من آرت ۷ هست.غرب تهراننقل قول:
در مورد سرعت دانلود هم از سرورهای خارجی دقیقا همونی هست که در سایت شاتل ذکر شده ولی برای سرورهای داخلی وضعیت بهتره و محدودیت کمتری وجود داره گرچه درحال حاضر افت سرعت نسبت به چند ماه پیش کاملا محسوسه و دلیلش کمبود پهنای باند هست.
Sent from my iPad using Tapatalk
سرویس بنده اکو 8 مگ مرکز مخابراتی شهید مدنی (منطقه 8 مخابراتی)نقل قول:
شبا از ساعت 1 تا 2 سرعت روی 2 مگ محدوده ولی از ساعت 2 تا 8 صبح سرعت همون 8 مگابیته.
شبانه رایگان شاتل کلا" به این صورته که اگر چند شب زیاد دانلود کنی سرعت رو بصورت پلکانی محدود میکنن.
سلام
من سرویس آرت 1 دارم
دانلود از یک سری از سرورهای داخلی (نه همه شون) با نهایت سرعت هست
و دانلود از یک سری سرور های ایرانی و سرورهای خارجی 30-40 هستش
این ا محدود شدن سرویس من هست و یا اینکه اختلال شبکه هستش؟
به نظر میاد محدود شدیدنقل قول:
شاتل شبانه رایگانه یا نه ؟
الان منظور این چیه ؟
هزینه استفاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه (از ساعت ١ تا ۸ بامداد) با تخفیف ٢۵ درصدی برای کلیه سرویسهای خانواده اکو ماهانه معادل ۵،٢۵۰ تومان است که به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده شده است.
من هم عین شما شده سرویسم.ایسنتاگرام و ساتای خارجی سرعت 30-35 هست ولی سایت های داخلی نهایت سرعت هست !نقل قول:
برای رفع محدودیت باید چی کار کرد ؟نقل قول:
الان برم توی پنل شاتل و تغییر سرویس یه پله بالاتر بزنم.از همین امروز سرعت بالا میره و محدودیت برداشته میشه یا باید تا سر دوره صبر کنم تا اعمال بشه ؟
هزینه شبانه با تخفیف ۵،۲۵۰ تومانه ...نقل قول:
شبانه هم اینجور نیست هر جور خواستید دانلود کنید، اگه هر شب دانلود بذارید یا زیاد دانلود کنید سرعت دانلودتون محدود میشه به سرعت اسمی سرویس...
نیم ساعت بعد از ارتقا سرویس از محدودیت خارج میشیدنقل قول:
سرویس هایی که هست واسه رفع محدودیت ، به صورت وی پی ان ، کار میکنن یا الکین ؟ یکی با وی پی ان مثل کاهش پینگ ، وصل میشه سرعتش که محدود بوده درست میشه . واقعیه ؟نقل قول:
نه من 2 تا خظ ساتل دارم یکیش اکو هست با هیچ سرویسی نتونستم از محدودیت دربیام هیچ راهی نداره .
کسانی دیگه هم هستن که سرعت اسمی خطشون (اونی که تو صفحه تنظیمات مودم نوشته) بالا باشه ولی سرعت دانلود واقعیشون کمتر از اون باشه؟ ریت من 14 مگ هست ولی الان دارم با 8 دانلود میکنم
چیز عجیبی نیست همه اینطوریننقل قول:
منم پارس دارم روی 9 مگ بسته شده ولی اصلا با سرعت 1مگ دانلود نمیکنم
سرعتم من با سرور های خارج 10-15 شده در حالی که سرور های داخلی همون حالت نرمال خودشون هستند
مشکل چیه؟؟؟
ایا محدود شدم؟با شروع دوره جدید این محدودیت برطرف نمیشه؟
سرویس ات
سلام اگر هر شب 5 گیگ کمتر دانلود کنی محدود میشی؟ سقف دانلود برای هر شب یا کل 1 ماه معلوم نیست؟ اگر سرعت اسمی بشی مثلا سرعت 4 باشه 400 سرعت دانلود میشه؟ مرسینقل قول:
هیچ قانونی نداره.منم دوماهه شاتل گرفتم ،دو شب دانلود میکنم یه شبخاموشه ،سه شب دانلود دو شب خاموشه از ترس محدود شدن ...نقل قول:
نمیدونم محدود کنن سرعت چقدر میشه.
کاربران گرامی،
به اطلاع می رسانیم به دلیل اختلالات در شبکه اینترنت کشور، ممکن است کاربران اینترنت پرسرعت، بین ساعت ۱۸ تا ۱۸:۳۰ روز چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ با مشکل در برقراری ارتباط و استفاده از سرویس اینترنت خود روبرو باشند. گفتنی است، این اختلال سراسری و در کل کشور و خارج از شبکه شاتل است. از صبوری شما سپاس گذاریم.
منم امروز ب جمع شاتلی ها پیوستم :n02:
اجشنواره شرکت کردم 128 تا 16 مگ 20 گیگ شبانه رایگان 40 تومن
خط ام رو روی 15 مگ بستن سرعت دانلودم حد اکثر ی مگو 600 کیلو میرسه (رشت ام)
الان هم دارم از شاتر لند دانلود میکنم مث اینکه حجم کم نمیکنه
خلاصه اگه توصیه و تجربه ای دارید بگید ممنون میشم
آپلودتون چقدره؟نقل قول:
مشکل جدید شاتل:
چند روزی است که در ساعات مختلف و هر بار بمدت چندین دقیقه پینگ تایم در مسیر خروجی پکت ها از شبکه شاتل به یکباره از 8ms به بالای 200ms افزایش پیدا می کند. مطابق فایل پیوست در تریسی که بنده گرفتم پینگ تایم بعد از آی پی های شاتل وقتی وارد روترهای با آی پی 172.18.196.1 و به بعد از آن می شود با جهش پینگ تایم مواجه می شود در صورتیکه در مواقع عادی پینگ تایم تا قبل از خروج از گیتوی های بین الملل همان 8ms می باشد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی 760 بستهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب خب خب :n31: نوبتی هم که باشه نوبت تست نت نامحدود رسیده بود :n02:
اینم یه شرح از مدت زمانی که نت نامحدود داشتم .
اول اینکه تا آرت 4 هیچ کدوم ( 1 - 2 - 3 ) به درد نمیخورن و سرعت فوق افتضاح دارن که برای کسی که وبگردی داره یا ریموت و.... انجام میده به درد نمیخوره .
چیزی که مشخصه این سرویس فقط به درد کسایی میخوره که فقط با وای فای اون هم فقط برای تلگرام و کلش و... استفاده میکنن خوبه و عملا برای یه کاربر حرفه ای به درد نمیخوره .
تجربه من از آرت 4 به این صورت بود که بعد از دانلود حدود 80 گیگ سرعتم به شدت محدود شد که اصلا به درد همون تلگرام هم نمیخوره و هیچ کاری نمیشه باهاش کرد .
تا زمانی که محدود نشده باشه سرویس عالی هست و میتونه نیاز روزانتون رو برطرف کنه و واقعا به صرفه هست . ولی وقتی پای محدود شدن وسط بیاد اونجاست که دهنتون سرویس میشید !
به هرحال تجربه بدی نبود و ثبات خوبی داشت سرویسم و قطعی نداشت .
اما بعد از این 20 روزی که این سرویس نامحدود رو تست کردم متوجه علاقه خودم به سرعت بالا شدم :n31: و دیدم نمیتونم بدون سرعت بالا دووم بیارم :n15:برای همین بعد از پایان دوره مجدد به اکو برمیگردم !
جدای از ارائه سرویس با کیفیت به نظرم باید طرح های ویژه ای هم ارائه داد حالا مثلا های وب فشفشه رو ارائه کرده که واقعا معرکه اس . و اگه طرح های مثل همین جشنواره بهاره که برای مشترکین جدید هست برای مشتری های فعلی اجرا بشه میتونه توی جلب رضایت کاربرا موثر باشه :n06:هرچند کسی به این پیشنهاد ها گوش نمیده ( قبلا ایمیل دادم ولی چیزی جز بررسی میشه جواب ندادن ) :n09:
سرعت دانلودت چقدر بود با ارت 4 ؟نقل قول: